bataie de joc la Bunget lacul 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: bataie de joc la Bunget lacul 2

Mesaj de cornelserbu »

boilies carp team scrie:de acord cu nea panfil, dau si eu o carje pentru cornel serbu :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: tu o s-o iei pe spate cand ne vom vedea... :lol: :lol: :lol:

tot nu mi-ai spus...ce inseamna boilies carp team ??? e o formatie de muzica rock sau ce Dumnezeu e ??? :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Si nici macar ''drepturi de autor ''nu a platit :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

cornelserbu scrie:
...si ai sa vezi atunci cum am sa-ti iau si familia si nevasta si copiii...

dl. neapanfil...cand vra muschii tai, ti-o trag cu o deosebita placere...indrazneste doar sa te dai in vileag si ai sa vezi cum am sa-ti inchid gura de nu ti-o mai deschide nici..... :D :D :D

ai sange ???...ai pe dracu, esti o clona labagista de care s-au umplut in ultimul timp sit-urile de pescuit...niste paduchi ordinari care n-au auzit inca ca s-a inventat lindavetul... :lol: :lol: :lol: :lol: feriti-va de noile suspensii folosite impotriva daunatorilor...deja au aparut pe piata... :lol: :lol: :lol:[/quote]

vezi bai spelbule cum iti arati tu barbatia? te iei de neveste si copi. eu nici in gluma nu as fi zis asa ceva. ma cunosti netrebnicule si tia tremurat chiloti cind am intrat acu 2 ani la tine in spelunca aia de o aveai. tiai luat talpasita lasule si lai lasat pa ala batrinu cu mine. si atunci am avut o contra cu tine pa internet si tiam promis ca te calc. oricum nu venisem sa te bat handicapatule venisem doar sa ma cunosti, de batut tea batut dumnezeu. sti cei ala un handicap? hai sati spun io: cica ala de are o infirmitate fizica si psihica. tu o ai doar psihica. vrei sa musti da nu nimeresti decit curu, iar pt. dinti tai e prea tare. te dai felina da nu esti decit un biet chitcan, un hirciog batrin, un guzgan adica un sobolan negru care transmite diferite boli infectioase. dispari potaie si dute pe situl fosilelor ca imi produci greata. nu imi mai raspunde cotirla ca oameni astia nu au nici o vina sa citesca ineptiile tale.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

boilies carp team scrie:de acord cu nea panfil, dau si eu o carje pentru cornel serbu :lol:
@ Tite de cind nu te-ai vazut cu dl.colonel Orhei ?....poate nu esti la curent , de curind are reprezentanta cu shoroom la nr 46 pe strada Borsa :roll:
cu siguranta de azi alta e echipa ANULUI 2010!
adevarul e ca nu va statea bine.unul slab si unul plinut :lol:

cineva stie . cine pe cine a tradat? :wink: .....

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Naepamfil scrie:vezi bai spelbule cum iti arati tu barbatia? te iei de neveste si copi. eu nici in gluma nu as fi zis asa ceva. ma cunosti netrebnicule si tia tremurat chiloti cind am intrat acu 2 ani la tine in spelunca aia de o aveai. tiai luat talpasita lasule si lai lasat pa ala batrinu cu mine. si atunci am avut o contra cu tine pa internet si tiam promis ca te calc. oricum nu venisem sa te bat handicapatule venisem doar sa ma cunosti, de batut tea batut dumnezeu. sti cei ala un handicap? hai sati spun io: cica ala de are o infirmitate fizica si psihica. tu o ai doar psihica. vrei sa musti da nu nimeresti decit curu, iar pt. dinti tai e prea tare. te dai felina da nu esti decit un biet chitcan, un hirciog batrin, un guzgan adica un sobolan negru care transmite diferite boli infectioase. dispari potaie si dute pe situl fosilelor ca imi produci greata. nu imi mai raspunde cotirla ca oameni astia nu au nici o vina sa citesca ineptiile tale.
:lol: :lol: :lol: ce tare e neapanfil... :!: :?: :!:

lovesti din taste si deja tremur de frica...daca vi iar peste mine si ma faci praf... :lol: :lol: :lol: chicken, chicken, chicken....

