APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de gabisandu »

Popescu Stefan scrie:Gabi Sandu,
Pescuitul sportiv tip manea, a încetat.
Pescuit de tip manea? Iti aduc aminte. Ca poate ai uitat. Eu nu. In anul 2008 m-ai invitat la un concurs pe Doripesco, concurs organizat de federatia voastra. La acest concurs ati decis sa se puncteze de 2 kg in sus. Vecin de stand erau cei din conducerea federatiei. Pestele care era sub 2 kg in loc sa fie aruncat in balta era pus pe gratar. Aste este pescuit sportiv de tip manea. Nu competitiile organizate de noi. Cand ti-am spus, ai inchis ochii si ai gasit argumente in apararea lui. Asta este manea.
Popescu Stefan scrie:Faptul că nu te interesează aspectele legale, arată cât de ignorant ești.
Prefer sa traiesc in ignoranta mea decat sa ma conduca un mincinos.

P.S. - Nu te chinui sa-mi raspunzi. Eu atat te-am rugat. Daca ai ceva cu AV intra in polemica cu el. Nu te mai lega de APCR pentru ca asta a fost asociatia care a initiat pescuitul sportiv de competitie si nu ce faci tu. Iar daca vrei sa faci ceva constructiv si dezinteresat, asa cum lasi sa se inteleaga, fa-o si fara sa acuzi in stanga si dreapta. Arata respect fata de oamenii care tu spui ca vrei sa-i conduci si vei avea mai mult succes.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:Val,
N-o mai da la întors. Cine sunt membri fondatori ai APCR? Cred că nu i-ați exclus pe toți. Pune documentul pe masă. N-o mai face pe neștiutorul pentru că un pic mai sus te băteai cu cărămida în piept că știi totul. Arată ce ști.
Din recursul admis, nu reiese nimic. Doar că s-au modificat niște articole. Cine sunt membri APCR? Persoane fizice și juridice. Cu nume și prenume (dacă este cazul)
Du-te domnule la Judecatorie si consulta dosarul ca nu sunt sluga dumitale sa iti raspund la cereri de astea imperative . Auzi cu nume si prenume . Nu doriti si initiala tatalui si CNP-ul ??? Informatia este publica , cauta pe la Judecatorii ca din ce vad ai drumuri multe pe acolo .

zoitadaniel

Mesaj de zoitadaniel »

Popescu Stefan scrie: Pescuitul sportiv tip manea, a încetat. Poți să faci pescuit de plăcere cât vrei. Competițiile oficiale și loturile naționale sunt de acum atributul federației. Fie că vă place sau nu.
aceleasi vorbe goale din 2009 incoace. asa va fi si la anul. si tot asa. noi ne vedem in continuare de pasiunea noastra, dumneata de vorbaria goala.
Campion National 2010
Vicecampion National 2013
Campion National Individual 2013

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gabisandu scrie: Eu atat te-am rugat. Daca ai ceva cu AV intra in polemica cu el. Nu te mai lega de APCR pentru ca asta a fost asociatia care a initiat pescuitul sportiv de competitie si nu ce faci tu.
gabi, vad ca ai repetat treaba asta. nu stiu de unde ai dedus tu ca nea fane are ceva cu mine. nu pe mine vrea sa ma dizolve, ci apcr-ul.
The One Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

andrei vladeanu scrie:gabi, vad ca ai repetat treaba asta. nu stiu de unde ai dedus tu ca nea fane are ceva cu mine. nu pe mine vrea sa ma dizolve, ci apcr-ul.
Eu sper sa se ia de tine sau de mine. Sa lase asociatia in pace si sa-si vada de treaba lui cu federatia.

andrei vladeanu
Veteran

gabisandu scrie:
andrei vladeanu scrie:gabi, vad ca ai repetat treaba asta. nu stiu de unde ai dedus tu ca nea fane are ceva cu mine. nu pe mine vrea sa ma dizolve, ci apcr-ul.
Eu sper sa se ia de tine sau de mine. Sa lase asociatia in pace si sa-si vada de treaba lui cu federatia.
pai n-are cum. el zice ca-l incurca apcr-ul si lrs-ul. de fapt, nu are nici cluburi adevarate, nici oameni, nici nu stapaneste fenomenul.
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

andrei vladeanu scrie:[]

nu are nici cluburi adevarate, nici oameni, nici nu stapaneste fenomenul.

traducerea :avem cluburi adevarate dar ce conteaza eu merg pe persoane fizice la calificari ca doar sunt presedinte si nici oamenii pe care ii avem prin cluburi nu sufla nimic pentru ca ei nu stapinesc fenomenul:arbitrii,balti,presa,sponsori si finantele care sunt toate la mine.

restul il stie toata tara :
apcr a fost.... este si va fi... :D

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Val scrie:
Popescu Stefan scrie:Val,
N-o mai da la întors. Cine sunt membri fondatori ai APCR? Cred că nu i-ați exclus pe toți. Pune documentul pe masă. N-o mai face pe neștiutorul pentru că un pic mai sus te băteai cu cărămida în piept că știi totul. Arată ce ști.
Din recursul admis, nu reiese nimic. Doar că s-au modificat niște articole. Cine sunt membri APCR? Persoane fizice și juridice. Cu nume și prenume (dacă este cazul)
Du-te domnule la Judecatorie si consulta dosarul ca nu sunt sluga dumitale sa iti raspund la cereri de astea imperative . Auzi cu nume si prenume . Nu doriti si initiala tatalui si CNP-ul ??? Informatia este publica , cauta pe la Judecatorii ca din ce vad ai drumuri multe pe acolo .
Nu pe mine mă interesează cine este membru al APCR, ci pe cei care au cotizat. Îți dai seama de penibilitatea afirmației, întrucât dacă am nevoie de actele APCR le pot obține oficial de la Registrul Național ONG. Cu această ocazie mi-ai dat o idee. O să le cer oficial și o să le fac publice. De ce am impresia că vor fi surprize? :lol: :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

buhac constantin scrie:
andrei vladeanu scrie:[]

nu are nici cluburi adevarate, nici oameni, nici nu stapaneste fenomenul.

traducerea :avem cluburi adevarate dar ce conteaza eu merg pe persoane fizice la calificari ca doar sunt presedinte si nici oamenii pe care ii avem prin cluburi nu sufla nimic pentru ca ei nu stapinesc fenomenul:arbitrii,balti,presa,sponsori si finantele care sunt toate la mine.

restul il stie toata tara :
apcr a fost.... este si va fi... :D
asa e, sony.
deoarece am mers eu pe persoana fizica la calificari si pentru ca am stapanit arbitrii, balta, presa si finantele ai prins tu 11 kg in 48 de ore in finala CN de anul asta organizata de apcr.

cat despre restul, normal ca stie toata lumea ca repetarea obsesiva a unei chestiuni poate fi apanajul unei boli psihice.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Domnu prezident,
Cine sunt membri APCR înscriși în actul constitutiv? S-au retras toți membri persoane fizice care au fondat asociația sau au rămas membri în continuare?
Cluburile cum au devenit membre al APCR?
Nu de alta, dar uite ce zice legea sportului:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”