Moderator: gor965
consider ca acest club s-a discreditat in momentul in care a pus in structurile de conducere trei "fosti":Florentin Iuga scrie:@Val Pangica
Cu cine dialoghezi? Sper ca m-am facut suficient de clar inteles ca userul "SERGENT ODORHEI" este inventat de cineva care ne antipatizeaza (cu complicitatea admin. crapmania, care tolereaza), in scopul evident de a ne discredita si de a-si bate joc de managerul clubului Oliviu Orhei.
Domnul Mateianu , daca acest sergentul orhei , nu incalca regulile la fel cum nici eu nu le-am incalcat , DE CE mie mi-au fost sterse postarile ????? Eu nefiind sustinatorul niciunui grup .Vladut Mateianu scrie:@doeat
O sa se termine mult mai repede decat crezi tu....Si o sa fie bine, stai linistit.
@florentin
Userul "sergentul orhei" nu a incalcat cu nimic regulile acestui forum, deci nu sunt motive de banare. Mai ales ca daca o sa citesti cu atentie postarile, o sa vezi ca nu face parte din tabara APCR, ci este un sustinator de-al lui Oana-Iuga.....
PS Iar daca ar trebui sa sterg toti userii care "va antipatizeaza" , ar ramane forumurile pustii....