Moderator: gor965
Si fara sa se supere Vladut - dar dat fiind faptul ca reprezinta singura echipa la care sportivii PLATESC inscrierea si costurile plus echipamentul ( nu avem cotizatie si e OK - dar uite ca se poate si altfel ) - in calitate de membru al acestui club ii atrag atentia , cu prietenie , ca interesul clubului sau este de 1 vot , in conditii particulare de finantare !!andrei vladeanu scrie:iulian,
este o simulare, se pot face multe. eu m-am ferit insa sa dau nume. cluburile trebuie sa o faca.
mesajul meu a fost altul. sa nu excludem lacuri care se preteaza si isi doresc. in exemplul tau, din pacate, nu se intampla asta.
3 balti raman pe dinafara.
vladut,
eu cred ca mansele trebuie sa reprezinte conditii variate si diverse si nu un anume profil. astfel incat sa castige echipele cele mai complexe si versatile. nu cele care stiu sa prinda crapi medii, rari si speriosi. eventuali vorbitori de limba engleza.![]()
dupa mintea si experienta mea in fiecare an selectiile pt mondiale ar trebui sa cuprinda toata paleta de lacuri. daca vrei un exemplu, de la darvari la doripesco. e doar un exemplu.