andrei22 scrie:Pacat ca domnul Bogdan Caba este un om de nota 10 si lasa pe uni sa vorbeasca in numele lui cum ar fii acest Valentin Simescu care din cate am citit in postarile lui se vede cel putin Nutu Camataru.
Pacat si pentru acest site ca mai sunt uni pescari incepatori(ca mine de exemplu) care vad astfel de tiganisme pe un site dedicat unui sport numit 'Pescuit Sportiv" nu Pescuit in Mahala.
Nu sunt nici o clona,nu sunt in nici un club,nu tin partea nimanui nu am nimic cu nimeni.
Dar fiti macar civilizati oameni buni.
Va doresc fire intinse in urmatoare etapa la bunget un lac foarte frumos.
andrei eu nu vb in numele nimanui ,,niciodata,, eu vb in numele meu ,nutu camataru e la buc in alte parti sunt alti , tu esti un baiat care numele astea le auzi la tele cand intra sau ies ,lasane pe noi sa vb despre subiectele care ne privesc si nu imi spui tu ce sa fac , daca ma vedeai la tele nu mai trimite-ai mesaju asta este am avut ghinion ca nu mai vazut ,dai bice si fate pescar profesional ,te astept pe balta ca sunt foarte modest si iti spun multe lucruri care pe viitor te ajuta
@aly0506
Valentin Simescu... cu toate ca sunt off-topic, mi-ai starnit o mica curiozitate... cine esti tu de fapt? Nu de-alta, dar fiind tot din Pitesti, mai cunosc si eu lumea... fie ea si rea, fie ea si "buna"
Pentru unul care doar citeste ce se scrie pe "maretele" forumuri de pescuit, si care posteaza din cand in cand, dornic de informatii si de pulsul lumii competitionale nu pot sa nu ma mir de nivelul la care s-a ajuns in discutii si implicit in pescuitul de competitie. Scandaluri peste scandaluri, certuri peste certuri, injurii, jigniri....Ce facem domnilor? Mergem pe balta si stam cu pistolul sub perna? Sau cu toporul langa noi? Ca s-a ajuns la genul de vorbe.."te tai pe tine si pe familia ta"...vorbe care nu isi au rostul intr-o disciplina sportiva, cum ar fi carpfishing-ul. Citesc topicul asta de la inceput si nu incetez sa ma uimesc. Jigniri drept raspuns la postari cu bun simt, acuze, amenintari....(banuiesc ca va aparea un raspuns la topic de genul....."ba, io sunt Gore din Cacanetii din deal si sa vezi ce iti fac si ce iti dreg)...nefiind insa implicat in fenomenul competitional (si bine fac, pentru ca asta numai competitie nu se cheama) pot spune ca mi-este absolut perpendicular de ce va raspunde unul si altul. Problema se pune insa la nivel de mentalitate. Cum vreti voi sa avem un campionat national de nivelul celor din strainatate, in momentul in care avem asemenea comportamente? Care culmea, mai sunt si incurajate.Nu spun de cine, ca se vede si se stie. Credeam ca doar in fotbal exista comportamente neanderthaliene si doar acolo gasesti un mare circ si multa mizerie. Se pare ca pescuitul a depasit de mult stadiul asta. E oare asa de greu sa ne comportam civilizat, sa respectam promisiunile si intelegerile facute la un moment dat si sa nu dam nastere la polemici si discutii aiurea? E oare asa de greu sa ne respectam in primul rand ca OAMENI? Din pacate, se pare ca da. Nu sunt pescar de competitie. Nu vreau sa fiu in conditiile astea. Nu vreau sa am parte de asemenea circ. Eu vreau sa ma duc pe balta, sa prind un peste (cat mai mare, daca se poate), sa il fotografiez si sa ii dau drumul. Sa am parte de liniste si sa pot arunca lansetele linistit, fara sa imi fie teama ca vine vreun "jmecher" sa zica "ba...tu stii cine sunt io? vezi ca ai dat in jumatea mea de balta"...Revenim la polemica nascuta intre cele doua balti. Chiroiu 4 si Bunget. A compara una cu cealalta, e ca si cum ai compara apa cu uleiul. Aceste doua balti (poate exista oameni care nu au pescuit pe amandoua) sunt total diferite. Si se adreseaza categoriilor diferite de pescari. Parerea mea este ca Bunget 2 ( o balta pe care am pescuit de nenumarate ori) este o balta ok, mare, frumoasa, cu fundul destul de plat si fara structuri (din pacate) amenajata frumos, cu destule facilitati , ce se adreseaza atat pescarilor de crap dedicati cat si incepatorilor, care vin, arunca repede o lanseta, doua, trei, prind un peste, doi, trei, si pleaca acasa. Cu un peste, doi sau trei, depinde de cat a prins si ce stil de pescuit a adoptat. Pe de alta parte...Chiroiu4. Balta grea, salbatica, chiar foarte grea pentru unii. Cu multe structuri, praguri, plauri, etc. Cu agatatura. Cu pesti salbatici, care scot untul din tine in drill. Balta care se adreseaza in special craparilor, care vin sa isi testeze indemanarea in a prinde peste. Spunea cineva acum ceva vreme...."trebuie sa fii pescar sa prinzi peste in balta asta". Balta care poate sa iti aduca 10 crapi pe saltea in 12 ore, sau niciunul. Crapi si nu ciortani, pentru ca sub 2 kg....destul de rar se prinde. Care e asemanarea intre ele, de va tot contrati atat? In Bunget sunt cateva tone bune de peste, din care si mult puiet, trebuie sa recunoastem, in Chiroiu la fel. Si cam atat. Una e in Dambovita, una e in Ialomita. NICIODATA una nu ii va lua clientii celeilalte. Asa ca reveniti-va la normal oameni buni, dati-va mainile si ingropati securea razboiului. Nu de alta, dar mai citesc si altii ce se scrie pe forumuri. Si va faceti de toata jena, zau asa...
Frumoase vorbe.Patronii de la cele doua balti au dat mana astazi la Bunget ! Felicitari si fir intins tuturor loturilor care incep maine o noua etapa !
oamenii astia , patroni sau administratori de balti ,se fac de ras pe forum..La cata scoala se vede ca au, mai bine s-ar abtine de la orice comentariu, mai ales sa se certe din "copilarii" din acestea..Fiecare a realizat ceva la balta lui, fie ca a fost un vis, fie ca si-a dorit numai sa faca bani si daca nu ii place sa isi bata cineva joc de munca lui, nici el sa nu-si bata de a altuia..RespecT!
Ce să faci cu ditamai peştele cînd tigaia e lată doar de-o şchioapă???
Ciuchi scrie:@aly0506
Valentin Simescu... cu toate ca sunt off-topic, mi-ai starnit o mica curiozitate... cine esti tu de fapt? Nu de-alta, dar fiind tot din Pitesti, mai cunosc si eu lumea... fie ea si rea, fie ea si "buna"
iti spun eu cine este.... UN NIMENUSI OBRAZNIC....UN RATAT INGANFAT...
Ciuchi scrie:@aly0506
iti spun eu cine este.... UN NIMENUSI OBRAZNIC....UN RATAT INGANFAT...
eu sunt ratat marcele , ti,ai dori 5 la suta gogule ,sa fii ratat asa ,dar iti spun alceva , cand in pitesti se numara pe degete alti erau la scoala pe clasa 10