ionut72 scrie: ↑Vin Apr 19, 2019 6:35
Tribunalul nu poate constata "dreptul exclusiv" al unei Federaţii de reprezenta Romania la o confederaţie ... a carei membră nu este. Decât dacă e format din tembeli sadea.
Tribunalul nu constata nimic, atat timp cat exista Curtea de Apel.
A mai constatat o data Tribunalul exact invers, dar Curtea de Apel i-a zis sa mai incerce o data. ( acelasi dosar ).
Ce sa faca tribunalul. Daca nu a fost bine intr-un fel, o da invers. Si cu "ma scuzati" in fata.
Acum e ridicata la fileu pentru CA si AGVPS este cu un picior in groapa. Aici se incepe joaca.
Cu Federatia nu aveai ce sa joci.
Cred ca mi-am dat seama si care este rolul instantei de fond, ca tare nu intelegeam.
Oricum nu reprezinta absolut nimic ce spune instanta de fond. Si ma gandeam, oare de ce se mai pierde timpul cu fondul.
Totusi, "fraierul trebuie speriat inaintesa sa fie scuturat".

Scoala, nu!?
Poate avem printre noi persoane calificate care ma pot lamuri si pe mine cu doua lucruri:
1. Ce valoare are hotararea de la fond si de ce se pierde tip ( si bani ) cu aceasta etapa a judecatii ?
2. Unde este "dreptul la recurs" regasit in prevederile CEDO, atat timp cat exista posibilitatea ca sa pierzi in apel dupa ce ai castigat fondul. Cum mai poti sa faci recurs ? Cu atat mai mult cu cat ai avut si dreptatea de partea ta.
Astia, pe la televizor, se bat numai pe zona de penal. In civil e totul bine. Ce conteaza pulimea. Aici le merge bine.
Sa nu para ca ne abatem de la subiect. Hotararea aia de la Tribunal este fix zero. Dosarul este in apel. Se poate intampla orice. Nu stiu cat mai intereseaza pe agvps pescuitul sportiv. Numai de asta depinde hotararea definitiva, ca , in rest, cabane de vanatoare si "capreoare" sunt berechet. La modul ca au cu ce sa ramana, nu ca au ce sa ofere.