Moderator: gor965
cornelserbu scrie:..ce ati fi spus, domnilor, daca in locul lui cornel era victor oana![]()
![]()
![]()
Cineva a avut interes sa-l distruga pe Cornel Rosioru si implicit APCR-ul.Val Pangica jr scrie:II propun lui Cornel Rosioru sa convoace o sedinta urgenta a APCR , pentru lamurirea problemelor . Cu cat lasam lucrurile in trena , cu atit se umple acest topic de postari , unele aiurea , altele rautacioase , samd . Cornele , asteptam un mesaj ....
Sunt pus in cea mai ingrata postura pe care mi-asi fi dorit-o vreodata .circus scrie:cornelserbu scrie:..ce ati fi spus, domnilor, daca in locul lui cornel era victor oana![]()
![]()
![]()
cred ca era mai indicat sa fie afirmatie, nu intrebare![]()
oana a fost alaturi de rosiori la conducerea echipei, deci fapta ar trebui sa si-o ia amandoi, nu doar rosioru . vezi cine a postat copile dupa ordinele de plata, te asigur ca nu rosioru
Cu fraza asta chiar m-ai spart Nea Victore !!! Raposatul Dinica era mic copil pe linga domnia ta ........oanavictor scrie: NU AM SA FAC NICI UNUL DIN INSTINCTELE PERSONALE ,GANDINDU-MA CA PRIN CADEREA LUI ROSIORU EU PERSONAL AM RAMAS FARA JUMATATE DIN MUNCA MEA DE 5 ANI ,ORICAT AI DUSMANI PE CINEVA ,IN MOMENTUL IN CARE NU-L MAI AI CA ADVERSAR INSEAMNA CA AI RAMAS SINGUR SI AI PIERDUT SCOPUL PRINCIPAL AL POLEMICII .