Adresa FIPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cornel Baciu

Adresa FIPS

Mesaj de Cornel Baciu »

"Un rabin care era vestit pentru intelepciunea lui,este pus in situatia de a imparti dreptatea intre doi impricinati.
Il asculta cu atentie pe primul si ii spune:"Ai dreptate".
Il asculta si pe al doilea si raspunsul este identic:"Si tu ai dreptate".
Aflat de fata ca martor,Ițic il intreaba nedumerit pe rabin:"Pai cum vine asta,Rabine?Nu se poate sa aiba amandoi dreptate!"
La care rabinul intelept ii raspunde:"Si tu ai dreptate!"

ticairlandezu

Re: Adresa FIPS

Mesaj de ticairlandezu »

Vladut Mateianu scrie:In alta ordine de idei, oskar esti invitat sa te prezinti daca vrei sa mai scri pe aici. Poti sa-l consideri tot un ultimatum... :evil:

glukas
Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !MesajScris: Dum Feb 02, 2014 11:42 am
Neconectat

ticairlandezu scrie:
glukas scrie:

Asta-i culmea....tu George, omul cu cele mai multe Clone pe care l-am intalnit,sa ne tii prelegeri despre moralitate, barbatie, curaj......hai sictir!!!!!!

Sictir tie!

Nu am clone, stai linistit! Am avut una pe crapmania din cauza unora ca tine (si nici sub nick de clona nu am injurat si jignit pe nimeni) pe care mi-am asumat-o! Am decis sa ignor mitocaniile, asa ca baga mare!

Vladut ai dovada aici!!!!...eu v-am spus si voi nu m-ati crezut.....Oskar este = George Lukas :wink:

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Cornel Baciu scrie:Am afirmat eu cumva ca sunt un fin cunoscator al adevarului absolut? Era vorba doar de un scenariu.
poti afirma in schimb ca esti un fin cunoscator al unor scenaii sci-fi demne de asimov...
de ce nu incerci sa fii mai realist cand faci asemenea scenarii, dar de fapt am mai precizat...se vede ca esti in afara fenomenului
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:se vede ca esti in afara fenomenului

sau poate nu :roll: :roll: :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai nene, iar va caciuliti la fane si jucati la doua capete? :x Cu rabdare s-a demonstrat ca AGVPS-ul este luat drept agentie de stat si de-asta s-a raliat CIPS-ul cu ea. "Federatie" este un "termen de lucru" pentru CIPS. Au dat niste raspunsuri la niste scripte pana s-au prins de ce jocuri face MTS-ul si FRPS-ul si le-a inchis gura ca sunt multe de facut.
Voi chiar nu vedeti ca fane trebuie ajutat acum sa greseasca? Orice ar face nu poate sa se ascunda si indiferent ce alege va fi gresit.
Decat barbat in fusta mai bine copil nebun.
Vorbele mari nu pot fi cuprinse in carti mici.
Votez Africa de Sus :).
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Asta inseamna inteligenta nu laudarosenie cu masterate prin Elvetia ca fane. L-a aburit pana i-a trecut timpul si i-a servit-o ca-n occident. Daca era doxat se bunghea din timp :mrgreen: . Asa, a demonstrat inca odata si nici nevoie nu ar mai fi fost, ca e doar un personaj de bancuri.
Disparuse Bula si ii era dor sa-l gaseasca si sa-l inlocuiasca.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Y scrie:

ai dreptate...tocmai ma intrebam de ce "elicopterul" care sta de atata timp si priveste de sus plin de impartialitate, s-a gasit tocmai acum sa intervina ??? cam multi "cornei"pe aici :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornelserbu scrie:
Cristi Y scrie:

ai dreptate...tocmai ma intrebam de ce "elicopterul" care sta de atata timp si priveste de sus plin de impartialitate, s-a gasit tocmai acum sa intervina ??? cam multi "cornei"pe aici :D
Can` ti-am zis ca suntem multi (in elicopter) !!!! :D
Mafia lucreaza 8) .
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:.tocmai ma intrebam de ce "elicopterul" care sta de atata timp si priveste de sus plin de impartialitate, s-a gasit tocmai acum sa intervina ??? cam multi "cornei"pe aici

cercul de " cornei " se poate strange daca observam atent la cine foloseste frecvent expresia " fin cunoscator " , da citate din " intelepciune "

[quote="Cornel Baciu"]"Un rabin care era vestit pentru intelepciunea lui,este pus in situatia de a imparti dreptatea intre doi impricinati.
Il asculta cu atentie pe primul si ii spune:"Ai dreptate".
Il asculta si pe al doilea si raspunsul este identic:"Si tu ai dreptate".
Aflat de fata ca martor,Ițic il intreaba nedumerit pe rabin:"Pai cum vine asta,Rabine?Nu se poate sa aiba amandoi dreptate!"
La care rabinul intelept ii raspunde:"Si tu ai dreptate!"[/quote]

si este mult prea familiar cu termeni " de specialitate " pentru un pescar de Horgesti neimplicat in fenomenul competitional

Cornel Baciu scrie:Sa presupunem insa un scenariu (greu credibil)ca FRPS va ceda dreptul de organizare strict AGVPSR pentru ca sa nu se piarda sansa organizarii CM in Romania.
In schimb va solicita ca un act de bunavointa din partea AGVPS in contrapartida ,ca echipa inscrisa la CM de la Corbu sa fie desemnata in urma unui CN organizat de FRPS.
Credeti ca ar fi de acord AGVPS-ul? Sa fim seriosi.
Selaru a avut intotdeauna o pozitie autoritara si din pacate acasta atitudine este copiata si de Popescu.

asa ca baciule ...http://www.youtube.com/watch?v=hnn_NK5HaDY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Poi pe la Horgesti p-acolo fac bacii pe inteleptii Tataie.
P`-aici prin sud noi muncim si nu gandim 8) .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”