Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
victorash

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de victorash »

:twisted:
nu am de filmat pentru ca dupa cum stii, nu sunt operator video.. si nici redactorash, realizatorash sau director de programe..
sunt un pushti cordit care are trei televiziuni pe care le duce in spate binishor, mai multe decat au facut altii in vieti mai lungi.
legat de osim..mi-am exprimat opinia deoarece si eu m-am lovit de aceeasi problema cu pvtv..si am zis ca poate voi nu o stiti, desi ce nu putea sa stie atotstiutorul AV ?!?

PS: poti sa te plangi la nasu meu cand vrei tu ca doar ai telefonul lui si ai mai facut-o :twisted:
PS2: astept bann-ul
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Victorash, bann-ul il vei lua de la Florentin, ptr sustinere si promovare ! :D Si bani si alte cadouri, ca intre 2 colaboratori tv ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

Vladut Mateianu scrie:Victorash, bann-ul il vei lua de la Florentin, ptr sustinere si promovare ! :D Si bani si alte cadouri, ca intre 2 colaboratori tv ! :wink:
aaa..nu inteleg ce lagatura are florentin ( producator/realizator emisiuni cu carte de munca la noi) cu mine?..am injurat pe infopescar? :shock: :D

aia cu bannu era o gluma :wink:
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Si Vlad Parfene (Carp Zone) detine drepturile inregistrate la OSIM pentru "CRAPMANIA" dar nu s-a gandit sa dea in judecata pe nimeni pentru folosirea denumirii. :wink:
e la fileu pentru mine, verisoare cuzinet!

:D

bai saracie,
numele CRAPMANIA l-am inventat eu impreuna cu vlad. iar prima editie tot impreuna am organizat-o. pe la editia a 4- a ai aparut si tu cu o camera prin standuri, pe la a 6- a ai inceput sa pui intrebari pe la concurenti, iar anul trecut, editia a 8-a daca nu ma insel, ai ajuns presedinte de club.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Am inteles. Conform principiului biela-manivela, este randul tau... :D
mecanismul biela - manivela transforma miscarea rectilinie in miscare de rotatie, dar este ivechit...liga romana de crap foloseste deja arborele cotit... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Haideti mai oameni buni sa ne linistim , macar pina maine la sedinta APCR - cind sper eu ca se va putea veni cu un comunicat de presa si se va putea discuta mai la concret . Am gandit de ceva vreme o cale mai simpla de a desfasura aceasta activitate , fara atitea functii si organigrame , puterea de decizie fiind in mainile asociatiilor cluburi . Doar un pic de rabdare si nu mai scrieti atit de virulent , ca dupa aceea poate o sa fie nevoie sa va "pupati" prin vreo Piata a Independentei :lol:

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@ Vladeanu
Vrei filmari de la prima editie? Stii ca sunt bazat pe dovezi in tot ceea ce spun iar treaba cu crapmania si OSIM-ul e asa cum spun eu.
Vladut Mateianu scrie:Victorash, bann-ul il vei lua de la Florentin, ptr sustinere si promovare ! :D Si bani si alte cadouri, ca intre 2 colaboratori tv ! :wink:
Stii foarte bine din experienta proprie a ultimilor 8 ani ca nu iau si nu dau niciun "bann" pentru sustinere si promovare... atata vreme cat e intre colaboratori. Asa voi face si de acum inainte. Iti promit! De fapt, daca te uiti pe PV TV vei putea vedea ca nu am filtrat emisiunile in care apari tu sau altcineva, pentru simplu motiv ca... nu am motiv. :D

@Val Pangica
Eu am rabdare si daca realizezi medierea inseamna ca nu m-am inselat si ma prezint primul cu flori si stegulete in piata. :D
Nu mai scriu nimic (astept reciprocitate) si considera ca toate instrumentele sunt in mana ta.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu cred ca are dreptate Val Pangica ! Hai sa lasam putin postarile pana la sedinta, apoi reluam....

@cornel serbu

Nu uita ca arborele cotit este actionat de catre sistemul biela-manivela ! :wink: Dar coordonarea o face axa cu came ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:@ Vladeanu
Vrei filmari de la prima editie? Stii ca sunt bazat pe dovezi in tot ceea ce spun iar treaba cu crapmania si OSIM-ul e asa cum spun eu.
.
ce dovezi, mai parasuta masculina? ce filmari?
crapmania e un concept pe care l-am pus la cale eu si vlad parfene. apoi concursul a fost organizat de "2L2B". "Senzor", "APCR" si "Senior" vreo 8-9 editii.
ce treaba are crap zone in povestea asta?

ps vlad parfene stie in ce il bagi acum?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ administrator

pentru asemenea limbaj userul andrei vladeanu ar tebui banat... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns