Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de dan cotelici »

Val Pangica jr scrie:............privilegiu pe care se pare ca am reusit sa-l compromitem , cu totii .
Bravos natiune!
Care privilegiu? Acordat cui? Care toti? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Vesa scrie:Dane,

Ti-am mai spus o data, "mai usor cu pianul pe scari"...

La citate vad ca stai bine...

Chiar nu stii ??? Suna un prieten :wink:
m-a sunat pe mine si l-am sfatuit sa dea drumul la pian cu viteza maxima, daca nu va deranjaza prea tare, draga domnule presedinte... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

[quote="Val Pangica jr"]Rapitoristi se au pe bune , au un sistem care le merge , au si rezultate , samd ./[quote]

crapistii au orgolii, valerica, dar uite ca din orgoliile astea au iesit si rezultate...

asta nu inseamna ca sustin ideea dezbinarii, dar se pare ca nici de data asta n-o sa mearga si-mi pare sincer rau.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Daca am fi atat de buni si la pescuitul crapului cum suntem la certuri,atacuri si manarii atunci am fi campioni mondiali de departe.(a se intelege ca m-am referit la NOI toti,ca si pescari si nu la anumite persoane).
Cred si eu ca numai o asociatie a cluburilor sau o Liga,titulatura chiar nu ma intereseaza,poate rezolva coflictul in care ne "mocirlim" de ani de zile.
ANI de zile oameni buni.
Aveti acum ocazia,voi ca si conducatori de cluburi,sa faceti CEVA BUN pentru VIITOR.
Si VIITORUL incepe chiar ACUM.
Puneti mana si faceti pentru ca sunteti conducatori de cluburi.....lasati orgoliile deoparte (sau aratati-le pe balta,vorba lui nea Cornel Serbu,pentru ca acolo le este locul).
Stergeti cu buretele ce a fost urat pana acum,curatati padurea de uscaturi si plantati un nou copac pe care TOTI sa-l iubiti si sa-l udati.

E parerea mea si chiar nu vreau sa ma contrez cu cineva...pur si simplu m-am SATURAT...!!!!!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt doar cativa oameni care nu vor unitate. Unul este Oana , care vrea puterea si sa fie sef peste crap. Ptr. asta ar face orice compromis (vezi ''pacea'' formala cu Rosioru), dar cred ca pescarii (cluburile) si-au dat seama deja de intentiile lui si nu-l mai sustin.
Si ar mai fi un personaj din CZ (fost securist, poate viitor pescar !) care umbla cu pile, relatii, amenintari si cadouri pe la diverse institutiii ca sa fie EL investit in functia de sef peste crap !

Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Vladut Mateianu scrie: Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale..... :wink:
Suna bine.....cluburile prin vot democratic vor alege noul presedinte si noua structura de conducere.
Avand in vedere ca toate cluburile sunt binevenite si chiar invitate sa adere la aceasta noua asociatie nu vad motive ca ele sa nu agreeze aceasta idee,care ar aduce linistea atat de dorita de noi toti.
Intrebarea mea este urmatoarea :
-oare pot fi lasate orgoliile deoparte si in al 12-lea ceas sa facem CEVA BENEFIC ???

Daca raspunsul este DA,atunci am sa rog presedintii de cluburi sa-si faca publica dorinta de schimbare.
Daca raspunsul este NU,sa ne expuna motivele refuzului.
Acum nu mai este vorba de persoane,vendette sau "aranjamente".
Clar,scurt si la obiect.

NOI,pescarii de crap,asteptam raspusurile DVS,domnilor conducatori de cluburi..!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:Sunt doar cativa oameni care nu vor unitate. Unul este Oana , care vrea puterea si sa fie sef peste crap. Ptr. asta ar face orice compromis (vezi ''pacea'' formala cu Rosioru), dar cred ca pescarii (cluburile) si-au dat seama deja de intentiile lui si nu-l mai sustin.
Si ar mai fi un personaj din CZ (fost securist, poate viitor pescar !) care umbla cu pile, relatii, amenintari si cadouri pe la diverse institutiii ca sa fie EL investit in functia de sef peste crap !

