Balti-etape

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Balti-etape

Mesaj de petre iulian »

Tacabesti spate ar fi ideala daca se merge pe sistemul de sectoare valorice....chiar si Sarulestiul daca ar fi gratis :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

iulian,
este o simulare, se pot face multe. eu m-am ferit insa sa dau nume. cluburile trebuie sa o faca.
mesajul meu a fost altul. sa nu excludem lacuri care se preteaza si isi doresc. in exemplul tau, din pacate, nu se intampla asta.
:( 3 balti raman pe dinafara.

vladut,
eu cred ca mansele trebuie sa reprezinte conditii variate si diverse si nu un anume profil. astfel incat sa castige echipele cele mai complexe si versatile. nu cele care stiu sa prinda crapi medii, rari si speriosi. eventuali vorbitori de limba engleza. :D
dupa mintea si experienta mea in fiecare an selectiile pt mondiale ar trebui sa cuprinda toata paleta de lacuri. daca vrei un exemplu, de la darvari la doripesco. e doar un exemplu.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

andrei vladeanu scrie:iulian,
este o simulare, se pot face multe. eu m-am ferit insa sa dau nume. cluburile trebuie sa o faca.
mesajul meu a fost altul. sa nu excludem lacuri care se preteaza si isi doresc. in exemplul tau, din pacate, nu se intampla asta.
:( 3 balti raman pe dinafara.

vladut,
eu cred ca mansele trebuie sa reprezinte conditii variate si diverse si nu un anume profil. astfel incat sa castige echipele cele mai complexe si versatile. nu cele care stiu sa prinda crapi medii, rari si speriosi. eventuali vorbitori de limba engleza. :D
dupa mintea si experienta mea in fiecare an selectiile pt mondiale ar trebui sa cuprinda toata paleta de lacuri. daca vrei un exemplu, de la darvari la doripesco. e doar un exemplu.
Si fara sa se supere Vladut - dar dat fiind faptul ca reprezinta singura echipa la care sportivii PLATESC inscrierea si costurile plus echipamentul ( nu avem cotizatie si e OK - dar uite ca se poate si altfel ) - in calitate de membru al acestui club ii atrag atentia , cu prietenie , ca interesul clubului sau este de 1 vot , in conditii particulare de finantare !!
Este Ok sa iti faci strategia de club - dar nu poti sa o subordonezi vointei si tipologiei ( subtire ! ) a celor care pot plati !
Nu de alta , dar la sedinta clubului Senior - o echipa Bibu - Pangica era cuantificata ca fiind istorie si ca eventual , pe Doripesco , timp de 72 ore eu ci cu Cezar nu putem urca malul de sute de ori si nu vom fii in priza 72 ore , pentru ca ne-a trecut vremea !
Dar il intreb eu pe Vladutz - in Anglia ce si-ar dorii - 8 pescar care prind macar 1 crap pe orice balta ( sub orice formas imaginabila !!! ) , sau 8 pescari care de abia acym invatata ce si cum , dar sunt sportivi de performanta si urca Caraimanul in 2 ore ? Grecia anul trecut , cu Iorgos capitan si cu Nitzu cu nada -au prins pe cele 3 sectoare - 0+0+0 crapi !!!! Si aveau pregatire fizica sa urce si muntele Athos de 5 ori la rind ! Altceva le lipsea !
Concluzia este ca trebuiesc alese acele balti care au peste suficient si care vin si cu un ajutor in bani pentru turneu ! Sa refuzi bani drept sponsorizare in anul 2010 - e blasfamie !! Asta in conditiile in care exista peste in baltile respective ....si patronii vin si cu oferte anexa !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Imi cer scuze , pentru litere aiurea , dar eu scriu in blind aproximativ si nu am timp in 5 minute sa imi corectez postarea ! Ideea este clara deci nu mai fac nici o modificare , decit PRUDENTA in a refuza niste fonduri !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si ca sa fiu clar - APCR are nevoie de balti bune cu peste suficient pentru CN ! daca patronii acestor balti vin cu un gest de promovare al lacului lor - concretizat in bani pentru lotul national - este super OK . In schimb - dau exemplul a 2 balti NOI NOUTZE !!! - balta Bunget pune niste bani multi la mijloc , pentru promovare , balta Floreasca isi face promovare gratuit prin Vladut Mateianu ! Cine va castiga - dracu stie ? Pesemne ca eu nu voi mai pescuii in mijlocul Bucurestiului - dar asta ma intereseaza mai putin - e vorba de echitate ! Refuzam banii si acceptam influentele ? Il intreb public pe dl. presedinte Stanila ! Cum facem Costele , ca esti coleg cu mine la Senior ? Da-mi un contragument pescaresc ( densitate , tipologie de crapi , etc ) si zic Ok ! Din punctul meu de vedere este simplu - cine isi poromveaza balta in turneu ?????- baltile fiind relativ egale - poate cu un plus la Bunget ! Se pot refuza niste bani frumosi in acest caz , la 2 balti noi si cel putin teroretic egale ?????

Poate vine si Floreasca cu o oferta si deja vorbim altfel ! Deocamdata nu e cazul ....

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Da Val,ai perfecta dreptate,baltile care au peste,cunoscute sau mai putin cunoscute,care se ofera gratis in weekend si pe deasupra mai ofera si sponsorizare nu trebuie refuzate sub nici o forma.Este si parerea mea dar vroiam sa o prezint in deschiderea sedintei de la Sinaia.Mi-ai luat-o inainte... :)
Oricum hotararea baltilor care vor face parte din circuitul CN apartine 100% reprezentantilor cluburilor care vor vota la sedinta din 30.01.Eu pot doar sa-mi spun parerea.
Ar fi minunat ca toti patronii baltilor pe care se vor desfasura etape ale CN-2010 sa vina cu astfel de propuneri catre APCR.
Un exemplu foarte bun din anii trecuti cred este Vlad Parfene care stiu ca in fiecare an a sponsorizat echipa nationala,avand totusi una dintre cele mai competitive balti.
Mai e timp de oferte pana la sedinta.
Costel Stanila
A.P.C.R.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vad ca deja au fost stabilite datele si nr de etape. Eu credeam ca inca nu s-au votat.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ai baut ceva ? :D Nu vezi ca este propunerea lui Iulica ?

Tu ce propuneri ai ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai propuneri cu date?

barbumarius