Moderator: gor965
Asta este intrebarea.Vali Bonto scrie:Vali Bonto scrie: Intrebarea mea este urmatoarea :
-oare pot fi lasate orgoliile deoparte si in al 12-lea ceas sa facem CEVA BENEFIC ???
Daca raspunsul este DA,atunci am sa rog presedintii de cluburi sa-si faca publica dorinta de schimbare.
Daca raspunsul este NU,sa ne expuna motivele refuzului.
Acum nu mai este vorba de persoane,vendette sau "aranjamente".
Clar,scurt si la obiect.
1. fa-ma sa inteleg si eu cum se combina punctele astea douaVladut Mateianu scrie: APCR va declara nula sedinta de la Darvari si o va face in mod democratic.
APCR doreste schimbarea. Si vrea ca lucrurile sa se discute la sedinte, nu cu aranjamente murdare facute in spatele usilor inchise.
DA.cornelserbu scrie:@ vali bonto
crezi ca vor inceta astea vreodata ???
Iata deci ca usor-usor se poate negocia o PACE atat de necesara.oanavictor scrie:
APCR isi va putea schimba numele in ACCR, Liga sau oricum altfel, daca asa doreste consiliul de administartie.
Daca la formarea noii asociatii se accepta orice fel de denumire in afara de apcr sau ceva asemanator [eu cred ca denumirea cea mai corecta ar fi ''LIGA ROMANA DE CRAP'']atunci clubul Pelicanul accepta orice fel de asociere cu apcr ,Senior ,Senzor .......