Bravos natiune!Val Pangica jr scrie:............privilegiu pe care se pare ca am reusit sa-l compromitem , cu totii .
Care privilegiu? Acordat cui? Care toti?

Moderator: gor965
Bravos natiune!Val Pangica jr scrie:............privilegiu pe care se pare ca am reusit sa-l compromitem , cu totii .
m-a sunat pe mine si l-am sfatuit sa dea drumul la pian cu viteza maxima, daca nu va deranjaza prea tare, draga domnule presedinte...Vali Vesa scrie:Dane,
Ti-am mai spus o data, "mai usor cu pianul pe scari"...
La citate vad ca stai bine...
Chiar nu stii ??? Suna un prieten
Suna bine.....cluburile prin vot democratic vor alege noul presedinte si noua structura de conducere.Vladut Mateianu scrie: Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale.....
Vladut Mateianu scrie:Sunt doar cativa oameni care nu vor unitate. Unul este Oana , care vrea puterea si sa fie sef peste crap. Ptr. asta ar face orice compromis (vezi ''pacea'' formala cu Rosioru), dar cred ca pescarii (cluburile) si-au dat seama deja de intentiile lui si nu-l mai sustin.
Si ar mai fi un personaj din CZ (fost securist, poate viitor pescar !) care umbla cu pile, relatii, amenintari si cadouri pe la diverse institutiii ca sa fie EL investit in functia de sef peste crap !
Vreau sa vad raspunsurile presedintilor de club.Vali Bonto scrie: Intrebarea mea este urmatoarea :
-oare pot fi lasate orgoliile deoparte si in al 12-lea ceas sa facem CEVA BENEFIC ???
Daca raspunsul este DA,atunci am sa rog presedintii de cluburi sa-si faca publica dorinta de schimbare.
Daca raspunsul este NU,sa ne expuna motivele refuzului.
Acum nu mai este vorba de persoane,vendette sau "aranjamente".
Clar,scurt si la obiect.
1.Vreau sa vad scris de un presedinte de club motivele unui refuz.Vladut Mateianu scrie: Problema este doar la ei. Oana inca are multa putere si poate manipula si alte cluburi cu cateva promisiuni electorale, eventual cu promisiunea ca el se va retrage, etc Si mai sunt cativa care vad in el Dumnezeul crapistilor.....
DE CE PANA ACUM APCR NU A DORIT SA STEA LA MASA DISCUTIILOR CU MAIMUTOIII,IAR ACUM DINTR-O DATA DORESTE CU NERABDARE ACEST LUCRUVladut Mateianu scrie:Sunt doar cativa oameni care nu vor unitate. Unul este Oana , care vrea puterea si sa fie sef peste crap. Ptr. asta ar face orice compromis (vezi ''pacea'' formala cu Rosioru), dar cred ca pescarii (cluburile) si-au dat seama deja de intentiile lui si nu-l mai sustin.
Oana a dorit intotdeauna unitate .ASA A LUAT FIINTA G 6![]()
Oana doreste infiintarea unei asociatii a cluburilor si asociatiilor din Romania care sa nu poarte denumirea de APCR .
Oana doreste ca asociatia nou infiintata sa se numeasca ''LIGA ROMANA DE CRAP ''
Oana nu doreste ca APCR SA BENEFICIEZE DE GIRUL ALTOR ASOCIATII ,MAI ALES IN MOMENTUL ASTA ,EL TREBUIE SA-SI RECUNOASCA GRESELILE TRECUTULUI,MAI ALES andrei vladeanu .
APCR TREBUIE SA RAMANA O ASOCIATIE DE PERSOANE FIZICE ,IAR LIGA ROMANA DE CRAP VA FI O ASOCIATIE DE CLUBURI SI ASOCIATII .
NU CRED CA MAI VREA CINEVA DIN ROMANIA RENASTEREA PARTIDULUI COMUNIST ROMAN ,CU TOATE CA SI EL A AVUT LUCRURILE LUI BUNE .
Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale.....
OANA DORESTE INFIINTAREA UNEI ASOCIATII A CLUBURILOR SI ASOCIATIILORVali Bonto scrie:
2.Daca dl Oana(sau oricare altul) va fi ales presedinte in mod democratic nu vad care e problema.