Moderator: gor965
Bogdan la intrebarea asta poate sa iti raspunda doar Popescubogdanpesc scrie:& digital
am o intrebare simpla....pe cine reprezinta popescu acum?,.....am inteles ca Tribunalul a respins fuziunea cu federatia lui Tarus.....cum se numeste entitatea pe care o reprezinta popescu?
Nici Popescu nu stie, inca mediteaza precum Albert Einstein:bogdanpesc scrie:& digital
am o intrebare simpla....pe cine reprezinta popescu acum?,.....am inteles ca Tribunalul a respins fuziunea cu federatia lui Tarus.....cum se numeste entitatea pe care o reprezinta popescu?
bogdanpesc scrie:& digital
Draga prietene, nu esti singurul care stie astfel de lucruri insa multi dintre noi au renuntat sa si le mai exprime public ca sa nu-l mai inspire pe individ.Digital scrie:Cezar,cezar.ch scrie:& Digital
Nu-i tocmai aşa ! AGVPS s-a hotărât să atace în instanţă anumite acte eliberate de MTS.
Demersul la care te referi reprezintă un act procedural obligatoriu, premergător înregistrării acţiunii AGVPS.
Faptul că s-a mişcat atât de târziu (şi cu abilitatea unui hipopotam suferind de hemoroizi) reduce din şansele unei soluţii rapide.
Dar participarea la Montargil se va face, indiferent de ce se întâmplă. Altfel, AGVPS va pierde şi singurul atu major pe care-l are în acest moment.
Va fi greu de explicat atât la FIPS de ce Româania, campioană mondială en-titre, nu participă.
Iar sportivilor...cu atât mai greu.
Ar fi o mare gafă din partea AGVPS neînscrierea echipei la CM.
Ce nevoie are AGVPS-ul tocmai in acest an de autorizatia MTS![]()
![]()
![]()
Din textul redactat (cel subliniat ) reiese altceva![]()
![]()
Hai sa iti spun ce am inteles eu :
1.Popescu obtine autorizatia de alifiere la CIPS din partea Guvernului Romaniei - MTS si o trimite la CIPS,CIPS-ul ce face ??? se uita de cine este emisa![]()
si trimite catre AGVPS o "scrisoare" prin care la cere sa lamureasca problema - crede-ma o fi CIPS-ul privat dar cand primesti o astfel de hartie oficiala cu antetul respectiv te mai gandesti putin
![]()
. Din aceasta cauza se agita AGVPS-ul abia acum
![]()
tot din aceasta cauza intarzie si raspunsul CIPS catre Popescu
![]()
In situatia asta AGVPS-ul nu are de ales si pune presiune pe MTS prin scrisori,adrese,instanta,etc.sperand ca vor rezolva problema in timp util.
Daca acesta problema nu se rezolva pana la data cand au convenit cei doi (AGVPS - CIPS) atunci ....... Ovidius pleaca dar nu ca nationala a Romaniei si acest lucru va fi cel mai mare pacat![]()
![]()
Esecul AGVPS va cadea in carca lui Popescu,fiind banat nu are drept la replica![]()
![]()
![]()
Ar fi multe de spus dar din pacate acest subiect trece neobservat.
Stima.
Ascendenta Domnule si performantele!Stefan Popescu scrie:Văd că am fost debanat. Dacă Ovidius este structură sportivă cu CIS, intră sau nu sub incidența legii sportului? Și cine îi dă dreptul să reprezinte România la Campionatul Mondial, unde participă reprezentativele naționale, nu cluburile sportive.