Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de cornelserbu »

@ val pangica

pescarii care mi-au umplut pravalia, erau foarte bine informati si voiau o altrenativa la apcr, dar vad ca tu nu visezi decat agvps de parca ai fi amantul acestei asociatii relicva.

eu am atata bun simt sa nu spun ca la sedinta apcr va participa o adunatura, chiar daca prin absurd as crede asa ceva, vad insa ca tie acest bun simt iti lipseste si atunci nu-mi ramane decat sa inchei aceasta discutie lipsita de sens

vezi-ti de agvps-ul tau si lasa-ne pe noi sa participam la concursuri, sa le organizam si eventual chiar sa le castigam, tu...pescuieste eventual cu selaru la un sprit :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bravo mai Cornele - m-ai pus la punct si pe mine si pe dl. Selaru ! Cita hotarire si determinare !? , nu pot decit sa te felicit . :lol:

Ps - daca asta e linistea pe care ti-o doresti , esti departe rau de tot de ea ! Si inca nu am mentionat numele tau la sedinta AGVPS din primavara asta , cind te tineai de mina cu Victor Oana , ca 2 vechi prieteni - dar daca tii neaparat sa dezvolt ..... , o fac si pe asta . Te-am respectat pina acum , dar vad ca ai un dialog care din punctul meu lasa de dorit . Nu stiu ce cautai la sediul AGVPS , atita timp cit ai postari de genul celei anterioare !

Si ca sa iti explic pina la capat - AGVPS -ul nu va interzice participarea la concursuri private , va cere un pic de decenta si anumite reguli pe care trebuie sa le respectati , atunci cind este vorba de Romania .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

valerica, nu vreau sa te pun la punct nici pe tine si nici pe altcineva, dar vad ca nu exista postare de-a ta in care sa nu reamintesti de o asociatie care nu face nimic penru pescitul de competitie la crap

de mine poti sa amintesti acolo de cate ori vrei, pentru simplul motiv ca nu am nici in clin nici in mineca cu aceasta asociatie, iar boi la bicicleta nu am...

si ca sa iti explic si eu tot pana la capat, agvps nu-mi poate interzice mie nimic pentru ca urmam cai diferite...ei au ramas cu sedintele, iar noi cei multi cu pescuitul pe care din fericire, dupa '89 il putem face si fara acordul lor

respectul si decenta nu trebuie sa le ceara agvps, trebuie sa le impunem noi pescarii prin comportamentul nostru...s-au dus vremurile cand aceste virtuti erau pazite de institutii, oamenii sunt mai presus de orice conducere impusa...oamenii gandesc, daca n-ai observat !

si o ultima observatie...intr-adevar nu ne-a obligat agvps sa ne facem cluburi...probabil din neputinta, dar noi le-am facut tocmai pentru a contracara aceasta neputinta, tocmai pentru performanta lucru de care agvps este total straina :D

hai mai bine sa bem o "sparla" :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vali vesa

domnu' presedinte, iarta-ma...am facut-o...am scapat pianul pe scari :lol: :lol: :lol:

tocmai cantam si eu marsul magarilor si mi-au fugit clapele de sub degete... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Val Pangica jr scrie:
Dani Hentiu scrie:Efectiv chestia asta cu AGVPS-ul a devenit suparatoare. Inca ne urmareste blestemul monopolului creat de comunisti. Trebuie facut ceva ca AGVPS-ul sa nu mai aiba nici o putere asupra noastra, au fost deajuns niste profitori ordinari.
Dragul meu , in orice tara civilizata , europeana exista astfel de monopoluri , cum gresit tu le numesti - federatia de atletism se ocupa de atletism , federatia de table se ocupa de jocul de table , federatia de calarie se ocupa de echitatie , samd . Ei decid , sunt institutii de interes public si national , promulgate prin lege . Din nefericire , ce NU SE INTELEGE este faptul ca AGVPS , sub denumirea actuala , este deja federatia de pescuit sportiv din Romania , cu recunoastere internationala , membru fondator al CIPS !
Tot ce se incearca , este imaginarea unui scenariu prin care putem ocoli calea legala si justa si perfecta prin care ne integram in sistemul public ! Nu mai stim cum sa imaginam orice rahat de sistem , doar - doar sa evitam AGVPS- ul ! Va repet - nu se poate ! Acolo este sustinerea si acolo este judecata sportiva !
Se tot sustine ca se doreste altceva - dar cu ce a incercat AGVPS sa se interfereze in dorintele noastre si in proiectele noastre ? A dorit un anume grad de civilitate , pregatire juridica si management pe termen lung , corect , sportiv , dedicat AGVPS , al unui fenomen . Din aceasta cauza am reusit eu sa promovez APCR-ul si nu a reusit Oana sa isi promoveze ambitiile .
AGVPS-ul exact aceste lucruri le-a obtinut prin protoculul cu APCR ! In plus , drept bonus , "ceva rezultate" , pe care alte tari le-ar cataloga drept spectaculoase , iar noi le luam la misto - doar ca noi ca natiune suntem miezul Mondial al pescuitului la crap si un loc 9 sau 5 sunt sub demnitatea noastra sportiva ( SIC ! )
Cind a inceput acest sistem de calificare acum vreo 6-7 ani de zile , toti pescarii erau super fericiti , pentru ca in sfarsit reuseau sa mearga la CM pe valoare ! Cind echipa veche si-a pierdut privilegiile si s-au lamurit ca in viat alor nu vor mai avea legatura cu echipa nationala , pe care prost au reprezentat-o ani de zile , au inceput atacurile , atacuri care se sustin si astazi !
Asa o fi......in toatre tarile civilizate cineva detine monopolul, dar dupa cum bine vedeti si in ori ce parte va uitati 99% din pescari sunt satui de AGVPS.....ma mir ca nu observati treaba aceasta, sau pur si simplu credeti ca 99% din pescari sunt nebuni sau retardati.
Lumea s-a saturat de AGVPS pt ca AGVPS nu da nimic pescarilor. Eu fac parte dintr-o asociatie de pescuit care in schimbul cotizatiei imi ofera an de an diferite surprize placute ( concesionarea unei balti, populari, ecologizari ale raurilor...e.t.c.), in schimb, vestitul AGVPS imi ofera un carnet verde la pret mai mare din care sa isi poata lua salarile niste directorasi plini de ei.
Nu stiu de ce insistati sa luati apararea unui sistem TICALOSIT, doar pt ca a vut sansa sa faca niste contracte atunci cand restul asociatilor nu aveau voie sa se constituie.
Eu zic ca ar trebui gasite alte solutii intre noi, nu atata circ si scoatere in fata a AGVPS-ului. Trebuie sa avem o semnatura si de la ei? OK, stam cu capul in pamant si o primim, dar nu ne puneti sa stam in fund si sa-i aplaudam pentru ca exista.....o ultima reduta de comunism

