daaaa, mi-a placut mult bibanu, dar eniko szilagyi m-a facut mereu sa uit ca ungurii sunt vecinii nostri

in rest, totul se leaga cu baciu' asta al nostru

Moderator: gor965
daaaa, mi-a placut mult bibanu, dar eniko szilagyi m-a facut mereu sa uit ca ungurii sunt vecinii nostri
cornel.s scrie:Poi pe la Horgesti p-acolo fac bacii pe inteleptii Tataie.
cornelserbu scrie: totul se leaga cu baciu' asta al nostru
Vor vota membrii CIPS. Vor avea doua dosare pe masa, unul cu noua federatie din Romania, cu 100 de membrii , multi fara sa aiba legatura cu pescuitul, si unul cu Agvps, membra de 40 de ani, cu cotizatiile la ziVali Vesa scrie:
Ok, avizul MTS a fost comunicat CIPS / FIPS-ED. Legea spune ca “se poate afilia” nu impune afilierea. Asa cum bine spune si MTS, CIPS decide conditiile de afiliere, iar afilierea are loc in urma VOTURILOR membrilor. In caz ca federatia va fi afiliata la congresul din Aprilie 2014 nu avem decat sa ne inclinam si sa-i uram mult succes.
Asa ca, dl Popescu, trimiteti scrisoarea solicitata? Ca pana in, eventual, Aprilie 2014 nu va puteti implica deoarece federatia nu este afiliata. Nu incercati sa faceti mai mult rau decat ati facut pana acum.
De aceea posteaza cu acelasi IP din Arad ?ticairlandezu scrie:Vladut Mateianu scrie:In alta ordine de idei, oskar esti invitat sa te prezinti daca vrei sa mai scri pe aici. Poti sa-l consideri tot un ultimatum...
glukas
Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !MesajScris: Dum Feb 02, 2014 11:42 am
Neconectat
ticairlandezu scrie:
glukas scrie:
Asta-i culmea....tu George, omul cu cele mai multe Clone pe care l-am intalnit,sa ne tii prelegeri despre moralitate, barbatie, curaj......hai sictir!!!!!!
Sictir tie!
Nu am clone, stai linistit! Am avut una pe crapmania din cauza unora ca tine (si nici sub nick de clona nu am injurat si jignit pe nimeni) pe care mi-am asumat-o! Am decis sa ignor mitocaniile, asa ca baga mare!
Vladut ai dovada aici!!!!...eu v-am spus si voi nu m-ati crezut.....Oskar este = George Lukas
Ce nu inteleg eu Luci e cum de nu v-ati apucat voi sa faceti federatia asta despre care vorbesti, mai ales ca erati inclusi in fenomen "deep true the bottom" si de ce nu ai scos asta in evidenta pe parcursul bataliilor cu Fane daca ai stiut de ea? Nu simplifica lucrurile mult mai devreme si il impiedica pe individ sa provoace atata dezordine sociala?!Gyorg scrie:Personal imi pare sincer rau ca FRPS nu a reusit sa fie ceea ce toti ne doream. O federatie adevarata de pescuit, adunand interesele pescarilor sportivi sau amatori intr-un singur forum decizional. O federatie care sa inlocuiasca depasitul agvps, aducand adevaratele interese ale noastre in viitorul pescuitului.