Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:Da si eu miros ceva ... :))
da, da, da...mirosul aduce a turbo-jet :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
Andrei I scrie:Da si eu miros ceva ... :))
da, da, da...mirosul aduce a turbo-jet :lol: :lol: :lol:
bine ca nu aduce a EXPLOZIV :D
The One Team

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

va ati prins...nu mai are rost sa ascund
eu sunt odorhei...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

sergent odorhei

Mesaj de sergent odorhei »

V-as ruga frumos sa va vedeti de treaba domniilor voastre :!: Pe mine nu ma controleaza nimeni, nu ma ascund dupa fusta mamei, sau dupa un consiliu de club :!: :arrow: Voi lupta cu toate puterule mele pentru o viata mai buna si ca sa se scape de nedreptate si rautati. Trebuie sa existe un conducator care a m-ai facut asta si care sa poata conduce. Experienta de pescuit nu conteaza in conducere importanta este experienta si uneori contul de la banca :idea:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

sergent odorhei scrie:V-as ruga frumos sa va vedeti de treaba domniilor voastre :!: Pe mine nu ma controleaza nimeni, nu ma ascund dupa fusta mamei, sau dupa un consiliu de club :!: :arrow: Voi lupta cu toate puterule mele pentru o viata mai buna si ca sa se scape de nedreptate si rautati. Trebuie sa existe un conducator care a m-ai facut asta si care sa poata conduce. Experienta de pescuit nu conteaza in conducere importanta este experienta si uneori contul de la banca :idea:
Si cunostintele de gramatica si limba romana constituie un avantaj in ocuparea unei functii. Sa nu mai vorbim de vreo limba straina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

sergent odorhei

Am reusit cea ce mi-am propus. Am reusit sa crez un organizm care sa se lupte cu balaurul APCR, in care sa fie alti lideri si alte posibilitati. Ii multumesc pentru ajutor celui care m-a sprijinit in facerea saitului si anume tanarului Cosmin Ronta, lui Florentin Iuga si Dan Mitranescu pentru sprijinul moral si sustinere. Nu vreau sa fiu presedinte cu tot dinadinsul, dar daca voi fi ales nu imi displace si nu voi refuza.Voi lupta alaturi de Victor Oana si Dan Cotelici pentru o lume mai buna, balti mai egale si conditi de pescuit decente . Voi reveni cu detali dupa sedinta.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu te supara draga coleg ( nu stiu cine esti ! ) , dar Dimitrie Cantemir are o pilda pentru noi toti - se cheama "strutzo-camila" ( "conceputa ca o fabula intinsa, cu personaje travestite in dihanii si pasari, alegoria prezinta lupta pentru domnie, in Tarile Române" - scriu asta ca sa nu o luati personal ! ) . Dihania asta o vad prezenta in viata noastra de zi cu zi - mai mult decit credem noi . Si cu asta inchei "polemica" , in sperant aca nu am jignit pe nimeni .

sergent odorhei

Draga "coleg" important este sa aveti in calcul si faptul ca o "adunatura" poate sa preia puterea. Avem o echipa inteligenta la conducere, cu forta lui Victor Oana, influentele lui Iuga Florentin si banii Colonelului Orhei. Asa ca veti vedea ce se poate face , timpul va lucra in defavoarea celor care ne vor raul si pieirea.Nu este ceva personal, sper sa ma intelegeti ca nu am nimic personal cu nimeni, dar simt unde este putere vitoare !

Valeriu

Mesaj de Valeriu »

sergent odorhei scrie:Draga "coleg" important este sa aveti in calcul si faptul ca o "adunatura" poate sa preia puterea. Avem o echipa inteligenta la conducere, cu forta lui Victor Oana, influentele lui Iuga Florentin si banii Colonelului Orhei. Asa ca veti vedea ce se poate face , timpul va lucra in defavoarea celor care ne vor raul si pieirea.Nu este ceva personal, sper sa ma intelegeti ca nu am nimic personal cu nimeni, dar simt unde este putere vitoare !

si pana la urma ....tu cine esti ?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Stimate domn ,

daca forta si managementul lui Victor Oana , influenta lui Florentin Iuga ( in ce domeniu ? ) si banii cuiva( ??? - asta e ultima jignire si aroganta ) - sunt principalele Dvs arme - lasati-ma sa am o percepere groteasca si primitiva asupra intiativei Dvs si a celor mentionati de Dvs . Va spun ca le faceti si lor un mare deserviciu , cu astfel de postari !
Eu mi-am depus serviciile si activitatea mea , in slujba unor oameni pe care ii cunosc si care cer cu disperare sa se rezolve ceva odata pentru totdeauna . M-am angajat sa girez cu numele meu aceasta activitate , fara sa cer nimic , doar pentru faptul ca am avut cinstea de ceva vreme sa incrucisez lansetele cu ei pe balti si ii respect si pe cei vechi si pe cei care vin din spate in aceeasi masura .
Pur si simplu asa am crezut ca este bine , daca pot face ceva , sa fac , fara sa cer nimic in schimb - rasplata a venit anticipat in toti acesti ani pe balta cu ei .
Si fara sa jignesc pe cineva din cei mentionati de Dvs , dar inteligenta nu va este prietena ci doar o afirmati la modul in care afirmati si ca va spalati pe maini inainte de masa . O percepeti ca pe un atribut intrinsec al fiintei Dvs si gresiti , dar asta este alta dicutie si nu facem aici concurs gen "Conquistador" .
Va urez oricum succes impreuna cu echipa Dvs !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”