Moderator: gor965
Ce este deplasat în faptul că sprijinirea sportivilor este atributul cluburilor? Cu regret vă spun că habar nu aveți ce înseamnă un club sportiv. Cum ar fi ca, de exemplu, fotbaliștii să vină cu echipamentul de acasă?Vali Vesa scrie:dan _city_center scrie: ...spun ca totusi trebuie sa afle si cluburile toate noutatile !,transparenta totala
sa stie toata tara ca nu mai trebuie ca pescarul sa bage mina adinc in buzunarDa, ia uite ce spune Dl Popescu pe forumul prietenipescari.ro despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cluburile:
- sa aiba sportivi legitimati in baza unor contracte sportive;
- sa asigure echipamentul de competitie pentru sportivii legitimati;
- sa asigure asistenta medicala pentru sportivi;
- sa obtina de la federatie legitimatiile sportive pentru sportivii inscrisi in competitiile oficiale.
Restructurarea si organizarea pescuitului sportiv va trebui sa inceapa de la nivel de club. Daca acestea nu indeplinesc aceste conditii minimale nu vor putea sa fie membre ale federatiei...
... Pentru a putea face intradevar performanta, cluburile trebuie in primul rand sa-si rezolve situatia financiara prin alipirea unui finantaor dispus sa investeasca in acest sport.
unquote
Ha, cati finantatori / sponsori sunt dispusi sa investeasca bani in cluburile de pescuit...
Asta ce inseamna, nu bani??? De la pescari??? Parca se lauda ca o sa cumpere echipament de nu's cate miliarde... Atunci de ce mai trebuiesc sponsori la cluburi??? Hai ca macane...
Ma abtin cu greu sa-ti spun cine e muhaia. Dar o sa o fac face to face sigur, daca o sa ne intalnim...Popescu Stefan scrie: ...Aici trebuie oameni hotărâți, nu muhaiale.
Haha, bun exemplu. Pai Dl Buhac, intre timp numit membru marcant al federatiei, este unul dintre initiatorii si este participant activ la toate "brailele" posibilePopescu Stefan scrie: ...Știu că este comod să organizezi competiții tip braila cum le numește dl. Buhac, în care pescarul vine și cartează banul pentru un câștig pe care de multe ori se știe dinainte cine îl va câștiga...
Nici o problemă. Să o faci însă cu argumente. Apropo, pot să public și informațiile despre APCR pe care le-am solicitat de la Ministerul de Justiție - Registrul național ONG? Sunt informații publice. Vreau să văd și eu cine sunt în fapt membri APCR. Simt că voi avea o surpriză.Vali Vesa scrie:Ma abtin cu greu sa-ti spun cine e muhaia. Dar o sa o fac face to face sigur, daca o sa ne intalnim...Popescu Stefan scrie: ...Aici trebuie oameni hotărâți, nu muhaiale.
Domnule Bădică,bodyghost scrie:Dragii mei ar fi mai frumos sa ne intalnim sa stam de vorba decat sa ne apostrofam pe chaturi.
Radu Badica
Tot ce se poatePopescu Stefan scrie: ...Vreau să văd și eu cine sunt în fapt membri APCR. Simt că voi avea o surpriză...
Știți ceva ce intuiesc și eu?Vali Vesa scrie:Tot ce se poatePopescu Stefan scrie: ...Vreau să văd și eu cine sunt în fapt membri APCR. Simt că voi avea o surpriză...