Ahaaam...doar ca tu ziceai ca faci balti pt. nush ce APS parca tot Alba eraPopescu Stefan scrie: Dacă există această oportunitate numai un tâmpit nu putea să profite de ea.

Moderator: gor965
Ahaaam...doar ca tu ziceai ca faci balti pt. nush ce APS parca tot Alba eraPopescu Stefan scrie: Dacă există această oportunitate numai un tâmpit nu putea să profite de ea.
Exemplul din fotbal este relevant. Toți au fost din fenomen și acum dau cu subsemnatul pe la DNA. Se pare că nici pescuitul sportiv actual nu e prea departe. Cel puțin așa zic cei din fenomen.andrei vladeanu scrie:nu e corect.Popescu Stefan scrie:Știi foarte bine că nu la asta m-am referit. Era o referire la afimația ta în legătură cu pescuitul și gânditul. Fiecare dă randamentul maxim la ce se pricepe. Este absurd să ceri la un om să facă un lucru la care nu se pricepe. Eu, de exemplu, nu mă bag la competiții. Corect?andrei vladeanu scrie:eu am zis-o.
ne-a lipsit popescu stefan, acest nietzsche al pescuitului, tatal existentialismului in exploatarile de balastru...
absolut toate federatiile sportive din tara asta s-au facut de catre oameni proveniti din respectivele discipline sportive.
oameni care au putut face apoi programe si strategii de dezvoltarea ale sportului pe care l-au practicat, ii cunosc istoricul si ii inteleg esenta.
d-ta ce sa dezvolti daca habar nu ai cu se manaca pescuitul de competitie si tot ceea te pricepi sa faci este sa pui cu copy-paste citate din legi pe forumurile de pescuit?!?!
nu e deloc relevant.Popescu Stefan scrie: Exemplul din fotbal este relevant. Toți au fost din fenomen și acum dau cu subsemnatul pe la DNA. Se pare că nici pescuitul sportiv actual nu e prea departe. Cel puțin așa zic cei din fenomen.![]()
![]()
![]()
![]()
Am constatat că majoritatea covârșitoare a sportivilor de performanță sunt cam săraci cu duhul. Nu este cazul pescuitului, întrucât fiind (până acum) un sport costisitor, nu au avut acces la el toți doritorii. Dar, oricum timpul este înainte. Spiritul distructiv al națiunii române va triumfa. Nici nu s-a născut bine federația și ai și sărit la gâtul ei. S-ar putea să-ți rupi dinții.
deocamdata solicit dizolvarea.Popescu Stefan scrie:Ai avut tot timpul din lume să o faci. Acum poți doar să soliciți afilierea. .
Ai greșit instanța. Instanța competentă pentru dizolvare este Tribunalul Alba, nu Curtea de apel București. Puteai să ceri nulitatea avizului pe excepție, nu în contencios. Cine te sfătuiește, te sfătuiește prost. Probabil cu daunele pe care ți le voi cere o să termini definitiv cu pescuitul.andrei vladeanu scrie:deocamdata solicit dizolvarea.Popescu Stefan scrie:Ai avut tot timpul din lume să o faci. Acum poți doar să soliciți afilierea. .
apoi, cand va veni vremea (citeste cand vom fi siguri pe cips-fips), vom face si federatie sportiva. cu cluburi adevarate si oameni din fenomen.
si vom urmari exclusiv latura competitionala a pescuitului, nu afaceri cu permise, pietris sau crapi chinezesti.