Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dani Hentiu
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Dani Hentiu »

Efectiv chestia asta cu AGVPS-ul a devenit suparatoare. Inca ne urmareste blestemul monopolului creat de comunisti. Trebuie facut ceva ca AGVPS-ul sa nu mai aiba nici o putere asupra noastra, au fost deajuns niste profitori ordinari.

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Este perfect adevarat ce se discuta vis a vis de cele doua proiecte. Sunt identice. De aceea cred ca ar trebui sa fie unul singur lipsit de interese personale. Ma bucur ca domnii Oana si Vladeanu au anuntat ca nu mai doresc sa faca parte din conducerea acestei structuri si tot odata am rugamintea de a fi alaturi de mine deoarece il propun pe Dl. Val Pangica ca Presedinte al Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS (motive nenumarate).
Si daca tot vorbim de proiecte cred cel mai important este sa definitivam care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un club pt. a adera la aceasta organizatie. Este un punct de vedere strict personal, pe cel oficial il veti afla saptamana viitoare dupa intalnirea membrilor Carping Club.
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dani Hentiu scrie:Efectiv chestia asta cu AGVPS-ul a devenit suparatoare. Inca ne urmareste blestemul monopolului creat de comunisti. Trebuie facut ceva ca AGVPS-ul sa nu mai aiba nici o putere asupra noastra, au fost deajuns niste profitori ordinari.
Dragul meu , in orice tara civilizata , europeana exista astfel de monopoluri , cum gresit tu le numesti - federatia de atletism se ocupa de atletism , federatia de table se ocupa de jocul de table , federatia de calarie se ocupa de echitatie , samd . Ei decid , sunt institutii de interes public si national , promulgate prin lege . Din nefericire , ce NU SE INTELEGE este faptul ca AGVPS , sub denumirea actuala , este deja federatia de pescuit sportiv din Romania , cu recunoastere internationala , membru fondator al CIPS !
Tot ce se incearca , este imaginarea unui scenariu prin care putem ocoli calea legala si justa si perfecta prin care ne integram in sistemul public ! Nu mai stim cum sa imaginam orice rahat de sistem , doar - doar sa evitam AGVPS- ul ! Va repet - nu se poate ! Acolo este sustinerea si acolo este judecata sportiva !
Se tot sustine ca se doreste altceva - dar cu ce a incercat AGVPS sa se interfereze in dorintele noastre si in proiectele noastre ? A dorit un anume grad de civilitate , pregatire juridica si management pe termen lung , corect , sportiv , dedicat AGVPS , al unui fenomen . Din aceasta cauza am reusit eu sa promovez APCR-ul si nu a reusit Oana sa isi promoveze ambitiile .
AGVPS-ul exact aceste lucruri le-a obtinut prin protoculul cu APCR ! In plus , drept bonus , "ceva rezultate" , pe care alte tari le-ar cataloga drept spectaculoase , iar noi le luam la misto - doar ca noi ca natiune suntem miezul Mondial al pescuitului la crap si un loc 9 sau 5 sunt sub demnitatea noastra sportiva ( SIC ! )
Cind a inceput acest sistem de calificare acum vreo 6-7 ani de zile , toti pescarii erau super fericiti , pentru ca in sfarsit reuseau sa mearga la CM pe valoare ! Cind echipa veche si-a pierdut privilegiile si s-au lamurit ca in viat alor nu vor mai avea legatura cu echipa nationala , pe care prost au reprezentat-o ani de zile , au inceput atacurile , atacuri care se sustin si astazi !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

sorin rudeanu scrie:Este perfect adevarat ce se discuta vis a vis de cele doua proiecte. Sunt identice. De aceea cred ca ar trebui sa fie unul singur lipsit de interese personale. Ma bucur ca domnii Oana si Vladeanu au anuntat ca nu mai doresc sa faca parte din conducerea acestei structuri si tot odata am rugamintea de a fi alaturi de mine deoarece il propun pe Dl. Val Pangica ca Presedinte al Subcomisiei de Crap din cadrul AGVPS (motive nenumarate).
Si daca tot vorbim de proiecte cred cel mai important este sa definitivam care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un club pt. a adera la aceasta organizatie. Este un punct de vedere strict personal, pe cel oficial il veti afla saptamana viitoare dupa intalnirea membrilor Carping Club.
Piticule ,

cred ca faci o greseala , cu o astfel de propunere . Eu sunt prea aspru dpdv moral , sunt cartezian si vectorial in orice schema imaginata , nu sunt santajabil , cred in sistemul AGVPS si nu cred ca la acest moment aveti nevoie de mine , pentru ca multi fie isi schimba dialogul fie isi schimba modul de interpretare al unei realitati concrete , de la o postare la alta .
Ceea ce te rog este sa ne vedem la sedinta APCR de simbata viitoare . Acolo vom discuta pe larg si pe fapte , ce putem face , impreuna sau separat !

