Adrese MTS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: Adrese MTS

Mesaj de bogdanpesc »

& digital
am o intrebare simpla....pe cine reprezinta popescu acum?,.....am inteles ca Tribunalul a respins fuziunea cu federatia lui Tarus.....cum se numeste entitatea pe care o reprezinta popescu?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Digital »

bogdanpesc scrie:& digital
am o intrebare simpla....pe cine reprezinta popescu acum?,.....am inteles ca Tribunalul a respins fuziunea cu federatia lui Tarus.....cum se numeste entitatea pe care o reprezinta popescu?
Bogdan la intrebarea asta poate sa iti raspunda doar Popescu :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nici Popescu nu stie, inca mediteaza precum Albert Einstein:
Dacă teoria mea se va dovedi corectă, Germania va susţine că sunt german, iar Franţa mă va declara cetăţean al lumii. Dacă teoria mea se va dovedi falsă, Franţa va spune că sunt german, iar Germania mă va declara evreu. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Auzi "nea" fane
ia baga matale un emisar sa scrie pe cine reprezinti pe aici?
ca se pare ca ai pierdut jucaria prin nisip.
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate sa scrie, nu este banat... doar ca nu prea mai are "cuvinte".....
De, a incercat si el.. :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

:) Pun intrebarea asta de-o luna, cred, si nimeni din cadrul..entitatii nu e in stare sa raspunda.Daca afli ceva sa imi spui si mie, te rog.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Digital scrie:
cezar.ch scrie:& Digital

Nu-i tocmai aşa ! AGVPS s-a hotărât să atace în instanţă anumite acte eliberate de MTS.
Demersul la care te referi reprezintă un act procedural obligatoriu, premergător înregistrării acţiunii AGVPS.
Faptul că s-a mişcat atât de târziu (şi cu abilitatea unui hipopotam suferind de hemoroizi) reduce din şansele unei soluţii rapide.
Dar participarea la Montargil se va face, indiferent de ce se întâmplă. Altfel, AGVPS va pierde şi singurul atu major pe care-l are în acest moment.
Va fi greu de explicat atât la FIPS de ce Româania, campioană mondială en-titre, nu participă.
Iar sportivilor...cu atât mai greu.
Ar fi o mare gafă din partea AGVPS neînscrierea echipei la CM.
Cezar,
Ce nevoie are AGVPS-ul tocmai in acest an de autorizatia MTS :roll: :roll: :roll:
Din textul redactat (cel subliniat ) reiese altceva :lol: :lol: :lol:
Hai sa iti spun ce am inteles eu :
1.Popescu obtine autorizatia de alifiere la CIPS din partea Guvernului Romaniei - MTS si o trimite la CIPS,CIPS-ul ce face ??? se uita de cine este emisa :mrgreen: :mrgreen: si trimite catre AGVPS o "scrisoare" prin care la cere sa lamureasca problema - crede-ma o fi CIPS-ul privat dar cand primesti o astfel de hartie oficiala cu antetul respectiv te mai gandesti putin :lol: :lol: . Din aceasta cauza se agita AGVPS-ul abia acum :lol: :lol: tot din aceasta cauza intarzie si raspunsul CIPS catre Popescu :wink:
In situatia asta AGVPS-ul nu are de ales si pune presiune pe MTS prin scrisori,adrese,instanta,etc.sperand ca vor rezolva problema in timp util.
Daca acesta problema nu se rezolva pana la data cand au convenit cei doi (AGVPS - CIPS) atunci ....... Ovidius pleaca dar nu ca nationala a Romaniei si acest lucru va fi cel mai mare pacat :cry: :cry: :cry:
Esecul AGVPS va cadea in carca lui Popescu,fiind banat nu are drept la replica :lol: :lol: :lol:
Ar fi multe de spus dar din pacate acest subiect trece neobservat.
Stima.
Draga prietene, nu esti singurul care stie astfel de lucruri insa multi dintre noi au renuntat sa si le mai exprime public ca sa nu-l mai inspire pe individ.
Tu in ce tabara te plasezi?
Urban culture.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

& Digital

1. Eu am încercat doar să răspund la problema privind rostul demersului AGVPS.
Consider că atât AGVPS, cât şi "federaţia" sunt, din perspectiva pescuitului competiţional, structuri parazitare. Dar, AGVPS păstrează un avantaj: dreptul de înscrie echipa naţională la CM.
În rest, aceeaşi nesimţire: amestec grosolan în competiţii, presiuni de tot felul, jumulirea de bani a cluburilor (deci a pescarilor de competiţie).
Până acum, AGVPS a stat în vizuină. La bătaie ieşea APCR pentru crăpari, LRS pentru spinning-işti, etc.
Acum, APCR (A.V.) a întors armele, iar LRS şi-a rezolvat problema, câştigând procesele cu "federatia" (sentinte definitive si irevocabile).
Restul disciplinelor nu prea conteaza, n-au nici macar vizibilitate nationala (spinning de pe mal, fly, stationar, feeder etc). pescuit marin si casting practic nu exista.
În rest, ai dreptate.

2. Al doilea lucru pe care l-am scris este că Ovidius va fi la Montargil, altfel AGVPS îşi taie craca de sub picioare, singura de altfel care-i mai susţine.
Vor concura sub tricolor, pentru ca România este campioană mondială en-titre, iar AGVPS va pierde enorm la FIPS dovedind slabiciume.
Plangerile penale ale lui popescu sunt glume (sinistre), dar ...glume.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Văd că am fost debanat. Dacă Ovidius este structură sportivă cu CIS, intră sau nu sub incidența legii sportului? Și cine îi dă dreptul să reprezinte România la Campionatul Mondial, unde participă reprezentativele naționale, nu cluburile sportive.
AGVPSR și-a modificat statutul și a introdus posibilitatea afilierii cluburilor sportive, dar nua are dreptul de a reprezenta România la nivel internațional.
Decizia este la MTS, dar acolo AGVPSR a fost refuzată la recunoaștere atâta timp cât în statut se vorbește de vânătoare. S-o fi recunoscut și vânătoarea ca sport și nu a aflat nimeni?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Văd că am fost debanat. Dacă Ovidius este structură sportivă cu CIS, intră sau nu sub incidența legii sportului? Și cine îi dă dreptul să reprezinte România la Campionatul Mondial, unde participă reprezentativele naționale, nu cluburile sportive.
Ascendenta Domnule si performantele!
Faptul ca au intreprins aceasta activitate de-a lungul timpului respectand "regulile jocului" si bineinteles castigand. Faptul ca s-au supus cutumelor si LEGISLATIEI IN VIGOARE pana in acest moment.
Nationalele au fost si sunt avizate in continuare de singura structura de stat abilitata sa faca acest lucru.
Din pacate, in paralel exista "pe piata" indivizi care incearca sa-si insuseasca bunurile imobile si dreptul de proprietate al altora, invocand legea la un mod subiectiv, personal, folosindu-se de viduri si greseli executive, legislative sau judecatoresti, care mai devreme sau mai tarziu vor fi remediate. Cu ce pret, vom vedea?! Ideea e ca vizeaza si titlurile de campioni si vicecampioni, palmaresele nationale ( uzufructul ). Pentru ce? Cam stim. Sa vedem cum vor fi de acord cu "tranzactionarea" asta si autoritatile de stat!
In mod sigur Dumneata esti unul dintre acestia, iar intentiile Dumitale ascunse sub diversele motivatii, expuneri, depozitii s.a. vor fi devoalate. Pentru moment falsul si uzul de fals va sunt probate. Mai ramane sa se stabileasca si ce va determina sa urmariti aceste scopuri in mod sustinut.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”