calificari echipa nationala 2011?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: calificari echipa nationala 2011?

Mesaj de Dan Serban »

are balta peste :lol: :lol:
Pescar de rând

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

sdaniel scrie:are balta peste :lol: :lol:
Dar, dar mai trebuie schimbat din când în când. Altfel se degenerează dacă rămâne același prea mult timp. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie:
sdaniel scrie:are balta peste :lol: :lol:
Dar, dar mai trebuie schimbat din când în când. Altfel se degenerează dacă rămâne același prea mult timp. :lol: :lol: :lol: :lol:
Da , in litera legii ,va rog :lol:
Pescar de rând

Popescu Stefan

Altfel nici nu se poate. Asta îi doare pe unii. Federația nu are fisuri. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

O amenda din asta daca da nea Fane si isi asigura bugetul pe cativa ani. Sau e veche sursa de copy-paste?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie:Altfel nici nu se poate. Asta îi doare pe unii. Federația nu are fisuri. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai ca m-ati convins..maine vin cu 20 ron si doua poze tip buletin pt legitimatie :lol:
Pescar de rând

Popescu Stefan

Dragos Sinca scrie:O amenda din asta daca da nea Fane si isi asigura bugetul pe cativa ani. Sau e veche sursa de copy-paste?
Este legea sportului, dar se pare că este ignorată de mulți. Eu nu mi-am propus să o încalc. Mai mult voi cere să fie aplicată.
Dacă te uiți și la capitolul venituri o să constați un lucru simplu:
Art. 71
(1) Sursele de finantare a federatiilor sportive nationale provin din:
................................................................................................
c) cotizatii, taxe, contributii, penalitati, potrivit prevederilor statutelor si regulamentelor proprii;
d) donatii si sponsorizari;

Domnia și prostia se plătesc.

La cât s-a încasat până acum de la pescari, ar fi timpul ca banii să se întoarcă la cei de la care au fost luați.

Popescu Stefan

sdaniel scrie:
Popescu Stefan scrie:Altfel nici nu se poate. Asta îi doare pe unii. Federația nu are fisuri. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hai ca m-ati convins..maine vin cu 20 ron si doua poze tip buletin pt legitimatie :lol:
Nu la federație. La un club care este înscris în federație trebuie să te adresezi.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Popescu Stefan scrie:La cât s-a încasat până acum de la pescari, ar fi timpul ca banii să se întoarcă la cei de la care au fost luați.
Suna foarte bine lozincile astea. Dar sa nu uitam ca nu a bagat nimeni mana in buzunarul pescarilor. Noi am cotizat de buna voie si am bagat bani in aceasta pasiune.

Popescu Stefan

Dragos Sinca scrie:
Popescu Stefan scrie:La cât s-a încasat până acum de la pescari, ar fi timpul ca banii să se întoarcă la cei de la care au fost luați.
Suna foarte bine lozincile astea. Dar sa nu uitam ca nu a bagat nimeni mana in buzunarul pescarilor. Noi am cotizat de buna voie si am bagat bani in aceasta pasiune.
Voi v-ați permis; dar sunt infinit mai mulți pescari, cel puțin la fel de talentați, care nu-și permit și se pierd pe drum. Și acestora trebuie să le acordăm o șansă. Lor ne adresăm în primul rând și facem totul pentru a se putea afirma. O merită.
M-aș bucura dacă ai subscrie acestui demers.

Nu uita că marile vedete din sporturi consacrate, au fost descoperite pe maidane.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”