Adrese MTS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Adrese MTS

Mesaj de barbumarius »

Vali Vesa scrie:Marius, v-am rugat sa nu comentati. Rugamintea e valabila inca, asa ca treci la pe plaja :lol:
'Nteles.
Sa traiti!

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:Drum bun, dar să nu folosiți numele României în acest caz.
"nea" fanele .te-ai inmuiat....cum adica ii lasi sa plece in nume personal...pai echipa federala de casting(ca parca asa ii spune acum federatia romana de pescuit sportiv la castig...nu sunt sigur ca stii ce-i ala dar in fine),cum mai participa?....si daca penalii aia de la CIPS scriu pe placute ROMANIA si la sfarsit canta imnul Romaniei...CA DEH ASA SE FACE LA CAMPIONI....ce-o sa faci ?...dai in judecata CIPS-UL?.....mama lor de penali...inca nu au auzit de federatia numarul 3 a lui nea fanel si de clubul cetate :twisted: :twisted: :twisted:
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Nu ar fi rău să probezi acuzațiile de fals și uz de fals. Sunt acuzații grave și dacă nu ai probe, nu e bine domnule chestor!
Cum ziceam! Sunt deja probate, iar caracterul lor si gravitatea era bine sa te fi ingrijorat inainte sa le comiti.
Toate la timpul lor 8) . Nu asa procedezi si tu?
Urban culture.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

barbumarius scrie:
Vali Vesa scrie:Marius, v-am rugat sa nu comentati. Rugamintea e valabila inca, asa ca treci la pe plaja :lol:
'Nteles.
Sa traiti!
lasa plaja si treci la flotari si alergat :D :D :D
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Dacă ne aștepti cu o prima la întoarcere poate îți mai speli din păcate.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

barbumarius scrie:Dacă ne aștepti cu o prima la întoarcere poate îți mai speli din păcate.
Am la dispoziție și cheltuielile de participare. Numai că nu pot fi cheltuite decât legal. V-aș sugera să meditați bine înainte de a încălca legea.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Escrocule , nu mai ameninta pescarii ,ca tu n-ai ce sa le faci ,exact asa cum nici aia de la Federatia de sporturi columbofile nu are ce sa le faca celor de la FCPR care sunt afiliati la FCI si participa la CM

Nu mai incerca sa prostesti lumea ca iti vine randul sa vizitezi tranzitul de la Rahova
Joaca-te tu cu curul gol pe langa pooola AGVPS sculata , sa vezi ce patesti !

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Avand in vedere ca Romania a semnat Declaratia Universala a Drepturilor Animalel care prevede ca privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental, ma intreb cum de MTS a aprobat infiintarea unei federatii de pescuit, care primeste si bani de la buget? Peste tot in Europa federatiile/asociatiile de pescuit sunt de natura privata (cum este agvps) si nu sunt subventionate de la bugetul de stat..Pentru mine este o dilema cum s-a putut face asa ceva in Romania...
"Keep it simple!"

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

RSC scrie:Avand in vedere ca Romania a semnat Declaratia Universala a Drepturilor Animalel care prevede ca privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental, ma intreb cum de MTS a aprobat infiintarea unei federatii de pescuit, care primeste si bani de la buget? Peste tot in Europa federatiile/asociatiile de pescuit sunt de natura privata (cum este agvps) si nu sunt subventionate de la bugetul de stat..Pentru mine este o dilema cum s-a putut face asa ceva in Romania...
Înseamnă că nu ai înțeles multe. Federațiile sportive sunt toate persoane juridice de drept privat. Chestia cu banii de la buget este discutabilă. De exemplu, AGVPSR a primit de la bugetul de stat în anul 2006, 32 miliarde lei vechi despăgubiri pentru gripa aviară. Ce are asta cu pescuitul sportiv?

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Ar mai fi o întrebare. Doi foarte buni pescari de crap, Peter Micula si Norbert Pongratz (Bolsena 2012), se afla in lotul largit al Ungariei pentru Campionatul Mondial! Dar ei sunt membri ai Clubului Cetate Deva.
Cum se împacă asta cu "regulamentele federale"?
Dacă vor participa sub culorile Ungariei, cine le va aproba, MTS-ul sau federaţia?
Unde vor fi "stranieri" cei doi băieţi, în lotul Ungariei sau în lotul Cetate Deva?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”