Pescuit de tip manea? Iti aduc aminte. Ca poate ai uitat. Eu nu. In anul 2008 m-ai invitat la un concurs pe Doripesco, concurs organizat de federatia voastra. La acest concurs ati decis sa se puncteze de 2 kg in sus. Vecin de stand erau cei din conducerea federatiei. Pestele care era sub 2 kg in loc sa fie aruncat in balta era pus pe gratar. Aste este pescuit sportiv de tip manea. Nu competitiile organizate de noi. Cand ti-am spus, ai inchis ochii si ai gasit argumente in apararea lui. Asta este manea.Popescu Stefan scrie:Gabi Sandu,
Pescuitul sportiv tip manea, a încetat.
Prefer sa traiesc in ignoranta mea decat sa ma conduca un mincinos.Popescu Stefan scrie:Faptul că nu te interesează aspectele legale, arată cât de ignorant ești.
P.S. - Nu te chinui sa-mi raspunzi. Eu atat te-am rugat. Daca ai ceva cu AV intra in polemica cu el. Nu te mai lega de APCR pentru ca asta a fost asociatia care a initiat pescuitul sportiv de competitie si nu ce faci tu. Iar daca vrei sa faci ceva constructiv si dezinteresat, asa cum lasi sa se inteleaga, fa-o si fara sa acuzi in stanga si dreapta. Arata respect fata de oamenii care tu spui ca vrei sa-i conduci si vei avea mai mult succes.