APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de Genes Florin »

In loc sa traiti viața stati si va bagati puta in apcr, oameni si ....
O sa muriti fără sa faceți ceva si pentru voi...
D sa va ierte,...
Balta Puiesti

bodyghost

Mesaj de bodyghost »

Dragii mei ar fi mai frumos sa ne intalnim sa stam de vorba decat sa ne apostrofam pe chaturi.

Radu Badica
Radu Badica

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
dan _city_center scrie: ...spun ca totusi trebuie sa afle si cluburile toate noutatile !,transparenta totala
sa stie toata tara ca nu mai trebuie ca pescarul sa bage mina adinc in buzunar
Da, ia uite ce spune Dl Popescu pe forumul prietenipescari.ro despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cluburile:

- sa aiba sportivi legitimati in baza unor contracte sportive;
- sa asigure echipamentul de competitie pentru sportivii legitimati;
- sa asigure asistenta medicala pentru sportivi;

- sa obtina de la federatie legitimatiile sportive pentru sportivii inscrisi in competitiile oficiale.
Restructurarea si organizarea pescuitului sportiv va trebui sa inceapa de la nivel de club. Daca acestea nu indeplinesc aceste conditii minimale nu vor putea sa fie membre ale federatiei...
... Pentru a putea face intradevar performanta, cluburile trebuie in primul rand sa-si rezolve situatia financiara prin alipirea unui finantaor dispus sa investeasca in acest sport.

unquote

Ha, cati finantatori / sponsori sunt dispusi sa investeasca bani in cluburile de pescuit...

Asta ce inseamna, nu bani??? De la pescari??? Parca se lauda ca o sa cumpere echipament de nu's cate miliarde... Atunci de ce mai trebuiesc sponsori la cluburi??? Hai ca macane...
Ce este deplasat în faptul că sprijinirea sportivilor este atributul cluburilor? Cu regret vă spun că habar nu aveți ce înseamnă un club sportiv. Cum ar fi ca, de exemplu, fotbaliștii să vină cu echipamentul de acasă?
Cât privește echipamentele la care m-am referit, acesta este atributul federației pentru loturile naționale. Scăpați din vedere faptul că pescuitul sportiv nu se reduce doar la pescuitul la crap. Există multe alte probe sportive care intră în această ramură sportivă pe care le ignorați. De asemenea, CIPS la care faci referire (si care este o confederație internațională sportivă) are în organizarea sa toate competițiile sportive incepând de la copii până la veterani și persoane cu dizabilități.
Nici legea românească nu o stăpâniți. V-ați oprit la capitolul structuri sportive. Cred că nici statutul propriului club nu îl cunoașteți, altfel l-ați respecta. Altfel nu-mi explic faptul că nu înțelegeți faptul că un club are obligații pentru sportivii săi. Un articol din Legea sportului prevede expres acest lucru: „Pentru a participa la competiții oficiale, un sportiv trebuie să fie legitimat la un club sportiv”
Asta este diferența dintre pretențiile unei federații sportive serioase și formele de administrare inventate de anumiți indivizi. Când am spus că pescuitul sportiv tip manea a încetat să mai existe, la acest lucru m-am referit. Știu că este comod să organizezi competiții tip braila cum le numește dl. Buhac, în care pescarul vine și cartează banul pentru un câștig pe care de multe ori se știe dinainte cine îl va câștiga.
În ce privește obținerea de fonduri pentru club, aici se va vedea calitatea președinților de club, care nu sunt puși acolo doar pentru că au ochii frumoși. Dacă s-au băgat în horă, trebuie să joace. Cine nu ține ritmul, iese dinjoc. te asigur că nu va plânge nimeni după el. Performanța sportivă presupune muncă, pricepere și multe sacrificii. Cine este dispus să le facă, este bine venit. Cine nu să-i fie de bine. Mă conving pe zi ce trece de faptul că reorganizarea pescuitului sportiv din România ne se va face cu defetiști. Aici trebuie oameni hotărâți, nu muhaiale.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...Aici trebuie oameni hotărâți, nu muhaiale.
Ma abtin cu greu sa-ti spun cine e muhaia. Dar o sa o fac face to face sigur, daca o sa ne intalnim... :twisted:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...Știu că este comod să organizezi competiții tip braila cum le numește dl. Buhac, în care pescarul vine și cartează banul pentru un câștig pe care de multe ori se știe dinainte cine îl va câștiga...
Haha, bun exemplu. Pai Dl Buhac, intre timp numit membru marcant al federatiei, este unul dintre initiatorii si este participant activ la toate "brailele" posibile :lol: :lol:
Tare, cine ne face pe noi manelisti :lol: :lol:

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vali nu exagera ca nu am participat la toate ,particip decat la cele care consider ca le pot castiga :lol: :lol: :lol: :lol
Ma las de Braila dar facem un Galati la Moara Vlasiei 2 asa de incheiere de sezon ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vali eu cand ma refeream la BRAILA ma refeream la tot concursul in sine nu la pariurile [ brailute ] intre pescari puse pe langa Braila cu tot cu insula .

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie: ...Aici trebuie oameni hotărâți, nu muhaiale.
Ma abtin cu greu sa-ti spun cine e muhaia. Dar o sa o fac face to face sigur, daca o sa ne intalnim... :twisted:
Nici o problemă. Să o faci însă cu argumente. Apropo, pot să public și informațiile despre APCR pe care le-am solicitat de la Ministerul de Justiție - Registrul național ONG? Sunt informații publice. Vreau să văd și eu cine sunt în fapt membri APCR. Simt că voi avea o surpriză.
bodyghost scrie:Dragii mei ar fi mai frumos sa ne intalnim sa stam de vorba decat sa ne apostrofam pe chaturi.

Radu Badica
Domnule Bădică,
Depinde cu cine vreți să vă întâlniți și care este scopul întâlnirii. Știu că v-ați mai întâlnit odată în 2008 cu scopul constituirii federației sportive. Mai țineți minte ce s-a decis și ce s-a realizat? Întâlnirea pe care noi o putem realiza este cu cluburile, în vederea afilierii. Federația este înființată deja. Nu mai este un subiect de actualitate.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...Vreau să văd și eu cine sunt în fapt membri APCR. Simt că voi avea o surpriză...
Tot ce se poate :lol:

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:
Popescu Stefan scrie: ...Vreau să văd și eu cine sunt în fapt membri APCR. Simt că voi avea o surpriză...
Tot ce se poate :lol:
Știți ceva ce intuiesc și eu? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Surprizele pot fi de doua feluri... :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”