Moderator: gor965
Cum ai ajuns tu la concluzia asta D-le Lucian??
E clar ........mi-a zis lumea ca esti bețiv și cam esti prost de gura si sa nu te bag in seama,dar nu credeam.........acum chiar sunt convins.Lucian SV scrie:deci ești „avocatul” zoiosului. rămâne cum am stabilit.
băi tu nu vezi că ești off topic. ce treabă are ce citești tu, pe pagina zoiosului și apoi postezi aici, cu topicul prezent? sau trolezi? ps. lasă numărul de telefon să te sune organizatorul!Hrib George scrie: ↑Lun Apr 22, 2019 16:01E clar ........mi-a zis lumea ca esti bețiv și cam esti prost de gura si sa nu te bag in seama,dar nu credeam.........acum chiar sunt convins.Lucian SV scrie:deci ești „avocatul” zoiosului. rămâne cum am stabilit.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Am asteptat destul raspunsul, vad ca nimeni nu are tupeu sa isi asume riscul ! Treaba pute rau, mai ales ca se vor incasa cateva zeci de mii de euro pe seama acestui eveniment. Am trimis mail la Agvps ca sa aflu ce se intampla cu ei si cine este organizatorul care raspunde de treaba asta. Revin.Vladut Mateianu scrie: ↑Lun Apr 15, 2019 19:04Participarea la un CN privat ca acesta costa niste mii de euro. Cine ne garanteaza ca echipa castigatoare va participa la CM din Ucraina ? Cine este de fapt organizatorul real ?
Intreb ptr ca pana acum nimeni nu isi asuma rolul de organizator. Vreau cand platesc sa existe un contract intre clubul meu si organizator ca in cazul in care castigam sa ne fie garantata participarea la CM !!!