Calificari 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Calificari 2010

Mesaj de marin laurentiu »

Val Pangica jr scrie:Eu zic ca tipic romanesc ( si aici nu ma dau de alt neam ) am complicat calificarile astea mai mult decit era cazul . Alegeti fratilor o balta buna , care sa mai aiba si crap , selectati pe niste criterii valorice echipele doritoare , faceti 3 manse la 3 saptamini distanta , incepind din mai , si trageti linie .
si care ar fi acea...balta buna?
care ar fi acele "niste criterii valorice"?
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Cristi_Ionita scrie:
Cristian Rudeanu scrie:@ Dan Cotelici
Acum ca te-am vazut postand mi-am amintit de o alta mare problema legata de organizare. Te rog sa-mi spui de ce un pescar care nu a prins nici un crap, cazul meu, este penalizat cu 61 de puncte ? Pe sectorul B de la Darvari au pescuit 20 de echipe ( nu mai readuc in discutie aberatia cu doua serii). Asadar trebuia sa suport o penalitate raportata la numarul echipelor ce au trecut prin acel sector, corelat cu numarul celor au prins sau nu. Eu nu am pescuit in sectoarele A si C pentru a fi clasificat in functie de rezultatele tuturor celor 60 de echipe.

Total de acord,insa acum nu mai are rost discutia...
Uite ce propuneam cand se discuta cate puncte sa primeasca echipele ce nu puncteaza...nu am fost insa luat in seama...

"Propun ca echipele care nu puncteaza sa fie penalizate in functie de sectorul pe care au pescuit astfel:se face clasamentul pe fiecare mansa,iar echipele care nu prind peste in cel mai bun sector sunt penalizate cu 20(nr de echipe care au pescuit pe acel sector)+3 puncte =23 puncte penalizare,echipele care nu prind peste pe sectorul al doilea valoric sunt penalizate cu 20+2=22 puncte,iar cele care nu prind peste pe cel mai slab sector sunt penalizate cu 20+1=21 puncte.

Are vreo logica? "
pai normal ca ai fost ignorat...esti un mucos..mucosii nu au voie sa aibe idei bune :)
Milionar excentric

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cristian Rudeanu scrie:@ Dan Cotelici
Acum ca te-am vazut postand mi-am amintit de o alta mare problema legata de organizare. Te rog sa-mi spui de ce un pescar care nu a prins nici un crap, cazul meu, este penalizat cu 61 de puncte ?
Pentru ca asa au hotarat presedintii de cluburi prezenti la sedinta in care s-a stabilit regulamentul!!!
The second best is the first loser!

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ cornel serbu

Dupa cum vezi in raspunsul lui Dan este tot o problema de organizare. Sa va mai dau una : la startul mansei in care nu am prins nici un peste s-au aliniat 57 de echipe, deci 57p + 1p = 58p si cu 3p din prima mansa fac 61, adica cat are si echipa clasata la pozitia 30, iar conform regulamentului departajarea se face la cantitate. Deci cum se procedeaza ?

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

O alta problema legata de organizare:ar trebui ca in corpul de arbitri sa fie inclus un medic(vezi cazul echipei Ulmeanu-Jurebie).
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Cristi_Ionita scrie:O alta problema legata de organizare:ar trebui ca in corpul de arbitri sa fie inclus un medic(vezi cazul echipei Ulmeanu-Jurebie).
Si daca din motive financiare, acest lucru propus de Cristi, nu este realizabil, macar sa se permita sa se revina in stand dupa rezolvarea problemelor medicale(care trebuie sa fie evidente, nu de genul "am un carcel ma duc la doctor").
Inca un lucru, nu am gasit in regulament cum se puncteaza daca daca 2 echipe sunt la egalitate de kilograme (la numarul de pesti sau la media pestilor prinsi).
Iar aici e o mica discutie: cine e mai bun pescar, unul care prinde 1 peste mare sau altul care prinde 5 pesti mici(care fac cat cel mare)?
C. S. PELICANUL

