Moderator: gor965
EU CRED CA VOR ACTIONA IN SPIRITUL SI INTERESUL NATIONAL !Vladut Mateianu scrie:Este momentul ideal sa vedem daca mica echipa a federatiei este si patrioata, nu doar pusa pe capatuiala...
Poate ne face o surpriza placuta.Cristi Y scrie: sa fi sigur Gabi ca-i pasa de nu mai poate !!![]()
![]()
![]()
de data asta cips a intins doar un deget federatiei lui popescuoanavictor scrie:.mai ales ca spera intr-o viitoare colaborare cu cips-fips
Cristi Y scrie:de data asta cips a intins doar un deget federatiei lui popescuoanavictor scrie:.mai ales ca spera intr-o viitoare colaborare cu cips-fips
Scrisoarea data acum din ce am inteles eu este doar pentru a se ocupa AGVPSR de CM 2014. Daca se acorda bila alba in aprilie federatiei asta inseamna ca in eventualitatea vreunui CM in romania in urmatori 2,3,4 ani, se va ocupa ea + CN-urile nu mai zic ca si CN de anul asta cred ca tot ei. Adica CN organizat de federatie si CM de AGVPS. (asta in cazul ca primeste bila alba in aprilie )firu.cristi scrie:ups!!! grea lovitura pt federatie. in aceste conditii au sanse mari sa fie trecuti pe linie moarta si pe la congresul fips din aprilie, ca nu vad de ce ar mai recunoaste-o atunci daca acum i-a luat organizarea cm-ului. in aceste conditii tare mi-e ca federatia o sa isi joace ultima carte si s-ar putea sa nu trimita nici o scrisoare la fips