Problema este doar la ei. Oana inca are multa putere si poate manipula si alte cluburi cu cateva promisiuni electorale, eventual cu promisiunea ca el se va retrage, etc Si mai sunt cativa care vad in el Dumnezeul crapistilor.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Vali Bonto scrie: Intrebarea mea este urmatoarea :
-oare pot fi lasate orgoliile deoparte si in al 12-lea ceas sa facem CEVA BENEFIC ???

Daca raspunsul este DA,atunci am sa rog presedintii de cluburi sa-si faca publica dorinta de schimbare.
Daca raspunsul este NU,sa ne expuna motivele refuzului.
Acum nu mai este vorba de persoane,vendette sau "aranjamente".
Clar,scurt si la obiect.
Vreau sa vad raspunsurile presedintilor de club.
Fara nume sau atacuri.

Vladut Mateianu scrie: Problema este doar la ei. Oana inca are multa putere si poate manipula si alte cluburi cu cateva promisiuni electorale, eventual cu promisiunea ca el se va retrage, etc Si mai sunt cativa care vad in el Dumnezeul crapistilor.....
1.Vreau sa vad scris de un presedinte de club motivele unui refuz.
2.Daca dl Oana(sau oricare altul) va fi ales presedinte in mod democratic nu vad care e problema.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Sunt doar cativa oameni care nu vor unitate. Unul este Oana , care vrea puterea si sa fie sef peste crap. Ptr. asta ar face orice compromis (vezi ''pacea'' formala cu Rosioru), dar cred ca pescarii (cluburile) si-au dat seama deja de intentiile lui si nu-l mai sustin.

Oana a dorit intotdeauna unitate .ASA A LUAT FIINTA G 6 :!:
Oana doreste infiintarea unei asociatii a cluburilor si asociatiilor din Romania care sa nu poarte denumirea de APCR .
Oana doreste ca asociatia nou infiintata sa se numeasca ''LIGA ROMANA DE CRAP ''
Oana nu doreste ca APCR SA BENEFICIEZE DE GIRUL ALTOR ASOCIATII ,MAI ALES IN MOMENTUL ASTA ,EL TREBUIE SA-SI RECUNOASCA GRESELILE TRECUTULUI,MAI ALES andrei vladeanu .
APCR TREBUIE SA RAMANA O ASOCIATIE DE PERSOANE FIZICE ,IAR LIGA ROMANA DE CRAP VA FI O ASOCIATIE DE CLUBURI SI ASOCIATII .
NU CRED CA MAI VREA CINEVA DIN ROMANIA RENASTEREA PARTIDULUI COMUNIST ROMAN ,CU TOATE CA SI EL A AVUT LUCRURILE LUI BUNE .

Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale..... :wink:
DE CE PANA ACUM APCR NU A DORIT SA STEA LA MASA DISCUTIILOR CU MAIMUTOIII,IAR ACUM DINTR-O DATA DORESTE CU NERABDARE ACEST LUCRU :!:
OANA NU DORESTE NICI O FUNCTIE IN NOUA FORMULA A LIGII ROMANE DE CRAP ,DAR NU VA ACCEPTA NICI PREZENTA LUI vladeanu in conducerea LIGII .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Bonto scrie:
2.Daca dl Oana(sau oricare altul) va fi ales presedinte in mod democratic nu vad care e problema.
OANA DORESTE INFIINTAREA UNEI ASOCIATII A CLUBURILOR SI ASOCIATIILOR
OANA NU CREDE CA ESTE CAZUL CA ACEASTA ASOCIATIE SA SE NUMEASCA APCR
OANA DORESTE CA ACEASTA ASOCIATIE SA SE NUMEASCA ,,LIGA ROMANA DE CRAP ''
OANA NU VREA NICI O FUNCTIE IN NOUA ORGANIGRAMA A LIGII ROMANE DE CRAP
OANA NU VREA CA DIN CONDUCEREA LIGII ROMANA DE CRAP SA FACA PARTE ANDREI VLADEANU ,PENTRU NUMEROASELE GRESELI SI ABUZURI SAVARSITE IN 2009 .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”