dle vladeanu,andrei vladeanu scrie:la ultima calificare a echipei nationale de fotbal a Romaniei, piturca a dus olanda la constanta. teren denivelat, gropi, vant foarte puternic, 1-0 - gol din ofsaid.
acesta a fost avantajul terenului propriu. Romania nu avea niciun interes sa joace cu olanda pe un teren impecabil, pe o vreme excelenta si cu un arbitraj perfect.
dan mitranescu si domnul petcu victor trebuie sa inteleaga ca unele loturi (iar aici vorbim de strategii pescaresti) nu aveau niciun interes sa intalneasca carp zone la moara vlasiei2. asta nu inseamna ca avea cineva ceva cu balta. este atat de greu de inteles?
ps senzor dorea mansa finala la doripesco. pentru ca acolo credea capitanul echipei ca lotul are sanse mai mari. acesta este singurul argument. daca doripesco nu a intrat (pentru ca alte loturi nu au dorit sa joace cu senzor la brasov!!!!), pentru senzor a fost bine sa cada si moara vlasiei. si sa joace mansa finala pe lates. daca se poate cu carp zone. e simplu.
ps2 pana anul trecut eram la fel de inflacarat ca mitranescu. consideram ca selectiile cele mai bune se fac pe lacurile suprapopulate. faceam parte dintr-o echipa buna, disciplinata si muncitoare. nu doream sa aud de darvari, de exemplu. militam neintrerupt pt asta si aproape cerseam aprobare de la cei din jur. adica de la echipele adverse. fara sa-mi dau seama ca ele nu aveau niciun interes sa intalneasca senzorul la ciortaneala. ci la 2-3 crapi.
am avut un deja-vu, anul trecut, cand, intre primele doua manse, vorbeam cu un participant. acesta fusese la hobaia si mergea la darvari. il compatimeam pt ce-l asteapta si pt eventualitatea unei foi de concurs goale. acesta mi-a raspuns ceva care, sincer, m-a marcat:"e f bine la darvari. poate am bulan de 2 dulapi si iau sectorul. pai ce vrei sa ma bat cu mitranescu la moara vlasiei?!!"
bref, majoritatea in acest moment vrea lacuri cu peste putin. cel putin mie mi-e clar.
acum este vorba despre o intrecere intre romani si romani din care sa rezulte LOTUL NATIONAL,asa ca nu mai bate cimpii cu asemenea exemple ,unde vad ca vorbesti numai de interese!!! Care este acea majoritate dle care doreste lacuri cu peste putin?Poate cei pe care nu-i mai tin balamalele si gindesc cum ati scris"poate am bulan de 2 dulapi si iau sectorul"sau cei care au "ceva interes pe anumite lacuri"Adevarul este ca impresia pe care si-au facut-o majoritatea din cei care au participat la sedinta,despre dvs si altii ca dvs de la care se astepa ceva de bine in ceea ce priveste alcatuirea LOTULUI NATIONAL,este ca v-ati facut de cacao.