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ulvan scrie:Si daca din motive financiare, acest lucru propus de Cristi, nu este realizabil, macar sa se permita sa se revina in stand dupa rezolvarea problemelor medicale(care trebuie sa fie evidente, nu de genul "am un carcel ma duc la doctor").
Inca un lucru, nu am gasit in regulament cum se puncteaza daca daca 2 echipe sunt la egalitate de kilograme (la numarul de pesti sau la media pestilor prinsi).
Iar aici e o mica discutie: cine e mai bun pescar, unul care prinde 1 peste mare sau altul care prinde 5 pesti mici(care fac cat cel mare)?
sontorogule, gata, ti-ai revenit? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Sunt sprinten rau de tot. :mrgreen:
Saru' mana boeru' pentru tot. Mare boier, mare caracter.
Si sa stii ca nu te iau la periat, da? :lol:
C. S. PELICANUL

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Cristian Rudeanu scrie:@ cornel serbu

Dupa cum vezi in raspunsul lui Dan este tot o problema de organizare. Sa va mai dau una : la startul mansei in care nu am prins nici un peste s-au aliniat 57 de echipe, deci 57p + 1p = 58p si cu 3p din prima mansa fac 61, adica cat are si echipa clasata la pozitia 30, iar conform regulamentului departajarea se face la cantitate. Deci cum se procedeaza ?
Pe Darvari au participat 58 de echipe.
58+1+3=62
The second best is the first loser!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

S-au exprimat cateva opinii si observatii corecte asupra deficientelor de organizare de anul acesta dar exista desigur si castiguri pentru viitor, chiar daca ar fi sa luam ca exemplu numai deschiderea mare catre cluburi in ceea ce priveste organizarea. se vede insa din ce in ce mai pregnant nevoia existentei unui for organizator al fenomenului (competitii de crap), cum s-o numi el, federatie, liga, etc. Altfel va domni haosul in continuare.
Trag concluzia ca cel mai bine este o calificare intercluburi, cu un numar de echipe limitat, cu reprezentare pe fiecare sector, ceea ce ar reduce din variabila "noroc" a fiecarui lot si totodata ar putea mentine si numarul de manse la un nivel rezonabil. Cum fac cluburile desemnarile echipelor... treaba fiecaruia.
In ceea ce priveste baltile alese... ei bine, probabil Floreasca poate fi considerata o pista buna, depinde de cat peste s-a bagat dar genul acesta trebuie avut in vedere cu preponderenta, unde se poate vorbi de echilibru macar intre standurile aceluiasi sector. Ca sa va dau un exemplu, vedeti sectorul C de pe Darvari, pe care s-a prins destul de bine. Standurile C2, C3, C4 parca au fost pe alta balta si in prima dar mai ales in a doua mansa. Trei standuri la rand cu 0. Si probabil ca daca C1 nu ar fi avut posibilitatea sa pescuiasca spre stanga in baraj sau pe langa mal, ar fi avut aceeasi soarta.
Arbitrajul a fost intr-adevar un castig, cu exceptia unor mici devieri "romanesti". Ma refer la excese de interpretare a regulamentului sau cum se zice, la a fi "mai catolici decat Papa".
Dar sa nu anticipam. Mai sunt 3 etape si mai avem timp sa tragem destule concluzii si sper eu, cu folos pentru viitor.

@Val
Daca nu era crapul in bataie la Hobaia, eu il mananc (sper ca nu citeste si LV). :lol:
Cum se numeste cand femelele sunt haituite de masculi in apa de 20-30cm pe langa vegetatie si o balacesc pe tot malul? Am filmat daca nu ma crezi. intreaba-l si pe Octav Buliga, cred ca l-a impresionat un pic spectacolul din fata noastra. Si apropo, ca esti si vanator, am filmat o pisica salbatica incredibil de mare care urmarea fenomenul (si pasarile din stuf).
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”