Moderator: gor965
Noi il vom ierta primii dragul meu , dar de iertarea noastra ii va pasa si va tine cont . De restul .....gabisandu scrie:Nu Val. Doar il iertam. Ce Dumnezeu omul a recunoscut, si-a dat demisia, s-a retras din viata publica, ce rost mai au toate acestea?
dragul meu "nimeni", pe ordinul de plata falsificat, scrie APCR, nu rosioru si nu oana...sa-ti spun drept, mie putin imi pasa cine a facut falsul, ma intereseaza doar in numele cui s-a facut acest fals, iar daca presedintele apcr a recunoscut ca a facut falsul...presedintele ales pe viata, ca sa citez din unii clasici in viata, atunci apcr ar fi bine sa bage putin capul in nisip si nu sa faca o virtute din fapta lui rosiorucircus scrie:cred ca era mai indicat sa fie afirmatie, nu intrebare![]()
oana a fost alaturi de rosiori la conducerea echipei, deci fapta ar trebui sa si-o ia amandoi, nu doar rosioru . vezi cine a postat copile dupa ordinele de plata, te asigur ca nu rosioru
Nea Cornele aici gresesti.....asa au gandit si italienii despre noi ca si popor,dupa ce au vazut cum un roman pe numa Mailat le-a violat si ucis o femeie.cornelserbu scrie:......oameni buni, treziti-va !...imaculatul, legenda vie, alesul pe viata v-a bagat in cofa...stati putin acolo asa cum e normal, nu incercati sa iesiti repede afara ca va afundati mai tare si-i pacat ca sunteti oameni mari.