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

Tocmai de aceea te-am propus pe tine, aceasta este o functie cheie.
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

Saky

Mesaj de Saky »

@ Vladut

Imi place idea si o sustin !!

1 Club = 1 vot
1 Club = 1 echipa de 8 + Capitan. Asa nu mai poate Mitranescu si Florentin sa vina 10 echipe.
3-4 manse eliminatorii. Cine nu sa calificat in urmatoarea etapa nu mai are ce cauta pe malul apei in postura de CAPRA.

CS Crap Arad sustine ACCR ! :wink:

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

LIGA...sau FEDERATIA sau...cum s-o numi, sigur va trebui sa aiba un conducator ales democratic prin vot.
dar...daca ala nu vrea , ala nu poate ,altul este proscris samd atunci ...NOI CU CINE VOTAM !?
Propunere : Domnilor aspiranti la postul de presedinte DEPUNETI-VA CANDIDATURA !!!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val Pangica jr scrie:NU orice club format din pescar + soacra + administratorul de bloc - poate vota ceva , in sistemul ce urmeaza sa vina. Ne trebuie pescari si nu "federatii" ( gen G6 ) de cluburi infiintate ; ma mir ca nu si-au trecut si in statut - noi il vrem pe Vladeanu si Rosioru , afara din sistem , restul e pustiu .....!
valerica, esti intr-o totala eroare si vreau sa cred ca numai din cauza ca nu esti bine informat :wink:

acel botezat de vladeanu g6, a luat fiinta doar ca o alternativa la apcr care acaparase incet, incet toata puterea decizionala din pescuitul de competitie la crap, netinand cont ca in competitii participa si pescari care nu faceau parte din aceasta asociatie...asta s-a vazut si din participarea restransa de anul trecut la calificari.

nu voia nimeni capul lui vladeanu sau al lui rosioru, ci doar participarea la luarea deciziilor, motiv pentru care, atunci cand mi-a venit ideea sa invit la barul meu de iancului pe toti asa zisi frustrati, nu a mai fost loc in bar...lumea statea si in magazin, iar unii care au ajuns mai tarziu, au stat chiar si afara...a minimaliza si a lua in deradere aceasta initiativa ma face sa cred ca propunerea pe care a facut-o sorin este prea putin gandita, doar daca asa cum spuneam mai sus, ai fost gresit informat.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vali bonto

clubul pescarilor s-a aruncat o data cu capul inainte, a cheltuit bani si timp pentru a obtine cis-ul in vederea unui asa zis proiect prezentat cu ardoare de andrei vladeanu ca alternativa la federatia care luase fiinta la alba iulia...lucrurile au luat o turnura neasteptata, iar clubul nostru a ajuns la concluziia ca cel mai bine este sa stai in espectativa pana vezi ca o propunere sau alta ti se potriveste...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Serbu

pescarii aceia care ti-au umplut pravalia , erau total dezimformati - si creadeau ca ce faceti voi , chiar va fi alternativa la AGVPS . Stupid , pentru ca daca ii informati CORECT din timp si cinstit , despre faptul ca ce hotariti voi in G6 trebuie sa primeasca si girul institutional AGVPS , poate lucrurile erau mai clare , sau chiar ramineai cu pravalia goala ! :wink:
Nu orice adunare sau adunatura , se poate autoproclama o "adunare constituanta" , mai ales cind mai are de trecut un obstacol GREU , pe care mai mult decit atit , IL SFIDEAZA anticipat !

Si ca sa inteleaga cu totii , nu AGVPS v-a obligat sa faceti cluburi , sa va alegeti presedinti care vedeti bine ce prestatie au , este o falsa discutie pe care unii chiar se pricep sa o promoveze , prost dar insistent .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”