Moderator: gor965
tlx scrie:Ce imi UE, ce imi FMI, ce imi FIPS/CIPS...
Mateoli ar fi trebuit sa se distanteze de problemele interne.
Si chiar nu inteleg ce nu se intelege, anume ca exact asta a facut: s-a distantat de problemele din Romania! Ei spun doar atat: noi avem un regulament si, va place nu va place, agvps-u' e e unul dintre membri nostri si doar prin el vom organiza in Romania CM-ul. Daca nu, si restul (federatia, mts-u', legea sportului etc) vor si cer altceva, noi ne retragem si organizam CM in alta parte (tot printr-unul din membri nostri).Mateoli ar fi trebuit sa se distanteze de problemele interne.
Ceea ce, conform statutului fips (care zice ca membri pot fi dezafiliati doar daca nu-si platesc cotizatia), nu prea se poate! Ce e, ce nu e, e ca situatia acum e cam fara iesire pentru federatie: daca nu semneaza se dovedeste clar ca n-are nici o treaba cu interesele pescarilor (in ciuda declaratiilor popesciene). Daca semneaza cam iese din carti definitiv pentru o eventuala viitoare afiliere.Daca se acorda bila alba in aprilie federatiei
Repet, nu este treaba lui popescu...Vladut Mateianu scrie:Nu de Popescu depinde, ci de Andrei. El conduce comisia de competitii sectiunea crap, a si anuntat ca are autonomie totala din partea lui Popescu, deci de el va depinde daca Romania organizeaza sau nu CM !![]()
Ma bucur ca CIPS a inteles exact cum sta situatia in Romania...si sa nu uitam o vorba batraneasca : cand 2 se cearta, al 3-lea castiga.....![]()
Agvps-ul a jucat dur si a fortat FIPS-ul sa-l ajute in vitutea relatiilor amicale,pentru a-l obliga pe Popescu sa ia o decizie imposibila