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

D-le Pangica,

Daca agvps era buricul pamantului nu ajungeam in situatia de a avea "n" asociatii si atatea discutii...toate astea se intampla din cauza faptului ca agvps-ul(organ cu state vechi si infrastructura solida)nu a fost in stare sa managerieze interesele pescarilor...nu ca asociatiile ar fi reusit...dar au fost o alternativa.Din punctul meu de vedere agvps(inafara dreptului de a inscrie echipa nationala la CM)reprezinta fix...ZERO.Apele publice sunt mizerabile,peste lipsa,populari nu,braconieri gramada...de ce as plati cotizatie la ei cand eu pescuiesc pe balti private?!?!Faptul ca au aparut asociatiile ar fi trebuit sa le dea de gandit dar nu s-a schimbat nimic in schimb...dupa parerea mea,agvps-ul ar fi trebuit sa infiinteze federatiile,ligile(crap,rapitori,fly) sub tutela lui pe care sa le trimita in competitiile internationale,nu doar sa isi treca in palmares rezultatele obtinute cu banii din taxe sau sponsorizari.De ce nu organizeaza agvps-ul cn si calificarile?Nu are balti?Sa inchirieze balti private!Nu are oameni capabili?Daca ar dori sigur ar gasi!Nu are bani?SA FIM SERIOSI!!!
Daca tot puteti sa va faceti auzit acolo de ce nu puneti in discutie si probleme asta?!?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dani Hentiu scrie: dar dupa cum bine vedeti si in ori ce parte va uitati 99% din pescari sunt satui de AGVPS
dani, gresit...99,5% sunt satui, la 200 de pescari il avem pe val pangica :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cornelserbu scrie: ...tocmai cantam si eu marsul magarilor ...
Replica mea (si nu la adresa ta) n-avea nimic comic. Dar de, daca vrei tu si ma tot impungi... Fiecare cu ce se pricepe... :P :P
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Imi cer scuze pentru greseala....mi-a fost lene sa mai pun o virgula si un 5.. :D
In alta ordine de idei nu am nimic cu inclinatia de simpatie a domnului Pangica fata de AGVPS, dar pur si simplu, nimic de ce reprezinta azstazi AGVPS-ul nu ma face sa ii simpatizez. Poate daca se produce si la nivelul gandirii si a mentalitatii lor ceva, atunci poate incep sa ii vad cu alti ochi.

cipibm

Mesaj de cipibm »

Chiar imi pun si eu intrebarea :ce face" Asociatia generale a VANATORILOR si pescarilor din Romania"pentru pescarii de crap si nu numai.Sant mai valoroase coarnele si pieile care zac pe peretii si podelele vilelor de vanatoare din tara si mai ales din strainatate decat rezultatele baietilor nostrii de la spining,stationar si crap?Intradevar pescuitul aduce doar cupe si medalii.Vanatoarea in schimb aduce multi euro in buzunarul agvps,si aici fiind vorba de profit.De ce nu se impart banii in doua oale?nu ajung pentru salarii grase,jeepuri ,atv-uri munitie ,samd?Pana cand agvps-ul o sa creada despre pescari ca sant "multi da prosti".

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”