Moderator: gor965
Dar, dar mai trebuie schimbat din când în când. Altfel se degenerează dacă rămâne același prea mult timp.sdaniel scrie:are balta peste![]()
Da , in litera legii ,va rogPopescu Stefan scrie:Dar, dar mai trebuie schimbat din când în când. Altfel se degenerează dacă rămâne același prea mult timp.sdaniel scrie:are balta peste![]()
![]()
![]()
![]()
Popescu Stefan scrie:Altfel nici nu se poate. Asta îi doare pe unii. Federația nu are fisuri.![]()
![]()
![]()
Este legea sportului, dar se pare că este ignorată de mulți. Eu nu mi-am propus să o încalc. Mai mult voi cere să fie aplicată.Dragos Sinca scrie:O amenda din asta daca da nea Fane si isi asigura bugetul pe cativa ani. Sau e veche sursa de copy-paste?
Nu la federație. La un club care este înscris în federație trebuie să te adresezi.sdaniel scrie:Popescu Stefan scrie:Altfel nici nu se poate. Asta îi doare pe unii. Federația nu are fisuri.![]()
![]()
![]()
Hai ca m-ati convins..maine vin cu 20 ron si doua poze tip buletin pt legitimatie
Suna foarte bine lozincile astea. Dar sa nu uitam ca nu a bagat nimeni mana in buzunarul pescarilor. Noi am cotizat de buna voie si am bagat bani in aceasta pasiune.Popescu Stefan scrie:La cât s-a încasat până acum de la pescari, ar fi timpul ca banii să se întoarcă la cei de la care au fost luați.
Voi v-ați permis; dar sunt infinit mai mulți pescari, cel puțin la fel de talentați, care nu-și permit și se pierd pe drum. Și acestora trebuie să le acordăm o șansă. Lor ne adresăm în primul rând și facem totul pentru a se putea afirma. O merită.Dragos Sinca scrie:Suna foarte bine lozincile astea. Dar sa nu uitam ca nu a bagat nimeni mana in buzunarul pescarilor. Noi am cotizat de buna voie si am bagat bani in aceasta pasiune.Popescu Stefan scrie:La cât s-a încasat până acum de la pescari, ar fi timpul ca banii să se întoarcă la cei de la care au fost luați.