Moderator: gor965
Dragul meu , in orice tara civilizata , europeana exista astfel de monopoluri , cum gresit tu le numesti - federatia de atletism se ocupa de atletism , federatia de table se ocupa de jocul de table , federatia de calarie se ocupa de echitatie , samd . Ei decid , sunt institutii de interes public si national , promulgate prin lege . Din nefericire , ce NU SE INTELEGE este faptul ca AGVPS , sub denumirea actuala , este deja federatia de pescuit sportiv din Romania , cu recunoastere internationala , membru fondator al CIPS !Dani Hentiu scrie:Efectiv chestia asta cu AGVPS-ul a devenit suparatoare. Inca ne urmareste blestemul monopolului creat de comunisti. Trebuie facut ceva ca AGVPS-ul sa nu mai aiba nici o putere asupra noastra, au fost deajuns niste profitori ordinari.
Piticule ,sorin rudeanu scrie:Este perfect adevarat ce se discuta vis a vis de cele doua proiecte. Sunt identice. De aceea cred ca ar trebui sa fie unul singur lipsit de interese personale. Ma bucur ca domnii Oana si Vladeanu au anuntat ca nu mai doresc sa faca parte din conducerea acestei structuri si tot odata am rugamintea de a fi alaturi de mine deoarece il propun pe Dl. Val Pangica ca Presedinte al Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS (motive nenumarate).
Si daca tot vorbim de proiecte cred cel mai important este sa definitivam care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un club pt. a adera la aceasta organizatie. Este un punct de vedere strict personal, pe cel oficial il veti afla saptamana viitoare dupa intalnirea membrilor Carping Club.
valerica, esti intr-o totala eroare si vreau sa cred ca numai din cauza ca nu esti bine informatVal Pangica jr scrie:NU orice club format din pescar + soacra + administratorul de bloc - poate vota ceva , in sistemul ce urmeaza sa vina. Ne trebuie pescari si nu "federatii" ( gen G6 ) de cluburi infiintate ; ma mir ca nu si-au trecut si in statut - noi il vrem pe Vladeanu si Rosioru , afara din sistem , restul e pustiu .....!