da, da, da...mirosul aduce a turbo-jetAndrei I scrie:Da si eu miros ceva ...)

Moderator: gor965
da, da, da...mirosul aduce a turbo-jetAndrei I scrie:Da si eu miros ceva ...)
bine ca nu aduce a EXPLOZIVcornelserbu scrie:da, da, da...mirosul aduce a turbo-jetAndrei I scrie:Da si eu miros ceva ...)
![]()
![]()
Si cunostintele de gramatica si limba romana constituie un avantaj in ocuparea unei functii. Sa nu mai vorbim de vreo limba strainasergent odorhei scrie:V-as ruga frumos sa va vedeti de treaba domniilor voastrePe mine nu ma controleaza nimeni, nu ma ascund dupa fusta mamei, sau dupa un consiliu de club
![]()
Voi lupta cu toate puterule mele pentru o viata mai buna si ca sa se scape de nedreptate si rautati. Trebuie sa existe un conducator care a m-ai facut asta si care sa poata conduce. Experienta de pescuit nu conteaza in conducere importanta este experienta si uneori contul de la banca
sergent odorhei scrie:Draga "coleg" important este sa aveti in calcul si faptul ca o "adunatura" poate sa preia puterea. Avem o echipa inteligenta la conducere, cu forta lui Victor Oana, influentele lui Iuga Florentin si banii Colonelului Orhei. Asa ca veti vedea ce se poate face , timpul va lucra in defavoarea celor care ne vor raul si pieirea.Nu este ceva personal, sper sa ma intelegeti ca nu am nimic personal cu nimeni, dar simt unde este putere vitoare !