de acord.Zarguzon Adi scrie: In finala nu trebuie sa se mai repete greseala

Moderator: gor965
de acord.Zarguzon Adi scrie: In finala nu trebuie sa se mai repete greseala
neconcludent, regulamentul nu e facut de niciunul dintre ei, iar faptul ca ai cazut tu la podul rupt, acolo unde putea cadea oricine, nu scimba cu nimic situatia...ai pescuit cu buna stiinta in afara culoarului regulamentar, beneficiind fara niciun motiv de un mare avantaj fata de ceilalti concurenti...daca ar mai fi existat astfel de probleme pe balta, probabil ca se facea mai putina tevatura, dar asa...andrei vladeanu scrie:bebe moise (pelicanul) si sorin rudeanu (carping) - pe alex matea si ionut aps nu-i mai socotesc pt ca unul este de la nexgen si celalalt platit de apcr- au participat la trasarea standurilor cand s-a decis ca la podul rupt limita din dreapta este gardul!
astea au fost si indicatiile pt arbitraj. acolo putea pica oricine.
exact asta am facut si noicornelserbu scrie:si inca ceva si cu asta inchei...in 2009 am avut aceeasi problema, mi s-a dat de catre organizator un culoar de pescuit foarte asemanator cu al tau...la prima interventie a vecinului de stand (dan marinita), mi-am scos lansetele desi nadisem, si am pescuit pe un culoar mult mai mic chiar in fata mea cu toate ca atunci se dadea doar avertisment si cu toate ca aveam acceptul arbitrilor si al organizatorului...
george, cele doua probleme negociate, au fost doar doua mari greseli de arbitraj...lucrurile se mai schimba, eu in 2007 am fost descalificat pe o gresala de arbitraj, acum doua echipe au fost iertate pe greseli de arbitraj...o fi bine ??? mai ales ca atunci cand am deschis discutia, in loc sa raspunda seful arbitrilor cum era normal, ca doar ei au fost "suverani", mi-a spus repede organizatorul ca nu e cazul ca arbitrii sa vaneze greseli ?!? ma intreb inca o data, ce s-ar fi intamplat daca cele doua echipe implicate faceau parte din alta organizatie decat cea organizatoaregor965 scrie:Pai sunt constructive ideile desprinse ,Nea Cornele ! Uite asa afla si lumea ca ce este batut in cuie de regulament, la noi se poate negocia...banda, standul, directia, culoarul ! Inclusiv locatiile stabilite inainte de inceperea CN-ului, daca se vrea, se pot schimba din mers ! Pe linia asta daca mergem, cred ca se poate negocia si un schimb de grile daca loturile se inteleg intre ele, in finala !...treaba lor, banii lor !cornelserbu scrie:depinde foarte mult ce intelegi prin constructiv...daca-i vorba de cladiri si acareturi, ai dat-o-n bara !gor965 scrie:Ce dor imi era de voi si de discutiile voastre constructive ...![]()
![]()
![]()
![]()
apropo, nu te-am vazut pe acolo![]()
![]()
Ziceam ca s-a mai domolit razboiul si lumea isi vede de pescuit...da' de unde !
![]()
p.s
Din pacate n-am putut sa vin pe-acolo !...oricum cu moda asta a tragerii in poze a tot ce misca, sunt convins ca erau in actiune pe balta mai multe aparate foto decat markere !
nimeni nu te contrazice, doar ca n-a fost din proprie initiativa, ci la insistentele celorlalti participanti...parca nu-i exact la felandrei vladeanu scrie:exact asta am facut si noicornelserbu scrie:si inca ceva si cu asta inchei...in 2009 am avut aceeasi problema, mi s-a dat de catre organizator un culoar de pescuit foarte asemanator cu al tau...la prima interventie a vecinului de stand (dan marinita), mi-am scos lansetele desi nadisem, si am pescuit pe un culoar mult mai mic chiar in fata mea cu toate ca atunci se dadea doar avertisment si cu toate ca aveam acceptul arbitrilor si al organizatorului...
astea sunt intrebari fara raspuns, care includ eternul DACA...cornelserbu scrie: ma intreb inca o data, ce s-ar fi intamplat daca cele doua echipe implicate faceau parte din alta organizatie decat cea organizatoare![]()
![]()
cred ca ma confunzi, dar nu conteaza, probabil ca nu ne-am mai vazut de mult...andrei vladeanu scrie:astea sunt intrebari fara raspuns, care includ eternul DACA...cornelserbu scrie: ma intreb inca o data, ce s-ar fi intamplat daca cele doua echipe implicate faceau parte din alta organizatie decat cea organizatoare![]()
![]()
daca v. oana nu ar fi existat, daca v. serbu nu i-ar fi tinut hangul, daca, daca, daca...
ei sunt organizatorii !!!!!!!!!!!!!!!andrei vladeanu scrie:@ v. oana
eu nu mai raspund nimic. sa raspunda bebe moise si sorin rudeanu daca au disponibilitatea.