Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si daca tot va place sa scriem mare, poftim :

Art. 249. - (1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detentia altuia, fara consimtamantul acestuia, in scopul de a si-l insusi pe nedrept, se pedepseste cu inchisoare stricta de la un an la 7 ani.
(2) Fapta constituie furt si daca bunul apartine in intregime sau in parte faptuitorului, daca in momentul savarsirii acel bun se gasea in posesia sau detentia legitima a altei persoane.

Extras din " Noul Cod Penal 2008".
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Daca este vorba de initiale, APCR sau ALRC e totuna, ambele contin particula nationala. .
gresit. particula nationala o contine numai APCR, intre timp legea s-a modificat. prin urmare, daca asociatiile si cluburile doresc sa se asocieze sub o titulatura care sa contina "......din Romania" nu o pot face decat pe scheletul fostului APCR.

Florentin Iuga scrie: Diferente la constituire? Niciuna inafara de faptul ca ALRC a facut un pas inainte, si-a demonstrat dorinta de a oferi cluburilor instrumentele de lucru pe baza carora sa se formeze. .
APCR a facut 6 pasi inainte (citeste ani). a organizat calificari nationale si a deplasat echipa nationala la CM. a depus candidatura Romaniei pt CM 2012 si a sprijinit-o. acum ofera cluburilor si asociatiilor, de asemenea, un instrument de lucru.

Florentin Iuga scrie:De ce l-ar mai interesa pe Tataie de exemplu ce se intampla in APCR daca nu ar mai fi membru al asociatiei? Doar o chestie sentimentala, de suflet? Asta o inteleg. Dar ce-i intereseaza pe cei din tara sentimentele voastre? Pe ei ii intereseaza o structura care sa-i reprezinte pe toti, curata, facuta de la 0, in care sa aiba un cuvant si un drept egal cu totii. .

APCR nu si-a propus niciodata sa fie o scoala de talhari, hoti sau infatuati. ci o locomotiva care sa impinga pescuitul competional la crap inainte. si a reusit. daca persoanele care au compus asociatia si, mai cu seama, cele care au condus-o au facut greseli, sa plateasca. insa, in ciuda tuturor nenorocirilor facute sau nefacute de conducatorii acesteia, nimeni nu are dreptul sa arunce APCR la cosul de gunoi al istoriei crapiste. sau sa stearga cu buretele 7 ani din viata multor oameni.

Florentin Iuga scrie:Discursuri de genul celui al lui Vladeanu ma sperie. Citez :
andrei vladeanu scrie:sa nu uitam ca lumea a mers inainte condusa de elite, nu de popor. textu" cu "cei multi" nu mai merge nici macar la basescu, ultimul mohican al europei moderne, care vrea sa conduca prin referendumuri, cu poporul, si nu cu lideri Cu asemenea adevarate amenintari in forta, cu siguranta nu vrea nimeni sa le stea in preajma.
Vladut lucreaza 10 zile la un proiect pe care sa-l propuna EL cluburilor, o adunatura de fraieri care nu pot si nici nu mai au dreptul de a gandi. .
Ei, cei doi veri Vladeanu si Mateianu sunt cei care se numesc lideri si se simt chiar indreptatiti sa conduca, pe principiul ca cine nu are atatea cupe in raft cate au ei nu are niciun cuvant de spus in carpfishigul romanesc. .
sunt de parere ca soarta competitiei nationale de crap trebuie hotarata de liderii cluburilor si asociatiilor. democratic. texte de genul "asa vrea lumea, cei multi, care nu au curaj sa vorbeasca dar vorbesc eu" le-am auzit numai de la tine. asta am zis, nu ca trebuie sa conduca verii. lasa diversiunile de 2 lei. andrei si vladut nu vor sa mai conduca nimic.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vali bonto

vad ca ai luat-o ca pe o ofensa, cu toate ca mesajul era altul...tin totusi sa-ti precizez ca cel putin eu sunt presedintele unui club care ia hotarari de comun acord, motiv pentru care te-as ruga sa acuzi toti membrii clubului meu ca sunt de vina pentru cele intamplate...asta doar daca te crezi mai presus de ei, ceea ce n-as vrea sa cred

@ vladur

eroare, din punct de vedere juridic fapta nu se claseaza la furt din avutul privat, ca sa nu mai vorbim de circumstantele atenuante pe care le are victor oana

@ dani hentiu

daca vrei sa primesti un sfat de la un om care nu mai merge de mult cu capul inainte, atunci te povatuiesc sa mai astepti, timp este destul, iar acesta le va rezolva pe toate.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:@ vali bonto
vad ca ai luat-o ca pe o ofensa, cu toate ca mesajul era altul...tin totusi sa-ti precizez ca cel putin eu sunt presedintele unui club care ia hotarari de comun acord, motiv pentru care te-as ruga sa acuzi toti membrii clubului meu ca sunt de vina pentru cele intamplate...asta doar daca te crezi mai presus de ei, ceea ce n-as vrea sa cred
ultima data cand ne-am vazut aranjai cu dobrescu razvan sa faceti un lot format din doua cluburi. prin urmare, fi corect si scrie:
"sunt presedintele unei jumatati de club" :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

profit de ocazie sa dau revolutionarilor un ciolan mai gros, un deziderat mult mai eroic.

