bataie de joc la Bunget lacul 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Naepamfil

Re: bataie de joc la Bunget lacul 2

Mesaj de Naepamfil »

cornelserbu scrie:
baiatul ala rau imi taie degetele, vladeanu ma face smardoi desi nu am batut pe nimeni...mofturi, iti spun eu :D :D :D aici toti sunt amenintatori, iar pe balta uita de ce au venit... :wink:
asta ti se poate intimpla numai tie. adica sa uiti de ce ai venit pe balta. cutra ai inceput so dai in glume? tiau intrat chiloti in anus si te dai feteleu acu. zglobiule, nu intelegi ma sa te cari de pe situl asta? dute intre fosilele tale.

aly0506

Mesaj de aly0506 »

stefanmuraru scrie:
aly0506 scrie:
petre iulian scrie:Ar fi bine domnule CABA sa ai grija ce mai zici de clubul nostru ca noi nu am comentat nimic de voi si pot spune multe .

Merci :wink:
IULICA sunt valentin simescu ia comenteza iulica , te ajut eu , cand cristi trofim in 3 ore a prins cei 2 crapi ...... tot 800 de grame aveau am uitat tu nu erai in concurs ai venit dupaia ,poate te,a mintit cristi , marcele nu incepeti un razboi daca nu aveti gloante sau daca nu aveti razboinici in club ca este greu , faceti sedinta cu sultanul vostru VALER si spunei sa stre jos ca nota o are 2 iar daca vb el de 1200 rom spunei ca pe noi ne costa mancarea atat care o mancam noi eu si bogdan la un concurs surprinzator nu v,am lasat factura pe balata de la metro ,iulica nu avem nevoie de voi ,,,iar lacul nostru ...........m,am exprimat gresit lacurile ca pana la anul sunt 3 marcele nu vor avea nici o asemanare cu helesteie
Bunicul meu avea o vorba: " Degeaba ai muschi daca nu ai cap"

Asa ca amenintarile cu agresiuni ...nu prea tin aici. Daca nu imi ajung muschii pe care ii am, sa stii ca pot sa mai cumpar (am cu ce si am si de unde).

Ma lamuresti pana la urma si pe mine cineva: CAT E TAXA PE LACUL 2 BUNGET????

Pe site scrie 100 Ron/24 ore dar am inteles ca doar pentru cei care retin peste este acesta taxa, pentru C&R am inteles ca este 200Ron/24 ore.
Ba taxa care este pe sait este pentru baieti destepti pentru fraieri este scumpa balta , iar eu muschi nu prea am dar credema ca am belit (daca sti ce inseamna daca nu intreaba ) la viata mea multi oameni si mari si mici si cu muschi si fara muschi daca o singura data iti mai aud gura nu cred ca mai ajungi pana pe balta , sa moara tata daca nu vin pe balta la voi si poti sa cumperi nu unul tot bgs ca nu mai ajungi la nici un concurs te belesc din cap pana in picioare faiere de azi sa taci

robert_13

Mesaj de robert_13 »

habar n-aveam ca pescarii sunt asa de rai, inversunati si periculosi..
ps. scuze, ma refeream la "pescarii de competitie", adica la asa zisa elita. nefiind din aceasta categorie, pot spune ca deja ma bucur ca fac parte din cealalta, care pare (desi poate nu este) mult mai blanda.. :lol:
..cat p-aci era sa va urez "Bafta!", da` noroc ca m-am oprit la timp.altfel, sigur, la cat de violenti pareti, sigur imi luam bataie!(prima oara virtual)
Cine zicea ca pescuitul e un sport al "gentelmanilor" si nicidecum un sport extrem (de periculos) ? :lol:
fire-ntinse, stimati domni. inca am puterea sa va spun asa. :wink:

aly0506

Mesaj de aly0506 »

mai "raule" esti convins ca ai inteles ce am postat, sau ai muschi si-n capatana ???

vezi ca sari calul si s-ar putea sa-nghiti pestele ala de 6 kg...viteazul lui peste... :D :D :D

@ andrei vladeanu

am sa continui sa fac box cu umbra :D nu de alta, dar tipu-i ca o umbra...nu stie nimeni de el... :D :D :D[/quote]
Pisoiule nu stie nici un pescar de numele meu ca am ales sportul asta de competiti din placere , dar daca iti spun cum imi zice lumea (buna) te pisi pe tine , de unde esti pisoiule ca vin eu pana la tine
,dar am inteles ca ai prieteni ** te lasi te pescuit cand am sa pun mana pe tine ,sa ma duc la puscarie daca nu scot din tine cea mai mare curva te vizitez dupa concurs JUR

robert_13

Mesaj de robert_13 »

mai aveam ceva de zis: pana acum, n-am scris pe forumul asta, desi il urmaream, pentru ca m-am gandit ca marea majoritate a celor de aici sunt profesionisti, se-nvart in lumea buna a crapistilor, etc. azi am citit acest topic.care a pus capac si am inceput sa ma lamuresc, desi nu credeam ce mi se povestea pana acum.. :x
felicitari, domnilor! si bineinteles, fire-ntinse..
Ultima oară modificat Lun Iun 14, 2010 0:37 de către robert_13, modificat de 3 ori în total.

