Balti-etape

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Balti-etape

Mesaj de Vladut Mateianu »

Rog cluburile care doresc sa participe la CN si sa fie organizatori de etape, sa vina cu documentatia necesara prezentarii baltii propuse.

Pana acum si-au aratat intentia :

Natural Carp - Bunget Lacul 2
Green Lake - Chiroiu 4
Planet Carp - Lates
Senior -Floreasca

Daca mai sunt propuneri, va rog sa le faceti publice ptr ca pescarii sa hotareasca ce vor vota la sedinta din 30 ianuarie !

PS Nu uitati ca , ptr ca o balta sa fie propusa si sa fie supusa la vot, este nevoie ca un club sa-si asume organizarea unei etape acolo ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Re: Balti-etape

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Rog cluburile care doresc sa participe la CN si sa fie organizatori de etape, sa vina cu documentatia necesara prezentarii baltii propuse.

Pana acum si-au aratat intentia :

Natural Carp - Bunget Lacul 2
Green Lake - Chiroiu 4
Planet Carp - Lates
Senior -Floreasca

Daca mai sunt propuneri, va rog sa le faceti publice ptr ca pescarii sa hotareasca ce vor vota la sedinta din 30 ianuarie !

PS Nu uitati ca , ptr ca o balta sa fie propusa si sa fie supusa la vot, este nevoie ca un club sa-si asume organizarea unei etape acolo ! :wink:
Vladut,
Si Moara Vlasiei 2 cred ca e bine de luat in calcul
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Ovidius - Hobaia ori Sacel
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Balta pe care se va desfasura C.M. din Anglia este identica(conformatie maluri) cu Bunget Bratesti Lacul 2 ma refer la cea cu apa mai deschisa la culoare. :D Voi posta si poza cu Lacul 2 bunget
Fişiere ataşate
CMAnglia2010.jpg
(54.09 KiB) Descărcat de 676 ori
Ultima oară modificat Vin Ian 22, 2010 10:21 de către Dan Marinita, modificat 1 dată în total.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vali Vesa scrie:Ovidius - Hobaia ori Sacel
Depinde de numarul de echipe ce se vor inscrie :

Hobaia pentru prima etapa (6-9 Mai)
ori
Sacel pentru penultima etapa
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dane, repet, ptr ca o balta sa fie propusa, trebuie ca un club sa-si asume organizarea unei etape !

Ar mai fi o solutie, sa se faca trei manse pe aceiasi balta si anume pe Bunget, nu o cunoaste nimeni si se aseamana cel mai mult cu balta din Anglia unde va fi CM. Doar ca are prea mult peste.... :(

PS Vali Vesa

La CN vor fi intre 12 si 15 loturi inscrise. O sa vezi ! :wink:
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

toata lumea vorbeste de profilul baltii din anglia. care este exact acesta?
nu profilul malurilor, ci d p d v al pestilor.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Uite aici un mail trimis de la un prieten roman, care momentan vrea sa ramana anonim :

"am facut doua partide de pescuit anul acesta pe un lac din acelasi complex cu cele patru,care au fost propuse pt CM,dar fara rezultate notabile...acum si ce te intereseaza pe tine si pe restul pescarilor,pescuitul pe aceste lacuri este foarte diferit de pescuitul la crap de acasa,ba chiar europa in general,lacurile sunt foste balastiere destul de vechi(nu stiu cat de vechi)cu ceva structuri dar fara adancimi extreme,chestia nasoala cu care m-am confruntat (pe toate lacurile)au o alga ce seamana cu matasea broastei de la noi dar este mult mai tare(rezistenta) si acopera suprafetze intinse din substratul lacului,iar aceste covoare de alge au grosimi si de pana la 1 m cea ce face pescuitul foarte dificil(am petrecut 3 ore aprox cu markerul pana am gasit un petec cat de cat curatel sa pot pescui)am observat la englezi k folosesc foarte mult ''zig rig''probabil la momentele potrivite functioneaza...inca un aspect ar fi comportamentul crapilor pe care daca ii vezi ai spune mai degraba,k sunt cleni ,adica pe soare pur si simplu ies la suprafatza si incep sa manance ce gasesc,daca le dai coji de paine nu le refuza.Lacul pe care am pescuit este St.Johns,care dupa spusele celor de acolo este lacul de capturi...nu m-am convins...in primavara voi incepe sa ies din nou la pescuit dar voi merge pe lacurile care au fost propuse pt CM,si am sa revin cu toate amanuntele despre ele de indata ce am informatiile..."

De asemenea, acelasi om m-a informat telefonic ca pestii sunt foarte greu de prins, in general cu bile f. mici (de 10mm) si monturi fine ! Crapii sunt prinsi de foarte multe ori, de aceea au devenit suspiciosi la orice fel de prezentare a momelii.....
Cand voi mai detalii, le voi posta. Sau nu, poate ar fi bine sa le stie doar delegatia Romaniei ! :wink:
CS SENZOR

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Dane, repet, ptr ca o balta sa fie propusa, trebuie ca un club sa-si asume organizarea unei etape !

Ar mai fi o solutie, sa se faca trei manse pe aceiasi balta si anume pe Bunget, nu o cunoaste nimeni si se aseamana cel mai mult cu balta din Anglia unde va fi CM. Doar ca are prea mult peste.... :(

PS Vali Vesa

La CN vor fi intre 12 si 15 loturi inscrise. O sa vezi ! :wink:
Da Vladute am inteles vom vedea
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

andrei vladeanu scrie:toata lumea vorbeste de profilul baltii din anglia. care este exact acesta?
nu profilul malurilor, ci d p d v al pestilor.
Si la acest capitol Bungetul sta bine Andrei vei vedea :D
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”