Adresa FIPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gyorg
Puncte: 0

Re: Adresa FIPS

Mesaj de Gyorg »

In sfarsit o veste buna. Sper ca "federatia" de coteț si eliberari/incasari permise sa inteleaga ceea ce trebuie de la inceput, pescuitul de competitie aduna oameni de calitate, inteligenti cat sa inteleaga pestii si prostii. Din pacate ambii mentionati ne ocupa timp, rabdare si nervi, dar numai pe primii mentionati îi avem la inima.

Sunt curios ce-or face antrenorii legitimati de frps-fara-fips-cips, or sa ceara banii inapoi de cursuri?
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

tlx scrie:Ce imi UE, ce imi FMI, ce imi FIPS/CIPS...
Mateoli ar fi trebuit sa se distanteze de problemele interne.

tocmai aici e problema si anume ca cips nu poate lua nici o hotarare in privinta afilierii uneia sau a dezafilierii alteia atata timp cat legea nu sa pronuntat definitiv in procesele care se desfasoara in romania ...........pana se termina procesele si va exista o hotarare definitiva cips-ul merge mai departe cu agvps-ul.......iar dupa hotararea judecatoreasca vor respecta si vor aplica regulamentul de functionare si statutul ..........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Mateoli ar fi trebuit sa se distanteze de problemele interne.
Si chiar nu inteleg ce nu se intelege, anume ca exact asta a facut: s-a distantat de problemele din Romania! Ei spun doar atat: noi avem un regulament si, va place nu va place, agvps-u' e e unul dintre membri nostri si doar prin el vom organiza in Romania CM-ul. Daca nu, si restul (federatia, mts-u', legea sportului etc) vor si cer altceva, noi ne retragem si organizam CM in alta parte (tot printr-unul din membri nostri).

Eu unul v-am atentionat de luni intregi ca asa se va intampla. Sau voi ati crezut ca prin "distantare" de fapt se intelege ca fips-u' isi incalca propriile statute si regulamente si renunta la membri sai doar pen' ca in Romania e in vigoare o legislatie tampita, care ofera privilegii (pe care unii si altii le denumesc eronat "drepturi") absolut nemeritate unei organizatii net nereprezentative? Las' ca nici "onor" agvps n-a murit vreodata de grija pescarilor!
Daca se acorda bila alba in aprilie federatiei
Ceea ce, conform statutului fips (care zice ca membri pot fi dezafiliati doar daca nu-si platesc cotizatia), nu prea se poate! Ce e, ce nu e, e ca situatia acum e cam fara iesire pentru federatie: daca nu semneaza se dovedeste clar ca n-are nici o treaba cu interesele pescarilor (in ciuda declaratiilor popesciene). Daca semneaza cam iese din carti definitiv pentru o eventuala viitoare afiliere.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Ce va mai place shaorma!!!

De ce nu se duce Federatia la Ross Honey (fondatorul celui mai popular concurs de pescuit la crap din lume – World Carp Classic) ca sa ii impuna ca doar frps poate trimite echipele participante ca observ ca isi permite cu CIPS/FIPS acest lucru.

Legat de AV: mi-a placut ca a inceput iar cu zicala "veniti acum ca sa aveti un cuvant de spus", daca nu veniti acum o sa decida altii pentru voi (parca asa a zis si in 2011).

AV-ule nu am nimic cu tine, eu sunt doar un chibit dar nu m-a putut abtine.

Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

Popescu nu este un fraier.I s-a ridicat o minge la fileu si cred ca se va scoate elegant din treaba asta.
Cred ca va solicita un punct de vedere oficial MTS despre cine are dreptul legal sa organizeze CM in Romania in 2014.
Daca MTS va spune ca FRPS si nu AVPS este in drept, el va arata hartia cu acea decizie tuturor si va spune ca nu are nici o vina deoarece legea a hotarat astfel si el personal are mainile legate de lege.

Eu zic ca va scoate castanele din foc cu mainile MTS.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:Nu de Popescu depinde, ci de Andrei. El conduce comisia de competitii sectiunea crap, a si anuntat ca are autonomie totala din partea lui Popescu, deci de el va depinde daca Romania organizeaza sau nu CM ! :wink:

Ma bucur ca CIPS a inteles exact cum sta situatia in Romania...si sa nu uitam o vorba batraneasca : cand 2 se cearta, al 3-lea castiga..... :D :wink:
Repet, nu este treaba lui popescu...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

O asemenea decizie poti sa o iei in doua moduri:
-cu inima,o decizie emotionala (Vladeanu)
-la rece,cu mintea,decizia legala (Popescu)
Vladeanu va propune emotional dar Popescu va dispune legal.
E un sah urat, cu termen limita. Agvps-ul a jucat dur si a fortat FIPS-ul sa-l ajute in vitutea relatiilor amicale,pentru a-l obliga pe Popescu sa ia o decizie imposibila, desi ei aveau semnat un pact de neagresiune pentru ca CM-ul sa se desfasoare in Romania.
E unde aceasta intoarcere brusca la 180 de grade din partea FIPS dupa ce in urma cu cateva zile totul era hotarat altfel?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine a zis ca Cips a hotarat altceva si apoi s-a sucit ?

PS Esti clona sau... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

Oricine are o parere pur personala este socotit automat "clona"?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Agvps-ul a jucat dur si a fortat FIPS-ul sa-l ajute in vitutea relatiilor amicale,pentru a-l obliga pe Popescu sa ia o decizie imposibila

Lasati mah manipularile astea ieftine! Ce "relatii amicale" visati? AGVPS este membru fips! Si fips procedeaza exact cum trebuie. Bah, eu stabilesc cine organizeaza CM (care-mi apartine)! Daca vine c...t ministeru' lu' peste de mana cu "federatia" (cu care eu n-am nici o treaba) sa-mi explice mie ca, nu-s' ce lege idioata zice ca eu nu pot, in Romania, sa decid cine organizeaza CM, atunci va zic pa, organizam CM in alta parte! Ce-i asa greu de inteles si o tot dati cu "stai sa vedem ce zice mts-u'"? E irelevant! Cand mts (sau federatia) o fi membru fips, atunci sa stabileasca ei!

Iar faptul ca legislatia spune ca doar federatia (si aici nu e vorba doar despre federatie, ci de orice alta organizatie neagreata si neafiliata la fips) organizeaza CM-ul in Romania, in ciuda vointei fips, nu demonstreaza decat ca e nociva si ca trebuie abolita (pentru ca este in contradictie cu statutul si regulamentele organizatorului si detinatorului CM)!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”