AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:
Andrei I scrie: Inca un lucru cred ca trebuie luat in calcul pentru 2010...masuri ANTI - NON-COMBAT. Pedepsde tip excludere din competitie si in general din competitii pentru NON-Combat. In cazul unui concurs pe loturi non-combatul poate da peste cap 100% podiumul. Asta am vazut la CARP SHOW ... ar fi fost foarte usor ca Senzor sa nu castige daca cineva nu cantarea pestii!!!!! Din fericire acolo au fost oameni unu si unu! Bravo !

Daca am sa ajung in postura de a face combat am sa o fac cu cea mai mare ambitie pentru a primi aplauze la sfarsit ,mai ales cand este vorba sa-mi ajut niste prieteni !

Parerea mea insa ramane ca singura varianta aplaudabila (dpdv sportiv) este cea in care faci "combat" si-ti defavorizezi prin asta colegi sau prieteni (faceti voi asta). In rest ...combat ,noncombat ... aceiasi fapta !

Ca unii pleaca cu seifurile in brate sau altii se culca cand stau de paza pentru a nu vedea hotii ... tot aia este !

Dane fi mai explicit ..stiu ca de obicei ai pareri pertinente dar nu inteleg ce vrei sa spui aici.

In acceptiunea mea Combat= apararea sanselor echipei din care faci parte la acel moment in acel concurs, prin mijloace corecte, regulamentare si de ce nu etice.

Non-Combat= avantajarea premeditata a altor echipe (de prieteni) prin mijloace neortodoxe de tip: Eu nu mai am nici o sansa...la dau astora 2 tone de porumb in apa sa nu mai prinda ca sa castige x ca imi place de el. Sau ... Ca sa nu mai impart pestii cu prietenii mei eu o sa dau cu acul gol...refuzul de a-ti apara corect sansa...jocurile de culise ..eu le numesc non combat. Si sunt mii de exemple de non-combat pe care am senzatia ca le stapanesti mai bine decat mine.

DECI combat nu e egal non-combat ....si in nici un caz nu este aceeasi fapta asa cum afirmi tu.
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ Andrei
Vreau sa spun ca daca faci combat sau noncombat cu intentia clara de a-ti ajuta prieteni este acelasi lucru.

Ca a face combat (sau sa fugi cu un seif in brate :D ) este mai greu decat cand faci noncombat (cand esti paznic si te culci pentru a inlesni un furt ) ... corect , dar fapta este aceiasi ...atata timp cat intentia este de a ajuta pe cineva !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:@ Andrei
Vreau sa spun ca daca faci combat sau noncombat cu intentia clara de a-ti ajuta prieteni este acelasi lucru.

Ca a face combat (sau sa fugi cu un seif in brate :D ) este mai greu decat cand faci noncombat (cand esti paznic si te culci pentru a inlesni un furt ) ... corect , dar fapta este aceiasi ...atata timp cat intentia este de a ajuta pe cineva !

NU ... tu te inscrii clar cu intentia de a da tot ce poti..deci sa faci combat. Asta e scopul..sa dai tot ce-i mai bun din tine. Daca refuzi sa faci asta...atunci e non-combat.
Inteleg acum ce vrei sa spui dar .... nici tu nu crezi ce ai afirmat..deci nu are rost sa continuam :D
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

@ Andrei

Noncombatul se poate diminua numai prin organizarea etapelor (manse eliminatorii) sau prin eventuale premii. In rest ,ca nu o sa se mai faca prin statii si se face la telefon, tot o sa existe .
Nu o sa poti proba asta niciodata . Si nici sa sperii pe nimeni nu ai sa poti!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Dan Mitranescu scrie:@ Andrei

Noncombatul se poate diminua numai prin organizarea etapelor (manse eliminatorii) sau prin eventuale premii. In rest ,ca nu o sa se mai faca prin statii si se face la telefon, tot o sa existe .
Nu o sa poti proba asta niciodata . Si nici sa sperii pe nimeni nu ai sa poti!
pai asta era si ideea Dane..nu sa sperii pe nimeni (ca inca nu aduc a bestie) ci doar sa se acorde o mai mare atentie acestui subiect, pentru ca intr-o intrecere pe loturi raul pe care il face non-combatul este mai mare decat intr-o intrecere individuala. Ca masurile vor fi premii, manse eliminatorii sau/si pedepse acolo unde se poate proba ca a fost vorba de asa ceva ... e bineinteles treaba celor ce se vor ocupa de organizare in sedintele ce vor urma.
Milionar excentric

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Andrei, eu zic sa nu mai vorbesti prostii. Daca ai vreo nelamurire in ceea ce priveste Carp Zone, exista telefon. Dupa aia poti sa postezi ce vrei. Pentru stiinta ta, eu nu am fost niciodata si nici nu sunt presedintele clubului. Celelate doua cluburi care s-au format prin plecarea unor membrii, nu stiu daca impreuna au suficiente resurse umane :) pentru un lot iar in ultimul rand, despre ce combat sau non combat vorbesti, cand toata lumea e de acord cu sistemul eliminatoriu? Iti place sa faci valuri?
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie:Andrei, (...) Iti place sa faci valuri?
nu, florentin. face valuri pt ca e singura cale prin care poate sa iasa in evidenta. a incercat in sistemul competitional si a esuat lamentabil. iar in situatia lui mai sunt foarte multi.
The One Team

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

andrei vladeanu scrie:
Florentin Iuga scrie:Andrei, (...) Iti place sa faci valuri?
nu, florentin. face valuri pt ca e singura cale prin care poate sa iasa in evidenta. a incercat in sistemul competitional si a esuat lamentabil. iar in situatia lui mai sunt foarte multi.
:lol: Lasa, e tanar, ambitios, are timp de confirmare dar nu e bine sa fie si rautacios.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Dan Mitranescu
Veteran

...iau fapta !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Mitranescu scrie:...iau fapta !
poti s-o iei dar pe alte site-uri. iti recomand www.jilava-crap.ro; www.craplacombinatie.ro; www.praduialalaconcursdecrap.ro; www.fapte.ro; www.geanta.ro
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”