andrei vladeanu scrie:iulian,
este o simulare, se pot face multe. eu m-am ferit insa sa dau nume. cluburile trebuie sa o faca.
mesajul meu a fost altul. sa nu excludem lacuri care se preteaza si isi doresc. in exemplul tau, din pacate, nu se intampla asta.

3 balti raman pe dinafara.
vladut,
eu cred ca mansele trebuie sa reprezinte conditii
variate si diverse si nu un anume profil. astfel incat sa castige echipele cele mai complexe si versatile. nu cele care stiu sa prinda crapi medii, rari si speriosi. eventuali vorbitori de limba engleza.
dupa mintea si experienta mea in fiecare an selectiile pt mondiale ar trebui sa cuprinda toata paleta de lacuri. daca vrei un exemplu, de la darvari la doripesco. e doar un exemplu.
Si fara sa se supere Vladut - dar dat fiind faptul ca reprezinta singura echipa la care sportivii PLATESC inscrierea si costurile plus echipamentul ( nu avem cotizatie si e OK - dar uite ca se poate si altfel ) - in calitate de membru al acestui club ii atrag atentia , cu prietenie , ca interesul clubului sau este de 1 vot , in conditii particulare de finantare !!
Este Ok sa iti faci strategia de club - dar nu poti sa o subordonezi vointei si tipologiei ( subtire ! ) a celor care pot plati !
Nu de alta , dar la sedinta clubului Senior - o echipa Bibu - Pangica era cuantificata ca fiind istorie si ca eventual , pe Doripesco , timp de 72 ore eu ci cu Cezar nu putem urca malul de sute de ori si nu vom fii in priza 72 ore , pentru ca ne-a trecut vremea !
Dar il intreb eu pe Vladutz - in Anglia ce si-ar dorii - 8 pescar care prind macar 1 crap pe orice balta ( sub orice formas imaginabila !!! ) , sau 8 pescari care de abia acym invatata ce si cum , dar sunt sportivi de performanta si urca Caraimanul in 2 ore ? Grecia anul trecut , cu Iorgos capitan si cu Nitzu cu nada -au prins pe cele 3 sectoare - 0+0+0 crapi !!!! Si aveau pregatire fizica sa urce si muntele Athos de 5 ori la rind ! Altceva le lipsea !
Concluzia este ca trebuiesc alese acele balti care au peste suficient si care vin si cu un ajutor in bani pentru turneu ! Sa refuzi bani drept sponsorizare in anul 2010 - e blasfamie !! Asta in conditiile in care exista peste in baltile respective ....si patronii vin si cu oferte anexa !