Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:In alta ordine de idei, oskar esti invitat sa te prezinti daca vrei sa mai scri pe aici. Poti sa-l consideri tot un ultimatum...
poti afirma in schimb ca esti un fin cunoscator al unor scenaii sci-fi demne de asimov...Cornel Baciu scrie:Am afirmat eu cumva ca sunt un fin cunoscator al adevarului absolut? Era vorba doar de un scenariu.
cornelserbu scrie:se vede ca esti in afara fenomenului
ai dreptate...tocmai ma intrebam de ce "elicopterul" care sta de atata timp si priveste de sus plin de impartialitate, s-a gasit tocmai acum sa intervina ??? cam multi "cornei"pe aiciCristi Y scrie:cornelserbu scrie:se vede ca esti in afara fenomenului
sau poate nu![]()
![]()
Can` ti-am zis ca suntem multi (in elicopter) !!!!cornelserbu scrie:ai dreptate...tocmai ma intrebam de ce "elicopterul" care sta de atata timp si priveste de sus plin de impartialitate, s-a gasit tocmai acum sa intervina ??? cam multi "cornei"pe aiciCristi Y scrie:cornelserbu scrie:se vede ca esti in afara fenomenului
sau poate nu![]()
![]()
cornelserbu scrie:.tocmai ma intrebam de ce "elicopterul" care sta de atata timp si priveste de sus plin de impartialitate, s-a gasit tocmai acum sa intervina ??? cam multi "cornei"pe aici
Cornel Baciu scrie:Sa presupunem insa un scenariu (greu credibil)ca FRPS va ceda dreptul de organizare strict AGVPSR pentru ca sa nu se piarda sansa organizarii CM in Romania.
In schimb va solicita ca un act de bunavointa din partea AGVPS in contrapartida ,ca echipa inscrisa la CM de la Corbu sa fie desemnata in urma unui CN organizat de FRPS.
Credeti ca ar fi de acord AGVPS-ul? Sa fim seriosi.
Selaru a avut intotdeauna o pozitie autoritara si din pacate acasta atitudine este copiata si de Popescu.