'Nteles.Vali Vesa scrie:Marius, v-am rugat sa nu comentati. Rugamintea e valabila inca, asa ca treci la pe plaja
Sa traiti!
Moderator: gor965
'Nteles.Vali Vesa scrie:Marius, v-am rugat sa nu comentati. Rugamintea e valabila inca, asa ca treci la pe plaja
"nea" fanele .te-ai inmuiat....cum adica ii lasi sa plece in nume personal...pai echipa federala de casting(ca parca asa ii spune acum federatia romana de pescuit sportiv la castig...nu sunt sigur ca stii ce-i ala dar in fine),cum mai participa?....si daca penalii aia de la CIPS scriu pe placute ROMANIA si la sfarsit canta imnul Romaniei...CA DEH ASA SE FACE LA CAMPIONI....ce-o sa faci ?...dai in judecata CIPS-UL?.....mama lor de penali...inca nu au auzit de federatia numarul 3 a lui nea fanel si de clubul cetateStefan Popescu scrie:Drum bun, dar să nu folosiți numele României în acest caz.
Cum ziceam! Sunt deja probate, iar caracterul lor si gravitatea era bine sa te fi ingrijorat inainte sa le comiti.Stefan Popescu scrie:Nu ar fi rău să probezi acuzațiile de fals și uz de fals. Sunt acuzații grave și dacă nu ai probe, nu e bine domnule chestor!
lasa plaja si treci la flotari si alergatbarbumarius scrie:'Nteles.Vali Vesa scrie:Marius, v-am rugat sa nu comentati. Rugamintea e valabila inca, asa ca treci la pe plaja
Sa traiti!
Am la dispoziție și cheltuielile de participare. Numai că nu pot fi cheltuite decât legal. V-aș sugera să meditați bine înainte de a încălca legea.barbumarius scrie:Dacă ne aștepti cu o prima la întoarcere poate îți mai speli din păcate.
Înseamnă că nu ai înțeles multe. Federațiile sportive sunt toate persoane juridice de drept privat. Chestia cu banii de la buget este discutabilă. De exemplu, AGVPSR a primit de la bugetul de stat în anul 2006, 32 miliarde lei vechi despăgubiri pentru gripa aviară. Ce are asta cu pescuitul sportiv?RSC scrie:Avand in vedere ca Romania a semnat Declaratia Universala a Drepturilor Animalel care prevede ca privarea prelungita de libertate, vanatoarea si pescuitul spotiv, precum si orice folosire a aminalului in alte scopuri dacat cele vitale sunt contrare acestui drept fundamental, ma intreb cum de MTS a aprobat infiintarea unei federatii de pescuit, care primeste si bani de la buget? Peste tot in Europa federatiile/asociatiile de pescuit sunt de natura privata (cum este agvps) si nu sunt subventionate de la bugetul de stat..Pentru mine este o dilema cum s-a putut face asa ceva in Romania...