16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Salut Gabi
Tocmai de asta imi este frica de Costel Stanila ca anul trecut a trebuit sa sun la mai multe telefoane o saptamana pentru a putea depune o cerere de participare,legitimatiile si niste bani si pana la urma tot nu a putut sa spuna unde trebuie sa le depun .In schimb a venit Mircea Epure in ultima zi la mine acasa pe o zapada de 70 cm care este la fel de spontan iti raspunde tot dupa ce primeste verde de la .........si de la Costel Stanila !
Gabi orice decizie trebuie sa fie acoperita in Statut si in Regulamentul de Organizare si Desfasurare, Presedintele trebuie sa le cunoasca si sa le aplice la fel pentru toti participantii .Crezi ca Presedintele consulta tot guvernul pana ii spune premierului ce are de facut ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrei poate sa intre in stand ca la experienta lui rezista pana la final ,tu la ce te referi ca vor fi calduri mari si nu suporta ?
Daca imi era frica de Andrei in stand nu ma inscrieam la Euroconcurs ! Se pare ca tie iti este frica :lol: :lol: :lol: :lol: Glumesc dar exista un sambure de adevar ! :lol: :lol: :lol:

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

Salut Costica,
Pai Costel nu-i un presedinte jucator. :D Mai bine asa, nu vezi ca tara este praf dupa vestitul Base.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie:Andrei
Imi pare rau ca APCR trateaza Campionatul National astfel .
cum?

buhac constantin scrie:Prin autosuspendarea Presedintelui si participarea dumnealui in stand nu faci decat sa dai frau liber interpretilor si fabricantilor de folclor liber din toate zonele transformanduse in cantarea Romaniei !
imi pare rau, dar anul trecut interpretarile si folclorul au fost mai mari decat pe vremea in care participam. in plus, mai exista o vorba - mai bine sa-ti iasa vorbe decat sa-ti iasa cosuri! :wink:
buhac constantin scrie:Ce va costa sa mai faca AGVPS Romania o hartie prin care sa reinoiasca dreptul APCR-ului de organizarea Campionatului National 2011 ? De ce nu a facuto pana acuma ? De ce conducerea AGVPS Romania este confuza promitandule la mai multi dreptul de organizare ?!
nu inteleg de ce-mi adresezi mie intrebari pt. conducerea agvps. intreaba acolo.
o noua hartie de la agvps noua nu ne trebuie din moment ce cea veche este valabila. nu este nimic confuz din punctul nostru de vedere.
buhac constantin scrie:Se pare ca la ora actuala TOTI sunt varza si incearca sa umble cu prosteli ieftine care nu fac nimic constructiv pentru viitorul pescuitului ba din contra intaresc dreptul de a fi suspectati de diferite aranjamente viitorii organizatori indiferent cum se vor numi .
nu stiu cine e varza si cine umbla cu prosteli ieftine. apcr in niciun caz.
The One Team

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

NATURAL CARP
~~~APCR~~~
lacul Draghiceni jud. olt

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

CLUBUL VISUL PESCARULUI(Targoviste) membru A.P.C.R

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Planet Carp - APCR

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

buhac constantin scrie:Salut Gabi
Tocmai de asta imi este frica de Costel Stanila ca anul trecut a trebuit sa sun la mai multe telefoane o saptamana pentru a putea depune o cerere de participare,legitimatiile si niste bani si pana la urma tot nu a putut sa spuna unde trebuie sa le depun .In schimb a venit Mircea Epure in ultima zi la mine acasa pe o zapada de 70 cm care este la fel de spontan iti raspunde tot dupa ce primeste verde de la .........si de la Costel Stanila !
Gabi orice decizie trebuie sa fie acoperita in Statut si in Regulamentul de Organizare si Desfasurare, Presedintele trebuie sa le cunoasca si sa le aplice la fel pentru toti participantii .Crezi ca Presedintele consulta tot guvernul pana ii spune premierului ce are de facut ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrei poate sa intre in stand ca la experienta lui rezista pana la final ,tu la ce te referi ca vor fi calduri mari si nu suporta ?
Daca imi era frica de Andrei in stand nu ma inscrieam la Euroconcurs ! Se pare ca tie iti este frica :lol: :lol: :lol: :lol: Glumesc dar exista un sambure de adevar ! :lol: :lol: :lol:

D-le Buhac,cred ca este o gresala cu denumirea clubului d-vs, nu Renasterea eu cred ca REINVIEREA :lol:

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Felicit APCR -ul pentru prelungirea [ daca mai era nevoie ] dreptului de organizare a Campionatului National .
Nu aceleasi cuvinte le am si pentru conducerea AGVPS-ului !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cam putine echipe fata de asteptari !!!!!!!!
se astepta cam 25 loturi ...........

ultima zi de inscriere ramane 6 aprilie ???????
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

da nea victore, 6 aprilie ramane pentru achitarea avansului obligatoriu si 30 aprilie pentru achitarea diferentei, asa cum am scris in prima postare.

este necesar sa stim macar cu 3-4 saptamani inainte exact cate loturi vor participa, deoarece trebuie facute anumite lucruri legate de organizare, care necesita timp.

topicul a fost facut pentru informarea asociatiilor/cluburilor care doresc sa participe, ca sa stie unde si cum sa achite contributia de participare...nu trebuie neaparat sa-si exprime intentia aici pe forum.

vom vedea pe 6 aprilie cate vor plati avansul
Costel Stanila
A.P.C.R.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”