gabi scrie:
daca pica Pelicanul pe b12 ce faceai Nea Victore (in afara de faptul ca nu va calificati)...concret... acelasi scandal numai ca in directie inversa.
...nu fii om rau...
Gabi ,discutia de fata nu are nici o legatura cu ,Calificarea sau Necalificarea Pelicanului .
Eu am stiut si stiu in continuare valoarea lotului Pelicanul ,ca dovada in pronosticurile de dinaintea etapei nu am dat nici o sansa Pelicanului de calificare .
Daca vroiam sa -mi fac vreun avantaj din etapa de la Darvari si cautam carcota ,atunci fi sigur ca nu se accepta asa usor povestea cu cei de la Craiova [FAPTA LOR SE NUMESTE DESCALIFICARE ]gunoiul din standuri [fapta se numeste descalificare ]si pescuitul in afara standului ,infractiune ce se pedepseste tot cu descalificare ......si foarte usor scapam de minim 3 echipe ...........
DACA VALI VESA .....MARIUS DIN .........VALI BONTO ......NU SUFEREAU DE O BOALA FOARTE RARA NUMITA RUSINE DE RUSINEA ALTORA .......IN MOD SIGUR OVIDIUS ERA CALIFICATA IAR UN ALT LOT DESCALIFICAT ,EU CONSIDERAND CA NU ARE ROST SA MA IMPLIC DACA TOT NU ERAM IN CARTILE CALIFICARII ........ASA AU CONSIDERAT EI .......PROBLEMA LOR .....CONSECINTELE LE TRAG TOT EI ...........
LA ACEASTA AFIRMATIE AM POZE .......MARTORI ...........INREGISTRARI .....TOT !!!!!!!!!!