AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Mesaj de Dan Mitranescu »

Pe topicul celalalt am inteles ca nu este bine sa comentam prea mult ... cred ca nu am platit taxa aia vestita ! :(

Aici ce ai cu noi si ne tavalesti profitand de trecutul nostru tumultos ? :shock:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai copii, non-combatul nu poate fi pedepsit din simplul motiv ca nu poate fi dovedit si asta numai si numai din cauza ca regulamentul fips il permite...

se pot lua unele masuri de organizare pentru a-l diminua, dar doar atat

cat priveste arbitrajul, stim bine ca nimeni nu-i de neinlocuit, mai ales dupa preturile piparate aplicate de aps care-si lua la fiecare manse imprimanta, generator si statii de comunicare :D ... ionut, nu te grabi sa-mi raspunzi, ca bag mai multe...

in primul rand trebuie refacut regulamentul, trebuiesc gasite balti bune si trebuie o echipa de conducere careia sa nu-i fie teama sa ia orice hotarare care sa duca la buna desfasurare a competitiei

si inca ceva, zic eu foarte important, daca se gasesc balti moca, arbitri cu pretentii rezonabile si sponsori care sa se tina de cuvant, ne-am putea gandi si la o taxa de participare mai aproare de situatia de criza in care ne gasim, nu neaparat mii de euro pe care unii, petru a da impresia ca se joaca cu banii, le afiseaza cu dezinvoltura pe aici.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:mai copii, non-combatul nu poate fi pedepsit din simplul motiv ca nu poate fi dovedit si asta numai si numai din cauza ca regulamentul fips il permite....
corect
cornelserbu scrie: se pot lua unele masuri de organizare pentru a-l diminua, dar doar atat .
corect. sistemul eliminatoriu de la o mansa la alta

cornelserbu scrie: cat priveste arbitrajul, stim bine ca nimeni nu-i de neinlocuit, mai ales dupa preturile piparate aplicate de aps care-si lua la fiecare manse imprimanta, generator si statii de comunicare :D ... ionut, nu te grabi sa-mi raspunzi, ca bag mai multe....
corect.
cornelserbu scrie: in primul rand trebuie refacut regulamentul, trebuiesc gasite balti bune si trebuie o echipa de conducere careia sa nu-i fie teama sa ia orice hotarare care sa duca la buna desfasurare a competitiei .
corect. echipa de conducere, sa spunem Comitetul Executiv al CN, trebuie sa aiba putere deplina. ea e bine sa fie formata din organizatorii de etape.
cornelserbu scrie: si inca ceva, zic eu foarte important, daca se gasesc balti moca, arbitri cu pretentii rezonabile si sponsori care sa se tina de cuvant, ne-am putea gandi si la o taxa de participare mai aproare de situatia de criza in care ne gasim, nu neaparat mii de euro pe care unii, petru a da impresia ca se joaca cu banii, le afiseaza cu dezinvoltura pe aici.
baltile moca si arbitrajele rezonabile o sa fie problema organizatorilor de etape, fara legatura cu taxa de participare. daca se vor gasi sponsori care sa se tina de cuvant ar putea fi scazuta taxa de participare. sau se pot premia castigatorii. sa nu mai vorbim ca fiecare organizator de etapa poate avea sponsori si premii proprii.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

am postat de 2 ori, scuze
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ AV

sa-nteleg ca daca mai gasim cativa baieti care gandesc aproape ca noi, lucrurile vor fi usoare maine la sedinta ? :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:
Florentin Iuga scrie:Andrei, (...) Iti place sa faci valuri?
florentin. face valuri pt ca ...........poate .
Andrei V. esti multumit de ce a fost 2009?
Ultima oară modificat Mar Noi 17, 2009 16:07 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Sionut

Mesaj de Sionut »

cornelserbu scrie: cat priveste arbitrajul, stim bine ca nimeni nu-i de neinlocuit, mai ales dupa preturile piparate aplicate de aps care-si lua la fiecare manse imprimanta, generator si statii de comunicare :D ... ionut, nu te grabi sa-mi raspunzi, ca bag mai multe...
Din partea mea poti sa le bagi pe toate. Nu e nimic de ascuns. Nu am spus ca suntem de nenlocuit se pot gasi oricand arbitrii dotati, ieftini si foarte bine pregatiti .
CS APS

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Florentin Iuga scrie: Celelate doua cluburi care s-au format prin plecarea unor membrii, nu stiu daca impreuna au suficiente resurse umane :) pentru un lot .............
Florentin ,

Clubul Natural Carp are membri , atat cat trebuie , sa fie alcatuit lotul in vederea participarii la turneul pt. calificari .
CS Natural Carp

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Mary2005 scrie:
Florentin Iuga scrie: Celelate doua cluburi care s-au format prin plecarea unor membrii, nu stiu daca impreuna au suficiente resurse umane :) pentru un lot .............
Florentin ,

Clubul Natural Carp are membri , atat cat trebuie , sa fie alcatuit lotul in vederea participarii la turneul pt. calificari .

@ Buhac,
te rog nu mai mult de 12 membri fondatori la club.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In cazul in care voi demonstra ca un anumit pescar, dintr-un anumit club, a furat la un concurs in 2009, va fi exclus doar el sau tot lotul clubului ? Sau nu pateste nimic ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”