CIPS este tot o asociatie, formata intial cu asociatii din cateva tari. atacati mai bine acolo. pai cu ce drept s-au erijat ei in reprezentanti MONDIALI ai pescarilor de crap? :D :D :D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

nu mai inteleg nimic...daca apcr-ul a facut si a dres (lucru pe care nu-l contest pana la un punct), a fost locomotiva, remorcherul, avionul care trage dupa el planoarele, atunci, ce nevoie are de schimbare ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:ultima data cand ne-am vazut aranjai cu dobrescu razvan sa faceti un lot format din doua cluburi. prin urmare, fi corect si scrie:
ultima oara cand ne-am vazut, il ajutam pe razvan sa participe la calificari...la orice ora clubul pescarilor poate alinia o echipa de 8+1, zic eu chiar competitiva...oare senzorul poate ??? :D

si ca sa stai linistit, clubul pescarilor are 21 de membrii din care 15 participa frecvent la competitiile de crap si de spining...voi sunteti doar 1+1 :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu

nu mai inteleg nimic...daca apcr-ul a facut si a dres (lucru pe care nu-l contest pana la un punct), a fost locomotiva, remorcherul, avionul care trage dupa el planoarele, atunci, ce nevoie are de schimbare ???
pt ca forma trebuie schimbata. nu cred ca mai e cazul sa-ti dau exemple din istorie. si, in general, exemplele sunt pt prosti. nu e cazul tau.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dani Hentiu scrie:
Vreau un raspuns la niste intrebari f simple, dar vreau un raspuns concis. poate cineva sa mi-l ofere?
1. In ce asociatie de cluburi trebuie sa intre clubul meu ca sa poata sa isi trimita reprezentantii sa concureze pentru calificarea la mondiale?
SINGURA CARE ARE DREPTUL SA INSCRIE ECHIPA ROMANIEI LA CM ESTE APCR.
2. Cand stim ca cineva a castigat?...avem o data? adica daca APCR are sedinta maine, stim deja ce facem?
NU EXISTA CASTIGATORI SI INVINSI. MAINE APCR VA ANUNTA SEDINTA DE CONSTITUIRE A ASOCIATIEI DE CLUBURI UNDE SUNT INVITATE SA PARTICIPE TOATE CLUBURILE DIN TARA SI SA VOTEZE SISTEMUL PTR 2010.
3. Cine imi garanteaza ca daca aderam la o forma de unire, indiferent ca e una sau alta, nu m-am inselat si clubul meu poate participa la calificari?
APCR. REPET, ARE DREPTUL LEGAL SA INSCRIE ECHIPA ROMANIEI LA CM. PRECUM SI HARTIE SCRISA DE LA OSIM CA ARE VOIE SA ORGANIZEZE CN.
4. Sedinta de la Darvari este nula?
DA, ESTE NULA. SUNT IN TARA DEJA 2 FEDERATII, I ASOCIATIE LIGA, ETC. FIECARE DIN ELE POATE SA FACA CATE SEDINTE VREA, DAR DOAR APCR POATE HOTARA SOARTA VIITORULUI CN.

Ma intereseaza aceste aspecte, pt ca noi cei care nu suntem implicati in scandaluri, vrem doar sa stim cand, cum si sub ce forma PESCUIM si CONCURAM pentru mondiale.
Stie cineva sa raspunda fara ocolisuri?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:ultima data cand ne-am vazut aranjai cu dobrescu razvan sa faceti un lot format din doua cluburi. prin urmare, fi corect si scrie:
ultima oara cand ne-am vazut, il ajutam pe razvan sa participe la calificari...la orice ora clubul pescarilor poate alinia o echipa de 8+1, zic eu chiar competitiva...oare senzorul poate ??? :D
si pt ca a venit vorba, cred ca ma cam iei de prost. :D
cornelserbu scrie:[si ca sa stai linistit, clubul pescarilor are 21 de membrii din care 15 participa frecvent la competitiile de crap si de spining...voi sunteti doar 1+1 :D
noi suntem istorie. si asta incerc sa zic... :(
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”