6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de cornelserbu »

Dragos Sinca scrie:O merita si Basescu, dar cand ne gandim la faptul ca momentan nu e altul mai bun si la calitatea oamenilor al caror singur scop este sa il atace cu noroi pe el, parca incepe usor usor sa ma avantajeze. :) Si nu ma refer punctual la cineva, ci in general....
:lol: :lol: :lol: daca chiar gandesti ca momentan nu e altul mai bun, inteleg de ce usor usor, sau poate nu usor :wink: incepe sa te AVANTAJEZE...bravo tie, dar eu, zau ca nu m-as mandri cu asa ceva :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie: Vezi ca iti viteza si eu nu accept . Topicul nu este destinat judecarii lui Vladut, chiar consider asta o lipsa de educatie din partea ta, plus ca este a n-a oara cand musti mana care te-a hranit.... :oops:
Cand o sa te maturizezi probabil ca o sa continuam discutia, pana atunci discuta despre competitie si lasa problemele personale....

Asa...si daca imi iau viteza care e problema? Daca nu accepti e treaba ta...deal with it! Te deranjeaza adevarul?
Lipsa de educatie se poate observa mai degraba in toate postarile tale, nu in ale mele si treaba cu mana care m-a hranit e fumata, inceaca altceva! Daca stau bine sa ma gandesc cred ca eu te-am hranit mai bine pe tine...si inca te mai hranesti din ce am conceput eu si av...hai ca esti baiat destept si iti dai tu seama la ce ma refer! ;)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: (...) Topicul nu este destinat judecarii lui Vladut (...)
dar nici judecarii lui stanila si av.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie:
daca pica Pelicanul pe b12 ce faceai Nea Victore (in afara de faptul ca nu va calificati)...concret... acelasi scandal numai ca in directie inversa.

...nu fii om rau...
Gabi ,discutia de fata nu are nici o legatura cu ,Calificarea sau Necalificarea Pelicanului .
Eu am stiut si stiu in continuare valoarea lotului Pelicanul ,ca dovada in pronosticurile de dinaintea etapei nu am dat nici o sansa Pelicanului de calificare .
Daca vroiam sa -mi fac vreun avantaj din etapa de la Darvari si cautam carcota ,atunci fi sigur ca nu se accepta asa usor povestea cu cei de la Craiova [FAPTA LOR SE NUMESTE DESCALIFICARE ]gunoiul din standuri [fapta se numeste descalificare ]si pescuitul in afara standului ,infractiune ce se pedepseste tot cu descalificare ......si foarte usor scapam de minim 3 echipe ...........
DACA VALI VESA .....MARIUS DIN .........VALI BONTO ......NU SUFEREAU DE O BOALA FOARTE RARA NUMITA RUSINE DE RUSINEA ALTORA .......IN MOD SIGUR OVIDIUS ERA CALIFICATA IAR UN ALT LOT DESCALIFICAT ,EU CONSIDERAND CA NU ARE ROST SA MA IMPLIC DACA TOT NU ERAM IN CARTILE CALIFICARII ........ASA AU CONSIDERAT EI .......PROBLEMA LOR .....CONSECINTELE LE TRAG TOT EI ...........
LA ACEASTA AFIRMATIE AM POZE .......MARTORI ...........INREGISTRARI .....TOT !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: ...DACA VALI VESA .....MARIUS DIN .........VALI BONTO ......NU SUFEREAU DE O BOALA FOARTE RARA NUMITA RUSINE DE RUSINEA ALTORA .......IN MOD SIGUR OVIDIUS ERA CALIFICATA...
Nea Victor,

Noi nu ne-am calificat datorita faptului ca nu am reusit sa punctam cu 1.5kg pe A sau cu 3.9kg pe C. Asta e, n-am putut mai mult.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

haideti sa incercam macar la finala sa avem grija ca standurile si directiile de pescuit sa fie facute corect si sa fie verificate mai serios...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

pai atunci nea Victore nu-mi ramane decat sa fac un gest normal ...in consecinta la ce ati afirmat.

va multumim tuturor celor care ne-ati trecut cu vederea gravele erori, si abateri de regfieulament ...si va suntem indatorati pe viata pentru ca ne-ati lasat sa ajungem in finala CN 2011.

daca o vom castiga va vom dedica titlul VOUA...oamenilor de bine.

