Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Florentin Iuga »

Andrei Vladeanu, sa-ti fie rusine pentru asemenea vorbe macar in numele semnaturilor cu care vrei sa te definesti si a oamenilor pe care pretinzi ca-i reprezinti. :oops: :oops:

@Cornel Serbu
Este si administrator al forumului. Nu se va autobanna niciodata.
Inca odata rusine, pentru umilinta pe care trebuie sa o suportam aici doar pentru a ne spune deschis parerile. Asta este adevaratul mediu pe care il promovati, in care va simtiti in largul vostru. :oops:
Cu asta am incheiat.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Andrei Vladeanu, sa-ti fie rusine pentru asemenea vorbe macar in numele semnaturilor cu care vrei sa te definesti si a oamenilor pe care pretinzi ca-i reprezinti. :oops: :oops:

@Cornel Serbu
Este si administrator al forumului. Nu se va autobanna niciodata.
Inca odata rusine, pentru umilinta pe care trebuie sa o suportam aici doar pentru a ne spune deschis parerile. Asta este adevaratul mediu pe care il promovati, in care va simtiti in largul vostru. :oops:
Cu asta am incheiat.
nu mai reprezint pe nimeni, soricel! vorbesc in nume propriu. si raspund pt vorbele mele.
lasa ca si noi suportam destula umilinta de la toti diletantii de genul tau.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

victorash scrie::
PS: poti sa te plangi la nasu meu cand vrei tu ca doar ai telefonul lui si ai mai facut-o :twisted:
am vorbit cu el si mi-a promis ca te pune la munca. n-o sa mai ai timp de alte preocupari :D
The One Team

sergent odorhei

Mesaj de sergent odorhei »

Florentine nu te lasa calcat in picioare ! Lupta , ca voi vorbi la OTV sa apari pe post sa zici la toata tara cum esti luat la mistou pe degeaba. Tu, care ai facut atatea pentru tara si pentru popor. :!: Este nedrept sa nu fi pus tu la conducerea Federatiei . dar voi face tot ce-mi sta in putinta sa te ajut, dragul meu prieten. Si vorbesc si la TVR 1 si International sa afle tot globul cum iti sunt spulverate visele si vitorul ! :evil:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vladut Mateianu scrie:Si eu cred ca are dreptate Val Pangica ! Hai sa lasam putin postarile pana la sedinta, apoi reluam....

@cornel serbu

Nu uita ca arborele cotit este actionat de catre sistemul biela-manivela ! :wink: Dar coordonarea o face axa cu came ! :D
da!fara bujie. :D si boltu trebuie sa aiba siguranta! segmenti la 120. :wink: :!: :D

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vladut Mateianu scrie:Si eu cred ca are dreptate Val Pangica ! Hai sa lasam putin postarile pana la sedinta, apoi reluam....

@cornel serbu

Nu uita ca arborele cotit este actionat de catre sistemul biela-manivela ! :wink: Dar coordonarea o face axa cu came ! :D
da!fara bujie. :D si boltu trebuie sa aiba siguranta! segmenti la 120. :wink: :!: :D
@Cornel Serbu
te astept la revizie cu Nissanul!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

hai sa va spun una tare de tot:

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: ADMINISTRATOR, andrei vladeanu, Bibicu, BLK, radu35 şi 2 vizitatori

in acel moment eu eram conectat la crapmania de pe doua calculatoare cu net separat si cu identitate ascunsa, iar sergentul odorhei era conectat... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:hai sa va spun una tare de tot:

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: ADMINISTRATOR, andrei vladeanu, Bibicu, BLK, radu35 şi 2 vizitatori

in acel moment eu eram conectat la crapmania de pe doua calculatoare cu net separat si cu identitate ascunsa, iar sergentul odorhei era conectat... :lol: :lol: :lol:
Nu e elocvent pentru ca "(date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)" deci lista utilizatorilor ce navigheaza pe forum nu este in timp real.
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

scuze, nu stiam, dar parca tot cred ca stiu cine-i sergentul asta... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornelserbu scrie:scuze, nu stiam, dar parca tot cred ca stiu cine-i sergentul asta... :lol:
Da si eu miros ceva ... :))
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”