robert_13

Mesaj de robert_13 »

aly0506 scrie:mai "raule" esti convins ca ai inteles ce am postat, sau ai muschi si-n capatana ???

vezi ca sari calul si s-ar putea sa-nghiti pestele ala de 6 kg...viteazul lui peste... :D :D :D

@ andrei vladeanu

am sa continui sa fac box cu umbra :D nu de alta, dar tipu-i ca o umbra...nu stie nimeni de el... :D :D :D
Pisoiule nu stie nici un pescar de numele meu ca am ales sportul asta de competiti din placere , dar daca iti spun cum imi zice lumea (buna) te pisi pe tine , de unde esti pisoiule ca vin eu pana la tine
,dar am inteles ca ai prieteni ** te lasi te pescuit cand am sa pun mana pe tine ,sa ma duc la puscarie daca nu scot din tine cea mai mare curva te vizitez dupa concurs JUR[/quote]

robert_13 a zis

vali, nu o lua in nume personal. n-are rost sa te enervezi , nu duce la nimic bun..
o sa se vada la sfarsit rezultatele- asta e criteriul de departajare si se va vedea cine are sau nu dreptate..

alx

Mesaj de alx »

@vali simescu

esti un cacat de cartier care doar pute ! te lassa bogdan la peste de mila iar tu acum il pupi incur ! ial pe marinita si facetiva un club de atarnatori ( vorba lu unu pe care il respect pentru rezultate _) ca doar va da domnu caba ceva de mancare ! prin gura de boscheti. prostilor !

aly0506

Mesaj de aly0506 »

alx scrie:@vali simescu

esti un cacat de cartier care doar pute ! te lassa bogdan la peste de mila iar tu acum il pupi incur ! ial pe marinita si facetiva un club de atarnatori ( vorba lu unu pe care il respect pentru rezultate _) ca doar va da domnu caba ceva de mancare ! prin gura de boscheti. prostilor !

jaja da esti sigur ia baga numele simescu pe bursa de valori bucuresti ,si mai baga si valentin simescu pe toate saiturile din spania sa vezi ce apare ,,in perioada asta eu nu pescuiesc eu stau pe barajul budeasa la o plaje numita sheyker din pitesti si ne gasesti acolo tot timpul ,iti spun si unde ma gasesti, dar tu pisica travestita imi spui si tu cine esti , nu poti stiu iar bogdan este asociat cu mine , iar la peste eu cand dau nu dau mai mult de 24 de ore ,asa ca ai vb si tu lasati numele lasati ceva ca vin eu ca stiu ca este criza intra pe google pisica travestita si vezi ,iar cu cartierul nu ai nimerito , in cartierul unde m,am nascut sunt legenda ,dar momentul asteptat de mine apare cat de curand dupa ce am sa belesc unul bine de tot,o sa vb in continuare dar iti jur ca am sa gasesc o modalitate sa va depistez , sti cate pisici travestite ca tine am f.... la viata mea nu ai femei tu lovite ba daca ai scris de marinita incearca sa intri in panica ca am primit un tel acum la ora asta si este problema luativa multe rezerve la voi ca se duce de la voi daca este asa si veniti si cu masina mare ca sa puteti sa,l luati

aly0506

Mesaj de aly0506 »

[vali simescu................

vezi ca ai mai facut o greseala si ai scris vali simescu pe mine ma cheama valentin fraiere daca esti tu ala care mi sa spus sa te inbolnavesti subit ca incerc sa vad daca rezisti cat a rezistat isuss
,am niste tehnici l,am capatat pe parcursul vieti de nu am intalnit unul sa nu craone ca din gura de sarpe

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

Naepamfil scrie:petcuvicto tu postezi cu numele tau adevarat? stai cuminte fratele meu alb ca te iau si pa tine. am vazut ca si tu ai prins glas. te dai rotund paici de parca sa inventat pescuitu cu tine. veziti de ligheanu tau si nu fi balaoaches cu mine.
Am mai spus si repet:"clonele "pentru mine sunt niste "tirfe"!!!!!Asa ca mars pe centura "tirfa"!!!! :D
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”