S-au exprimat cateva opinii si observatii corecte asupra deficientelor de organizare de anul acesta dar exista desigur si castiguri pentru viitor, chiar daca ar fi sa luam ca exemplu numai deschiderea mare catre cluburi in ceea ce priveste organizarea. se vede insa din ce in ce mai pregnant nevoia existentei unui for organizator al fenomenului (competitii de crap), cum s-o numi el, federatie, liga, etc. Altfel va domni haosul in continuare.
Trag concluzia ca cel mai bine este o calificare intercluburi, cu un numar de echipe limitat, cu reprezentare pe fiecare sector, ceea ce ar reduce din variabila "noroc" a fiecarui lot si totodata ar putea mentine si numarul de manse la un nivel rezonabil. Cum fac cluburile desemnarile echipelor... treaba fiecaruia.
In ceea ce priveste baltile alese... ei bine, probabil Floreasca poate fi considerata o pista buna, depinde de cat peste s-a bagat dar genul acesta trebuie avut in vedere cu preponderenta, unde se poate vorbi de echilibru macar intre standurile aceluiasi sector. Ca sa va dau un exemplu, vedeti sectorul C de pe Darvari, pe care s-a prins destul de bine. Standurile C2, C3, C4 parca au fost pe alta balta si in prima dar mai ales in a doua mansa. Trei standuri la rand cu 0. Si probabil ca daca C1 nu ar fi avut posibilitatea sa pescuiasca spre stanga in baraj sau pe langa mal, ar fi avut aceeasi soarta.
Arbitrajul a fost intr-adevar un castig, cu exceptia unor mici devieri "romanesti". Ma refer la excese de interpretare a regulamentului sau cum se zice, la a fi "mai catolici decat Papa".
Dar sa nu anticipam. Mai sunt 3 etape si mai avem timp sa tragem destule concluzii si sper eu, cu folos pentru viitor.
@Val
Daca nu era crapul in bataie la Hobaia, eu il mananc (sper ca nu citeste si LV).
Cum se numeste cand femelele sunt haituite de masculi in apa de 20-30cm pe langa vegetatie si o balacesc pe tot malul? Am filmat daca nu ma crezi. intreaba-l si pe Octav Buliga, cred ca l-a impresionat un pic spectacolul din fata noastra. Si apropo, ca esti si vanator, am filmat o pisica salbatica incredibil de mare care urmarea fenomenul (si pasarile din stuf).