Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Bonto
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vali Bonto »

Ok.
Avem primul raspuns al unui presedinte de club,dl Oana de la clubul "Pelicanul".

Asteptam si raspunsurile celorlalti presedinti de club.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Vali Bonto scrie:
Vali Bonto scrie: Intrebarea mea este urmatoarea :
-oare pot fi lasate orgoliile deoparte si in al 12-lea ceas sa facem CEVA BENEFIC ???

Daca raspunsul este DA,atunci am sa rog presedintii de cluburi sa-si faca publica dorinta de schimbare.
Daca raspunsul este NU,sa ne expuna motivele refuzului.
Acum nu mai este vorba de persoane,vendette sau "aranjamente".
Clar,scurt si la obiect.
Asta este intrebarea.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

OANA nu a inteles nimic.
OANA are doar razboaie personale cu Vladeanu. (pana acum o saptamana era ''fratili lui'' !)
OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.
OANA a facut destul rau Romaniei, participand la impartirea lucrurilor din celebra geanta.
OANA a manipulat destul oamenii, acum nu mai are credibilitate.( Vezi cazul oana-vladeanu, sau oana -rosioru. azi prieteni, maine dusmani. cine sa mai aiba incredere in asa om ?)
APCR nu va avea nevoie de presedinte. Va exista un consiliu de administrare alcatuit din cate un reprezentant(sau presedinte) al cluburilor.
APCR va declara nula sedinta de la Darvari si o va face in mod democratic.
APCR va primi in randurile ei orice club care doreste asta.
APCR isi va putea schimba numele in ACCR, Liga sau oricum altfel, daca asa doreste consiliul de administartie.
APCR doreste schimbarea. Si vrea ca lucrurile sa se discute la sedinte, nu cu aranjamente murdare facute in spatele usilor inchise.

Cel puti ptr asta voi lupta eu.Si nu o sa raman singur.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vali bonto

vali, vreau sa cred ca nu esti naiv, ci doar in necunostinta de cauza...ca si mine pana aseara...

niciun presedinte de club nu-ti va raspunde la intrebarea ta pentru simplul motiv ca, asa cum am auzit si eu si am ramas stupefiat, se vrea sa se faca doua asociatii de acest fel, iar fiecare astfel de asociatie vrea sa atraga cat mai multe cluburi

situatia pare a fi ireconcibiabila intre cele doua parti (exact ca-n politica noastra) asa ca gandurile tale frumoase depind mult de niste mici concesii pe care nu vrea nimeni sa le faca.

si ca sa spun si mai multe, vladut sustine ca oana vrea puterea, noi toti stim ca si vladeanu vrea acelasi lucru, ne-a aratat-o anul trecut cand, pentru a nu ramane pe dinafara a inventat parodia aia cu avp (umbrela, coagulant s.a)...anul asta, pun fiecare de o asociatie la care sa se afilieze cluburile...ce-o iesi...Dumnezeu cu mila, dar, zau mie mi-e frica ca nu iese nimic

si o parere personala, fiindca stiu ca asta este o parte din marul discordiei...m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia (inca o data spun ca este o parere personala si nu trebuie sa se simta nimeni lezat) ca asociatia pescarilor de crap din romania este o denumire care nu reprezinta cluburile, ci toti pescarii de crap din romania, lucru care nu este adevarat, asa ca eu as propune liga cuburilor de pescuit la crap...fara romania, fiindca suna prea pompos, ganditi-va la sakal :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: APCR va declara nula sedinta de la Darvari si o va face in mod democratic.
APCR doreste schimbarea. Si vrea ca lucrurile sa se discute la sedinte, nu cu aranjamente murdare facute in spatele usilor inchise.
1. fa-ma sa inteleg si eu cum se combina punctele astea doua
2. dupa tine apcr este buricul pamantului...ti-am spus si mai sus, un pic de modestie nu strica, ca sa nu mai spun ca ce enumeri tu mai sus sunt numai deziderate...pana la fapte mai exista si cuvantul cluburilor pe care tu le vezi deja inregimentate in apcr...nu uita ca in general viata iti ofera multe surprize...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut Mateianu"]Sunt doar cativa oameni care nu vor unitate. Unul este Oana , care vrea puterea si sa fie sef peste crap. Ptr. asta ar face orice compromis (vezi ''pacea'' formala cu Rosioru), dar cred ca pescarii (cluburile) si-au dat seama deja de intentiile lui si nu-l mai sustin.

Oana a dorit intotdeauna unitate .ASA A LUAT FIINTA G 6 :!:
Oana doreste infiintarea unei asociatii a cluburilor si asociatiilor din Romania care sa nu poarte denumirea de APCR .
Oana doreste ca asociatia nou infiintata sa se numeasca ''LIGA ROMANA DE CRAP ''
Oana nu doreste ca APCR SA BENEFICIEZE DE GIRUL ALTOR ASOCIATII ,MAI ALES IN MOMENTUL ASTA ,EL TREBUIE SA-SI RECUNOASCA GRESELILE TRECUTULUI,MAI ALES andrei vladeanu .
APCR TREBUIE SA RAMANA O ASOCIATIE DE PERSOANE FIZICE ,IAR LIGA ROMANA DE CRAP VA FI O ASOCIATIE DE CLUBURI SI ASOCIATII .
NU CRED CA MAI VREA CINEVA DIN ROMANIA RENASTEREA PARTIDULUI COMUNIST ROMAN ,CU TOATE CA SI EL A AVUT LUCRURILE LUI BUNE .

