AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: AVP - Campionat national 2009 - pareri si sugestii

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:la ultima calificare a echipei nationale de fotbal a Romaniei, piturca a dus olanda la constanta. teren denivelat, gropi, vant foarte puternic, 1-0 - gol din ofsaid.

acesta a fost avantajul terenului propriu. Romania nu avea niciun interes sa joace cu olanda pe un teren impecabil, pe o vreme excelenta si cu un arbitraj perfect.

dan mitranescu si domnul petcu victor trebuie sa inteleaga ca unele loturi (iar aici vorbim de strategii pescaresti) nu aveau niciun interes sa intalneasca carp zone la moara vlasiei2. asta nu inseamna ca avea cineva ceva cu balta. este atat de greu de inteles?

ps senzor dorea mansa finala la doripesco. pentru ca acolo credea capitanul echipei ca lotul are sanse mai mari. acesta este singurul argument. daca doripesco nu a intrat (pentru ca alte loturi nu au dorit sa joace cu senzor la brasov!!!!), pentru senzor a fost bine sa cada si moara vlasiei. si sa joace mansa finala pe lates. daca se poate cu carp zone. e simplu.

ps2 pana anul trecut eram la fel de inflacarat ca mitranescu. consideram ca selectiile cele mai bune se fac pe lacurile suprapopulate. faceam parte dintr-o echipa buna, disciplinata si muncitoare. nu doream sa aud de darvari, de exemplu. militam neintrerupt pt asta si aproape cerseam aprobare de la cei din jur. adica de la echipele adverse. fara sa-mi dau seama ca ele nu aveau niciun interes sa intalneasca senzorul la ciortaneala. ci la 2-3 crapi.
am avut un deja-vu, anul trecut, cand, intre primele doua manse, vorbeam cu un participant. acesta fusese la hobaia si mergea la darvari. il compatimeam pt ce-l asteapta si pt eventualitatea unei foi de concurs goale. acesta mi-a raspuns ceva care, sincer, m-a marcat:"e f bine la darvari. poate am bulan de 2 dulapi si iau sectorul. pai ce vrei sa ma bat cu mitranescu la moara vlasiei?!!"

bref, majoritatea in acest moment vrea lacuri cu peste putin. cel putin mie mi-e clar.
dle vladeanu,
acum este vorba despre o intrecere intre romani si romani din care sa rezulte LOTUL NATIONAL,asa ca nu mai bate cimpii cu asemenea exemple ,unde vad ca vorbesti numai de interese!!! Care este acea majoritate dle care doreste lacuri cu peste putin?Poate cei pe care nu-i mai tin balamalele si gindesc cum ati scris"poate am bulan de 2 dulapi si iau sectorul"sau cei care au "ceva interes pe anumite lacuri"Adevarul este ca impresia pe care si-au facut-o majoritatea din cei care au participat la sedinta,despre dvs si altii ca dvs de la care se astepa ceva de bine in ceea ce priveste alcatuirea LOTULUI NATIONAL,este ca v-ati facut de cacao. :(
Victoras Petcu

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

petcuvicto scrie:Adevarul este ca impresia pe care si-au facut-o majoritatea din cei care au participat la sedinta
Domnule Petcu intervin doar pentru a va corecta. Nu majoritatea, minoritatea.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

domnule petcu,
daca majoritatea prezenta la sedinta dorea mansa de CN pe Moara Vlasiei 2 va asigur ca aceasta se facea. din acest punct de vedere problema nu a fost vladeanu (asa cum incearca sa va sugereze iuga, ci lipsa de sustinere generala. va rog sa ma credeti). iar cu asta am incheiat polemica cu d-voastra pt ca observ ca ati inceput sa folositi un limbaj care ma deranjeaza.
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ Vladeanu & Gabi Sandu

Ce va mai place sa va tineti de mana ! :D

In urma dragostei a iesit ... Latesul ? :lol:

Nu numai ca a iesit Latesul ,a iesit fix in ultima mansa, in care daca te duci cu 4 etape castigate ai sansa sa nu te califici datorita sistemului de punctare propus. Nu mai pui ca aici arbitrii vor fi "din partea organizatorului" !!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Mitranescu scrie:@ Vladeanu & Gabi Sandu

Ce va mai place sa va tineti de mana ! :D

In urma dragostei a iesit ... Latesul ? :lol:

Nu numai ca a iesit Latesul ,a iesit fix in ultima mansa, in care daca te duci cu 4 etape castigate ai sansa sa nu te califici datorita sistemului de punctare propus. Nu mai pui ca aici arbitrii vor fi "din partea organizatorului" !!!
parerea mea, dane, este ca daca ai 4 etape catigate (utopie cat ai fi tu de dan mitranescu :D ), te vei duce la lates cu sanse de castig in proportie de 90%...daca nu le valorifici inseamna ca ai castigat cele 4 manse din intamplare sau noroc...nu zic ca nu esti bun la calcule, dar matematica cere intai logica si apoi calcule pe care in zilele noastre le fac masinile... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sistemul de punctare mi l-a explicat anul trecut cristi rudeanu si mi-am dat seama ca nu prea are cusur...cristi ar face bine sa-l explice si aici pe net pentru a-i demonstra lui dan ca se poate califica la cm chiar daca nu castiga ultima etapa, sau chiar daca le castiga pe toate 5...ceea ce e de asteptat din partea unui pescar atat de modest :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Dan Mitranescu

Uite sunt onorat sa ma tin de mana cu Andrei, care a facut ceva pentru pescuitul spostiv din Romania decat sa ma tin cu tine acum ca esti presedinte de club si discutam ca de la presedinte la presedinte. Prefer si-l sustin pe Andrei in defavoarea ta oricand.

Legat de fraza care o consider jignitoare la adresa mea: Nu mai pui ca aici arbitrii vor fi "din partea organizatorului" !!! :oops: Iti raspund urmatoarele. Deocamdata pe mine nu m-a banuit sau contestat nimeni. Cine ma cunoaste stie ca sunt prost de cinstit si nu as accepta niciodata jocuri de culise. Singurul meu scop declarat este sa ajut Moldova pentru popularizarea acestui sport cat si atragerea a cator mai multi pescari alturi de fenomenul C&R.

Daca tu gandesti doar furaciuni, te las sa te gandesti in continuare pentru ca vad ca te framanta.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan mitranescu

Vezi ca deja ai inceput sa ne jignesti pe toti....si nu e bine ! :evil:
Incearca sa fi mai moderat si mai modest in afirmatii, nu uita ca pana acum 1 an credeai ca, carpfishingul este un parametru al fezabilitatii ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vladut Mateianu scrie:@dan mitranescu

Vezi ca deja ai inceput sa ne jignesti pe toti....si nu e bine ! :evil:
Incearca sa fi mai moderat si mai modest in afirmatii, nu uita ca pana acum 1 an credeai ca, carpfishingul este un parametru al fezabilitatii ! :D
Vezi ca am fost tot timpul moderat in afirmatii si in acelasi timp jignit pe motive de mamaliga , "debutant" , ca vin din Rahova , ca fac Romania de ras cu tuciul .

Gata : REVOLUTIE !!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Du-te tu fa revolutie unde vrei, dar nu aici......
Incepe din Rahova, apoi incearca pe la TV ! :D
Pa.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”