este vorba de cateva sute de milioane ...dar a fost refuzat
acum a aparut si Mosharu pe frontul de Alba

ce v-ati mai adunat , numai " experti manageri " in ilustra federatie

Moderator: gor965
S-ar putea sa ma insel , dar din ce stiu eu , pe apele publice din Germania , pescuitul catch & release este interzis .Cristi Y scrie:este "sportul" in care obiectul activitatii este mutilarea unui animal , Vladeanu contraargumenta ieri cu niste poze cu fracturi la cai in timpul competitiilor , nu are nici o legatura , alea sunt accidente si riscuri colaterale , in orice sport se poate intampla , hipismul nu inseamna ruperea voita a picioarelor in timp in pescuit invariabil animalul sufera fizic
vezi Germania !!! cate participari au la CM ??? oare de ce ???
În pescuitul sportiv, cu excepția consumului băuturilor alcoolice care va fi interzis pe durata desfășurării competițiilor oficiale.oanavictor scrie:1 in ce sport un meci dureaza72 ore neintrerup !
2 in ce sport este permis ca in timpul meciului sa dormi !
3 in ce sport este permis consumul de bauturi alcoolice !
4 in ce sport este permis parasirea terenului de joc pentru necesitati fiziologice ,dus,barbierit !
Este probă sportivă, inclusiv la CIPS, cât și în România. Este și înregistrată ca probă sportivă de FRPS la OSIM.oanavictor scrie:pescuitul la crap este ramura de sport ?
intreb si eu ca nu prea ma pricep !
ai voie sa prinzi un singur crap .........nu ai voie sa -l eliberezi in apa ......esti obligat sa-l omori fara sa se chinuiasca ........iar dupa asta esti obligat sa strangi sculele si sa pleci acasa !Val scrie:S-ar putea sa ma insel , dar din ce stiu eu , pe apele publice din Germania , pescuitul catch & release este interzis .Cristi Y scrie:
vezi Germania !!! cate participari au la CM ??? oare de ce ???
dar acolo ,la tenis adversarul se opreste din joc si asteapta revenirea adversarului pe cand la pescuitStefan Popescu scrie:În pescuitul sportiv, cu excepția consumului băuturilor alcoolice care va fi interzis pe durata desfășurării competițiilor oficiale.oanavictor scrie:1 in ce sport un meci dureaza72 ore neintrerup !
4 in ce sport este permis parasirea terenului de joc pentru necesitati fiziologice ,dus,barbierit !
care va fi interzis !!!!!!!!!!!!nu se stie cand !!!!!!!!!!!noi aici discutam de regulamentele actuale !
Pentru necesități fiziologice, vezi tenisul de câmp.
Stefan Popescu scrie:Este probă sportivă, inclusiv la CIPS, cât și în România. Este și înregistrată ca probă sportivă de FRPS la OSIM.oanavictor scrie:pescuitul la crap este ramura de sport ?
http://www.fips-ed.com/carpe_eng.htm
Aveți cam multe lipsuri. De aia nu ați fost în stare să faceți o federație sportivă.![]()
![]()
![]()
Știu că aveți anumite lipsuri, dar perseverați.oanavictor scrie:Stefan Popescu scrie:Este probă sportivă, inclusiv la CIPS, cât și în România. Este și înregistrată ca probă sportivă de FRPS la OSIM.oanavictor scrie:pescuitul la crap este ramura de sport ?
http://www.fips-ed.com/carpe_eng.htm
Aveți cam multe lipsuri. De aia nu ați fost în stare să faceți o federație sportivă.![]()
![]()
![]()
ramura de sport sau proba sportiva ....este acelasi lucru !!!!!!!ca nu prea ma pricep
oanavictor scrie:dar acolo ,la tenis adversarul se opreste din joc si asteapta revenirea adversarului pe cand la pescuitStefan Popescu scrie:În pescuitul sportiv, cu excepția consumului băuturilor alcoolice care va fi interzis pe durata desfășurării competițiilor oficiale.oanavictor scrie:1 in ce sport un meci dureaza72 ore neintrerup !
care va fi interzis !!!!!!!!!!!!nu se stie cand !!!!!!!!!!!noi aici discutam de regulamentele actuale !
Pentru necesități fiziologice, vezi tenisul de câmp.![]()
nu te asteapta nimeni !!!!!!!!!