6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: 6 LOTURI MERG IN FINALA DE LA TANCABESTI

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie: In finala nu trebuie sa se mai repete greseala
de acord.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

@ v. oana
eu nu mai raspund nimic. sa raspunda bebe moise si sorin rudeanu daca au disponibilitatea. sau chiar ionut de la aps, seful brigazii de arbitri.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:bebe moise (pelicanul) si sorin rudeanu (carping) - pe alex matea si ionut aps nu-i mai socotesc pt ca unul este de la nexgen si celalalt platit de apcr :!: - au participat la trasarea standurilor cand s-a decis ca la podul rupt limita din dreapta este gardul!

astea au fost si indicatiile pt arbitraj. acolo putea pica oricine.
neconcludent, regulamentul nu e facut de niciunul dintre ei, iar faptul ca ai cazut tu la podul rupt, acolo unde putea cadea oricine, nu scimba cu nimic situatia...ai pescuit cu buna stiinta in afara culoarului regulamentar, beneficiind fara niciun motiv de un mare avantaj fata de ceilalti concurenti...daca ar mai fi existat astfel de probleme pe balta, probabil ca se facea mai putina tevatura, dar asa...
si inca ceva si cu asta inchei...in 2009 am avut aceeasi problema, mi s-a dat de catre organizator un culoar de pescuit foarte asemanator cu al tau...la prima interventie a vecinului de stand (dan marinita), mi-am scos lansetele desi nadisem, si am pescuit pe un culoar mult mai mic chiar in fata mea cu toate ca atunci se dadea doar avertisment si cu toate ca aveam acceptul arbitrilor si al organizatorului...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:si inca ceva si cu asta inchei...in 2009 am avut aceeasi problema, mi s-a dat de catre organizator un culoar de pescuit foarte asemanator cu al tau...la prima interventie a vecinului de stand (dan marinita), mi-am scos lansetele desi nadisem, si am pescuit pe un culoar mult mai mic chiar in fata mea cu toate ca atunci se dadea doar avertisment si cu toate ca aveam acceptul arbitrilor si al organizatorului...
exact asta am facut si noi
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

gor965 scrie:
cornelserbu scrie:
gor965 scrie:Ce dor imi era de voi si de discutiile voastre constructive ... :lol: :lol: :lol:
depinde foarte mult ce intelegi prin constructiv...daca-i vorba de cladiri si acareturi, ai dat-o-n bara ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
apropo, nu te-am vazut pe acolo :!: :?: :!:
Pai sunt constructive ideile desprinse ,Nea Cornele ! Uite asa afla si lumea ca ce este batut in cuie de regulament, la noi se poate negocia...banda, standul, directia, culoarul ! Inclusiv locatiile stabilite inainte de inceperea CN-ului, daca se vrea, se pot schimba din mers ! Pe linia asta daca mergem, cred ca se poate negocia si un schimb de grile daca loturile se inteleg intre ele, in finala !...treaba lor, banii lor ! :mrgreen: Ziceam ca s-a mai domolit razboiul si lumea isi vede de pescuit...da' de unde ! :D
p.s
Din pacate n-am putut sa vin pe-acolo !...oricum cu moda asta a tragerii in poze a tot ce misca, sunt convins ca erau in actiune pe balta mai multe aparate foto decat markere ! :lol:
george, cele doua probleme negociate, au fost doar doua mari greseli de arbitraj...lucrurile se mai schimba, eu in 2007 am fost descalificat pe o gresala de arbitraj, acum doua echipe au fost iertate pe greseli de arbitraj...o fi bine ??? mai ales ca atunci cand am deschis discutia, in loc sa raspunda seful arbitrilor cum era normal, ca doar ei au fost "suverani", mi-a spus repede organizatorul ca nu e cazul ca arbitrii sa vaneze greseli ?!? ma intreb inca o data, ce s-ar fi intamplat daca cele doua echipe implicate faceau parte din alta organizatie decat cea organizatoare :?: :?: :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:si inca ceva si cu asta inchei...in 2009 am avut aceeasi problema, mi s-a dat de catre organizator un culoar de pescuit foarte asemanator cu al tau...la prima interventie a vecinului de stand (dan marinita), mi-am scos lansetele desi nadisem, si am pescuit pe un culoar mult mai mic chiar in fata mea cu toate ca atunci se dadea doar avertisment si cu toate ca aveam acceptul arbitrilor si al organizatorului...
exact asta am facut si noi
nimeni nu te contrazice, doar ca n-a fost din proprie initiativa, ci la insistentele celorlalti participanti...parca nu-i exact la fel

imi parerau, am spus ca inchei si acum chiar o fac !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: ma intreb inca o data, ce s-ar fi intamplat daca cele doua echipe implicate faceau parte din alta organizatie decat cea organizatoare :?: :?: :?:
astea sunt intrebari fara raspuns, care includ eternul DACA...

daca v. oana nu ar fi existat, daca v. serbu nu i-ar fi tinut hangul, daca, daca, daca...
:)
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: ma intreb inca o data, ce s-ar fi intamplat daca cele doua echipe implicate faceau parte din alta organizatie decat cea organizatoare :?: :?: :?:
astea sunt intrebari fara raspuns, care includ eternul DACA...

daca v. oana nu ar fi existat, daca v. serbu nu i-ar fi tinut hangul, daca, daca, daca...
:)
cred ca ma confunzi, dar nu conteaza, probabil ca nu ne-am mai vazut de mult... :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

mai manca-vas daca castiga Nexgen ce faceti ma ...faceti revolutie.

ce aveti ma cu noi ca pescari...va deranjeaza valoarea noastra?...ce tot cautati scuze ca ...am avut noroc...ca v-am furat..ca a pescuit Vladeanu nu stiu cum... da despre voi aveti ceva de spus...???????????

sau voi sunteti cei mai frumosi si cei mai curati.....si cei mai talentati si cei mai corecti.

bai fratilor noi nu am furat nimic...intelegeti asta?

Acu ne judeca loturile care nu s-au calificat...pe motiv ca ce....

@ Vladut

ai furat vreodata alaturi de Vladeanu?
ai castiga vre-un concurs cu ajutorul combinatiilor lui Vladeanu?
ai fost Campion National alaturi de Vladeanu pentru ca ati facut manevre?
ai fost casier al APCR ?
ce se facea cu cotizatia de 60 euro/an, de fiecare membru, dar cu taxa de aderare de 40 euro/an, pentru fiecare membru nou... care era incasata pe baza unei legitimatii care se stampila si care intr-un an avea un numar si in urmatorul an, alt numar...

uite un subiect de discutie care sa demaste "mafia" din APCR...sau atunci nu era si acum e...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:@ v. oana
eu nu mai raspund nimic. sa raspunda bebe moise si sorin rudeanu daca au disponibilitatea.
ei sunt organizatorii !!!!!!!!!!!!!!!
eu zic ca mai bine sa raspunda cei de la AVENTURI LA PESCUIT ,pentru ca ei au dat o parte din banda si tocmai la standul B12 sa terminat :lol: :lol:
sau si mai bine ar fi sa raspunda cei 2 oameni ai mei care au dat cu vopsea pe tarusii de la standuri pentru ca nu au raportat lipsa tarusilor care nu au fost batuti de organizator in felul acesta au facut economie de vopsea pe care au vandut+o lui Pasa iar acesta urmeaza sa o foloseasca la paintball :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”