Aici ce ai cu noi si ne tavalesti profitand de trecutul nostru tumultos ?

Moderator: gor965
corectcornelserbu scrie:mai copii, non-combatul nu poate fi pedepsit din simplul motiv ca nu poate fi dovedit si asta numai si numai din cauza ca regulamentul fips il permite....
corect. sistemul eliminatoriu de la o mansa la altacornelserbu scrie: se pot lua unele masuri de organizare pentru a-l diminua, dar doar atat .
corect.cornelserbu scrie: cat priveste arbitrajul, stim bine ca nimeni nu-i de neinlocuit, mai ales dupa preturile piparate aplicate de aps care-si lua la fiecare manse imprimanta, generator si statii de comunicare... ionut, nu te grabi sa-mi raspunzi, ca bag mai multe....
corect. echipa de conducere, sa spunem Comitetul Executiv al CN, trebuie sa aiba putere deplina. ea e bine sa fie formata din organizatorii de etape.cornelserbu scrie: in primul rand trebuie refacut regulamentul, trebuiesc gasite balti bune si trebuie o echipa de conducere careia sa nu-i fie teama sa ia orice hotarare care sa duca la buna desfasurare a competitiei .
baltile moca si arbitrajele rezonabile o sa fie problema organizatorilor de etape, fara legatura cu taxa de participare. daca se vor gasi sponsori care sa se tina de cuvant ar putea fi scazuta taxa de participare. sau se pot premia castigatorii. sa nu mai vorbim ca fiecare organizator de etapa poate avea sponsori si premii proprii.cornelserbu scrie: si inca ceva, zic eu foarte important, daca se gasesc balti moca, arbitri cu pretentii rezonabile si sponsori care sa se tina de cuvant, ne-am putea gandi si la o taxa de participare mai aproare de situatia de criza in care ne gasim, nu neaparat mii de euro pe care unii, petru a da impresia ca se joaca cu banii, le afiseaza cu dezinvoltura pe aici.
Andrei V. esti multumit de ce a fost 2009?andrei vladeanu scrie:florentin. face valuri pt ca ...........poate .Florentin Iuga scrie:Andrei, (...) Iti place sa faci valuri?
Din partea mea poti sa le bagi pe toate. Nu e nimic de ascuns. Nu am spus ca suntem de nenlocuit se pot gasi oricand arbitrii dotati, ieftini si foarte bine pregatiti .cornelserbu scrie: cat priveste arbitrajul, stim bine ca nimeni nu-i de neinlocuit, mai ales dupa preturile piparate aplicate de aps care-si lua la fiecare manse imprimanta, generator si statii de comunicare... ionut, nu te grabi sa-mi raspunzi, ca bag mai multe...
Florentin ,Florentin Iuga scrie: Celelate doua cluburi care s-au format prin plecarea unor membrii, nu stiu daca impreuna au suficiente resurse umanepentru un lot .............
Mary2005 scrie:Florentin ,Florentin Iuga scrie: Celelate doua cluburi care s-au format prin plecarea unor membrii, nu stiu daca impreuna au suficiente resurse umanepentru un lot .............
Clubul Natural Carp are membri , atat cat trebuie , sa fie alcatuit lotul in vederea participarii la turneul pt. calificari .