ti-am mai spus si cu asta inchei orice discutie cu tine, daca ai sange-n instalatie si daca nu ti-e rusine cu numele tau, atunci hai sa facem cunostinta si sigur iti vei blestema ziua in care te-ai nascut...pe tica am sa-l rog sa te puna la punct, fiindca eu sunt la alta catrgorie de inteligenta... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

aly0506

Mesaj de aly0506 »

cornelserbu scrie:
bogkba scrie:Nea Victore ,nu asta este ordinea in viziunea mea!Pe moment asta am gandit asta am spus.Stiti prea bine ca va respect!
stimabile, de respect ar trebui sa faci mai mult uz, nu de alta, dar umbla vorba ca pestii din doripesco sunt balauri pe langa ciortaneii din bunget...nu cred ca ai sa faci mare treaba in carp-fishing doar cu tupeu...iti spun eu, respectul face totul, dar mai ales atunci cand dai dovada de el, nu doar il invoci... :oops:
Gogule eu sunt VALENTIN SIMESCU stau in pitesti daca vrei imi dau si adresa ,fac parte din natural carp, te intreb un lucru de ce te bagi in discuti care le au alti si de ce vb tu de lacul 2 bunget ;cu prima ocazie cand am sa te prind de duc la bunget iti arunc o lanseta in apa iti scot primu crap sa depaseasca 6 kg si te bat cu el de nu mai vrei sa auzi de pescuit in viata ta . si sa nu mai fac un leu daca vb la misto,serbule ti,ai cautato dar cu mine ai gasito rau de tot , pana la anu te lasi de pescuit

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

hopa,
am verificat, intr-adevar valentin simescu este un pescar din lotul Natural.
daca aly0506 este chiar valentin simescu avem o mare problema. nici macar de clone nu mai poti fi sigur in ziua de azi.
:D
The One Team

aly0506

Mesaj de aly0506 »

petre iulian scrie:Ar fi bine domnule CABA sa ai grija ce mai zici de clubul nostru ca noi nu am comentat nimic de voi si pot spune multe .

Merci :wink:
IULICA sunt valentin simescu ia comenteza iulica , te ajut eu , cand cristi trofim in 3 ore a prins cei 2 crapi ...... tot 800 de grame aveau am uitat tu nu erai in concurs ai venit dupaia ,poate te,a mintit cristi , marcele nu incepeti un razboi daca nu aveti gloante sau daca nu aveti razboinici in club ca este greu , faceti sedinta cu sultanul vostru VALER si spunei sa stre jos ca nota o are 2 iar daca vb el de 1200 rom spunei ca pe noi ne costa mancarea atat care o mancam noi eu si bogdan la un concurs surprinzator nu v,am lasat factura pe balata de la metro ,iulica nu avem nevoie de voi ,,,iar lacul nostru ...........m,am exprimat gresit lacurile ca pana la anul sunt 3 marcele nu vor avea nici o asemanare cu helesteie

aly0506

Mesaj de aly0506 »

andrei vladeanu scrie:hopa,
am verificat, intr-adevar valentin simescu este un pescar din lotul Natural.
daca aly0506 este chiar valentin simescu avem o mare problema. nici macar de clone nu mai poti fi sigur in ziua de azi.
:D
andrei sunt valentin simescu nu am nimic cu nimeni , fraier nu m,am nascut dar daca cineva ami zice ceva care ma deranjaza ai rup degetele boss cred ca sunt cel mai modest BAIAT ,intreaba lumea care a fost pe balta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

aly0506 scrie: (...) daca cineva ami zice ceva care ma deranjaza ai rup degetele boss (...)
la cate a zis serbu pe forumurile crapiste nu mai avea un oscior intreg in tot corpul... :D :D :D
acum sunt curios sa-l vad pe zmardoi, ca pana acum a boxat cu umbra, pardon clona :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”