oricum finala o sa fie pe niste artificii mari...vom fi singuri impotriva tuturor...ca sa fiu extrem de corect...aproape tuturor

va multumesc anticipat celor care vreti din tot sufletul sa se califice orice lot dar nu NEXGEN.(din cauza lu Vladeanu bine'nteles)
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:pai atunci nea Victore nu-mi ramane decat sa fac un gest normal ...in consecinta la ce ati afirmat.

va multumim tuturor celor care ne-ati trecut cu vederea gravele erori, si abateri de regfieulament ...si va suntem indatorati pe viata pentru ca ne-ati lasat sa ajungem in finala CN 2011.

daca o vom castiga va vom dedica titlul VOUA...oamenilor de bine.

oricum finala o sa fie pe niste artificii mari...vom fi singuri impotriva tuturor...ca sa fiu extrem de corect...aproape tuturor

va multumesc anticipat celor care vreti din tot sufletul sa se califice orice lot dar nu NEXGEN.(din cauza lu Vladeanu bine'nteles)
Este greu sa pierzi cand tu organizezi si cand tot tu angajezi si arbitrii si mai ales cand mai ai si ''noroc" la tragerea la sorti . Nimeni nu are nimic cu voi daca castigati corect. Surprize vor mai aparea chiar mai mari decat cea cu pariurile . Sa vedem cui dedicati infrangerea ...... .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mare dreptate in cele de mai sus - ESTE GREU SA STII SA PIERZI !!! .
Trecind la umor , propun pentru viitorul CN , strict la echipa lui Vladeanu , aia care o fi la anul - ca prin regulament pescarii lotului sa fie obligati sa lanseze numai cu 1 mina , sa fie obligati sa nu foloseasca stopere la bila , bilele sa fie solubile la 3 minute , angajarea unui topometrist autorizat pentru analiza lanseurilor , vestele de concurs sa fie captusite cu blana de oaie , monturile sa fie facute cu fire solubile si mai astept propuneri ... de la colegi binevoitori .
Zau asa e pacat sa iti bati joc de munca unor oameni , doar pentru a face galceva . Si nu stiu cine v-a spus voua ca NexGen va castiga SIGUR finala ... de parca am pescuii sigur pe garla . Daca sunteti asa siguri la ce va mai prezentati ??? Hai sa dam titlurile de acum si ne scutim cu totii de cheltuiala , timp si ceva mai multa munca pe malul apei .
Exista in folclorul autohton , o povestire , ceva cu un drob de sare si cu un necaz mare care urma sa ti se intimple , samd , samd ....Nu va suparati dar cam seamana povestile astea .. Mai e si aia cu lupul la oi , dar o dezvolt cu alta ocazie ..

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Mare dreptate in cele de mai sus - ESTE GREU SA STII SA PIERZI !!! .
Trecind la umor , propun pentru viitorul CN , strict la echipa lui Vladeanu , aia care o fi la anul - ca prin regulament pescarii lotului sa fie obligati sa lanseze numai cu 1 mina , sa fie obligati sa nu foloseasca stopere la bila , bilele sa fie solubile la 3 minute , angajarea unui topometrist autorizat pentru analiza lanseurilor , vestele de concurs sa fie captusite cu blana de oaie , monturile sa fie facute cu fire solubile si mai astept propuneri ... de la colegi binevoitori .
Zau asa e pacat sa iti bati joc de munca unor oameni , doar pentru a face galceva . Si nu stiu cine v-a spus voua ca NexGen va castiga SIGUR finala ... de parca am pescuii sigur pe garla . Daca sunteti asa siguri la ce va mai prezentati ??? Hai sa dam titlurile de acum si ne scutim cu totii de cheltuiala , timp si ceva mai multa munca pe malul apei .
Exista in folclorul autohton , o povestire , ceva cu un drob de sare si cu un necaz mare care urma sa ti se intimple , samd , samd ....Nu va suparati dar cam seamana povestile astea .. Mai e si aia cu lupul la oi , dar o dezvolt cu alta ocazie ..
fii te rog mai explicit, adicatelea, cui te adresezi exact si din partea cui ca sa nu se creada toti bagati in aceeasi oala
cat despre cine va castiga, nu se stie niciodata...si planet a castigat tancabestiul en fanfare, iar la darvari n-a avut noroc, cine stie ce-o face si nexgen ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”