Me??
Daca la mine va refereati... Mie imi place in general dialogul

Acum serios vorbind, ma intereseaza subiectul, desi doar de curand sunt implicat in pescuitul de competitie. In cateva luni va vedea lumina si modestul meu club de pescuit. E drum lung, dar frumos.
In alta ordine de idei, raman la parerea ca este trist ca abordati la modul asta problema cu pescari uriasi si cluburi importante din Romania. Cu bune si rele, cu eforturi mai mari sau mai mici, cluburile de traditie din Romania trebuie respectate pentru ce au facut si ce fac in continuare. Prin ele exista si s-a dezvoltat acest fenomen si foarte multi dintre noi am imbratisat ideea de competitie datorita lor si ca sa fim ca ei. Eu as alerga cu monografia aia de care vorbeati dupa ei pe balta ca sa o completez daca as vrea sa fac o structura de management al pescuitului care sa conteze cu adevarat pe termen lung...
Intr-adevar pentru cativa, aceasta abordare poate sa fie scurtatura pe care si-o doreau. Arunca cu o afiliere printre primii si intra in top. Pentru mine si multi altii, drumul anevoios al invatarii este cel corect. Sa tremure chilotii pe noi in competitii adevarate ca sa nu ne facem de ras si sa punem osul la treaba. Lejeritatea cu care dumneavoastra sunteti dispus sa stergeti cu buretele rezultatele celor care nu au sarit rapid la castana.....
Si in final, tot asa direct spus (nu am nimic de impartit cu nimeni) si chiar daca ei se cearta pe aici, etc, cu bune si rele, eu respect foarte mult munca lui Vladut si Andrei. Am participat la competitii organizate de ambii si o voi mai face cu mare drag

. Si ca sa intelegeti ca nu am vreun interes, eu declarat sustin si sunt fan al clubului SOIMUL
Voi studia materialele pe care mi le-ati trimis ca sa imi fac si eu o idee despre strategia federatiei.