Toata lumea vrea doar sa conduca, APCR-ul are total alte planuri, dorind sa devina o asociatie de cluburi in care toata lumea este bine venita. Dar nu are nevoie de sefi, toata lumea drepturi egale..... :wink:

DE CE PANA ACUM APCR NU A DORIT SA STEA LA MASA DISCUTIILOR CU MAIMUTOIII,IAR ACUM DINTR-O DATA DORESTE CU NERABDARE ACEST LUCRU :!:
OANA NU DORESTE NICI O FUNCTIE IN NOUA FORMULA A LIGII ROMANE DE CRAP ,DAR NU VA ACCEPTA NICI PREZENTA LUI vladeanu in conducerea LIGII .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vali bonto

spuneai ceva de vendete...uite acum una in direct, oana versus mateianu...unul mai virulent in acuzatii, celalalt ar trebuii sa spui tu cum este, fiindca nu vreau sa par subiectiv.

crezi ca vor inceta astea vreodata ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut Mateianu"]OANA nu a inteles nimic.
OANA are doar razboaie personale cu Vladeanu. (pana acum o saptamana era ''fratili lui'' !)

Oana trebuie sa-l faca pe vladeanu sa inteleaga ca a facut destul rau in carpfishingul din Romania si sa se retraga

OANA nu intelege ca APCR are dreptul de a inscrie echipa la CM.

Oana stie ca acest drept al apcr-ului este luat prin FRAUDA SI PRIN COMPLICITATEA LUI VAL PANGICA ,ACESTA DIN URMA LAUDANDU-SE CU PRIETENIA PE CARE O ARE CU DOMNUL SELARU ,PRESEDINTELE AGVPS

OANA a facut destul rau Romaniei, participand la impartirea lucrurilor din celebra geanta.

Poveste de adormit copiii ,avand ca scop deturnarea opiniei pescarilor de la adevaratele cauze ale apcr [furtul de bani a lui rosioru ,interesele financiare ale lui vladeanu si grupului senzor ,slaba gestionare a apcr -ului privind ordinea interna ........etc]

OANA a manipulat destul oamenii, acum nu mai are credibilitate.( Vezi cazul oana-vladeanu, sau oana -rosioru. azi prieteni, maine dusmani. cine sa mai aiba incredere in asa om ?)

Oana sa sacrificat si sa compromis facand acel armistitiu cu cei doi ,dar a facut spre binele turneului ,pentru ca se ajunsese intr-un punct critic care ar fi compromis ducerea la bun sfarsit a competitiei .

APCR nu va avea nevoie de presedinte. Va exista un consiliu de administrare alcatuit din cate un reprezentant(sau presedinte) al cluburilor.

De ce pana acum nu a facut acest lucru ,numind presedintii de cluburi ''maimutoi ''si refuzand orice dialog cu acestia .

APCR va declara nula sedinta de la Darvari si o va face in mod democratic.

Aceeasi bataie de joc ,apcr-ul considerandu-se buricul pamantului si mai capabil decat 15 reprezentanti de cluburi,desi au participat si ei la sedinta si chiar au semnat si au fost de acord cu hotararile luate .

APCR va primi in randurile ei orice club care doreste asta.

OARE VA MAI EXISTA VREUN CLUB CARE VA DORI SA FACA PARTE DIN APCR ,AVAND IN VEDERE CAZIERUL PATAT AL ACESTEI ASOCIATII [NU VORBESC DESPRE PESCARI ,VORBESC DESPRE CONDUCATORII APCR-ULUI CARE AU COMPROMIS ASOCIATIA .]

APCR isi va putea schimba numele in ACCR, Liga sau oricum altfel, daca asa doreste consiliul de administartie.

Daca la formarea noii asociatii se accepta orice fel de denumire in afara de apcr sau ceva asemanator [eu cred ca denumirea cea mai corecta ar fi ''LIGA ROMANA DE CRAP'']atunci clubul Pelicanul accepta orice fel de asociere cu apcr ,Senior ,Senzor .......

APCR doreste schimbarea. Si vrea ca lucrurile sa se discute la sedinte, nu cu aranjamente murdare facute in spatele usilor inchise./

CINE A FACUT ARANJAMENTELE MURDARE PANA ACUM ?
CINE TRIMITE MAILURI LA CLUBURI CONTRA LUI OANA ,IUGA ,C.SERBU ,MITRANESCU ,VICTORASH ........ETC
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

cornelserbu scrie:@ vali bonto

crezi ca vor inceta astea vreodata ???
DA.
Imediat cum ne organizam in Liga sau Asociatie a cluburilor sau orice denumire veti fi de acord .

Disputele de acum le putem considera "campanie electorala".
Cine va avea de castigat sau de pierdut se va vedea la alegeri.

Deci:
-Care este punctul de vedere oficial al Clubului Pescarilor referitor la intrebarea mea???

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

oanavictor scrie:

Daca la formarea noii asociatii se accepta orice fel de denumire in afara de apcr sau ceva asemanator [eu cred ca denumirea cea mai corecta ar fi ''LIGA ROMANA DE CRAP'']atunci clubul Pelicanul accepta orice fel de asociere cu apcr ,Senior ,Senzor .......
Iata deci ca usor-usor se poate negocia o PACE atat de necesara.
D-le Oana sper sa va tineti de cuvant..!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”