calificari echipa nationala 2011?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cezar Bibu
Puncte: 0

Re: calificari echipa nationala 2011?

Mesaj de Cezar Bibu »

Foarte tare asta cu talentele provenite de pe maidane ! :lol: Pai care ar fi sansele,procentual vorbind, sa descoperim vedete intr-o familie de profesori universitari ???

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cezar Bibu scrie:Foarte tare asta cu talentele provenite de pe maidane ! :lol: Pai care ar fi sansele,procentual vorbind, sa descoperim vedete intr-o familie de profesori universitari ???
la crapmania eu vin cu nepotu' lui niky manolescu. varu' lui patapievici, runner.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Cezar Bibu scrie:Foarte tare asta cu talentele provenite de pe maidane ! :lol: Pai care ar fi sansele,procentual vorbind, sa descoperim vedete intr-o familie de profesori universitari ???
Proporțional cu raportul profesori universitari versus oameni obișnuiți. Sau pe cei care nu au avut șansa de a fi o progenitură de intelectual să-i considerăm paria și să-i scoatem din calcul?

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie:
Dragos Sinca scrie:
Popescu Stefan scrie:La cât s-a încasat până acum de la pescari, ar fi timpul ca banii să se întoarcă la cei de la care au fost luați.
Suna foarte bine lozincile astea. Dar sa nu uitam ca nu a bagat nimeni mana in buzunarul pescarilor. Noi am cotizat de buna voie si am bagat bani in aceasta pasiune.
Voi v-ați permis; dar sunt infinit mai mulți pescari, cel puțin la fel de talentați, care nu-și permit și se pierd pe drum. Și acestora trebuie să le acordăm o șansă. Lor ne adresăm în primul rând și facem totul pentru a se putea afirma. O merită.
M-aș bucura dacă ai subscrie acestui demers.

Nu uita că marile vedete din sporturi consacrate, au fost descoperite pe maidane.
Zic sa faceti o selectie pe malurile Dambovitei .. sigur se gasesc 2-3 mai rasariti care sa faca fata cerintelor federale ... cine stie poate in cativa ani le da cu balta-n cap sud africanilor . :o
Pescar de rând

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

LE : Federatia are si scouter autorizat/licentiat ?
Pescar de rând

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu va mai mirati ca e cea mai buna masa de manevra aia.
Urban culture.

Popescu Stefan

Ar trebui să-i întrebi pe ei. Înțeleg că ești membru al unui club. Cluburile fac selecția sportivilor, nu federația.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Popescu Stefan scrie:Ar trebui să-i întrebi pe ei. Înțeleg că ești membru al unui club. Cluburile fac selecția sportivilor, nu federația.
Eu v-am intrebat pe dvs ...
Pescar de rând

Popescu Stefan

sdaniel scrie:
Popescu Stefan scrie:Ar trebui să-i întrebi pe ei. Înțeleg că ești membru al unui club. Cluburile fac selecția sportivilor, nu federația.
Eu v-am intrebat pe dvs ...
Nu este exclus. Pescuitul sportiv nu începe și nu se termină cu niciunul dintre noi. Și federația va funcționa doar cu cei care doresc să se afilieze și care se obligă să-i respecte statutul și regulamentele. Nu vom face prozelitism. Afilierea este un act de voință, nu o constrângere. Așa că vom funcționa cu ce avem. Ifosele unora care cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei, nu sunt decât pietre de moară pe care și le leagă singuri de picioare. Dacă cineva mizează că federația va veni după el cu basca în mână, se înșeală amarnic.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Incep sa cred ca textele astea le aveti salvate pe undeva si dati mereu copy/paste ...
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”