Moderator: gor965
Obiectivul este mult mai important decât banii. Te asigur că sunt un om normal. Dar într-o țară în care banul a devenit principalul obiectiv, un om normal pare nebun. Cine mă cunoaște, poate confirma.the mover scrie:D-nule Popescu
Cu toate ca nu te cunosc personal,datorita faptului ca toata lumea care te cunoaste ,sa-u nu,ti-o trage in mod repetat,iar d-ta rezisti cu stoicism,trag concluzia ca ori esti masochist,ori faci parte din categoria ,,totul pentru bani''
Faci ce faci si tot la jigniri ajungi. In momentul in care nu te poti abtine sa nu jignesti oamenii pe care vrei sa ii conduci, este clar ca scopul tau primordial este de a te folosi de ei in vederea obtinerii de foloase materiale.Popescu Stefan scrie:Domnule Cosma,
Puteți să probați că a-ți contribuit ci măcar un ban la capitalul lui Popescu? Invit pe toți care se simt că le-a dispărut vreun creițar din buzunare să se afirme. Sau frica de nou vă îngrozește? Am aflat că cu greu găsiți pe cineva ca să faceți echipă să pierdeți timpul pe baltă. Aveți ceva rezultate? Ceva calități de pescar sportiv în afara calității de cotizant?
Puteți să-mi spuneți în față ce spuneți aici pe forum? Am impresia că vă zbateți încă în zona pubertății. Când veți fi de vârsta mea, veți fi un poet bătrân. Pescar sportiv cred că nu veți fi niciodată. Păcat. Unii credeau că promiteți. Apucați-vă de literatură.
Pai eu am plecat deja la Sinaia sa va pregatesc sosirea. Am auzit ca ne faceti o vizita ca sa ne prezentati raspunsul CIPS.Popescu Stefan scrie: Nu toți, doar reprezentanții legali ai cluburilor.
Ce-o fi liniștea asta?
Batman, batman...Popescu Stefan scrie:Nu venim la întâlniri clandestine. Oricum este ultima care se mai ține.