oliviu orhei scrie:Adi Forest scrie:oliviu orhei scrie:Intrebare:
"Pana la urma dvs. ale caror intereseze le aparati...ale noastre, pescarilor...ale AGVPS...sau ale dvs.???"
Din punctul dumneavoastra oare ce interese apar?
Din punctul meu de vedere apar LEGALITATEA , CORECTITUDINEA SI INTERESELE PESCARILOR.
Dl. Orhei nu stiu care interese ale pescarilor le aparati daca din moment ce cluburile de pescuit,
prin reprezentanti lor va cer ceva si dvs. va feriti sa da-ti un raspuns la aceasta problema,
care ii doare, nu mai stiu ce sa cred? Chiar asa de greu este rezolvarea acestei probleme!!!!
Daca bani aia apartin echipei campioane, pentru ca asa am stabilit noi cluburile atunci sa
mearga la echipa campioana nu sa stea prin conturi de persoane juridice sau fizice (de care
or fi) si sa se foloseasca un an de zile aproape altcineva de ei decat clubul campion.
NU SUNT DE ACORD CU INTERESELE PERSONALE ALE UNEI PERSOANE.
Care interese personale ale unei persoane dl. Orhei, cand aici pe acest topic toate cluburile sustin ideea de a da bani in mana la finalul campionatul echipei campioane numai dvs. nu vreti? Intradevar interesul unei persoane, dar nu cred ca din randul cluburilor!!!!!!!!!!
ATATA TIMP CAT A FOST STABILIT SI SEMNAT UN PROCES VERBAL PRIVIND DESFASURAREA CAMPIONATULUI, NU DORESC A AJUNGE IAR LA TRIBUNAL SI JUSTITIA SA STABILEASCA CINE ESTE CAMPIOANA AGVPS.
Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra:
In cazul in care un Club care nu a semnat accest proces verbal si se inscrie la Campionatul AGVPS iar eu anunt cu cateva zile anularea accestuia si actioneaza in instanta AGVPS cine va raspunde oare?
Clubul care nu a semnat la momentul respectiv Procesul Verbal si se inscrie la campionatul AGVPS trebuie sa se subordoneze regulilor stabilite de catre membri afiliati la momentul semnarii procesului verbal, asadar nu are nimeni de ce sa va dea in judecata decat dintre cei care si-au pus semnatura pe acel proces verbal.Si va spun eu ca nu se pune problema de dat in judecata, mai degraba aici vorbim de o problema pe care va sta la indemana sa o rezolvati simplu si elegant, dar nu inteleg de nu vreti????
Va rog inca odata raspunde-ti la aceasta doleanta a cluburilor, nu mai da-ti citate din povesti si procese verbale ca asa nu rezolvam nimic?????????????
Domnule Visan Adrian,
Ce usor este din punctul dumneavoastra de vedere. Eu trebuie sa respect in totalitatea o hotarare care a fost votata si publicata.
Procesul verbal a fost semnat de 10 Cluburi si aprobata hotararea respectiva de catre AGVPS.
Cate din cele zece au de comentat?
Eu din cate vad numai doua cluburi.
Va rog nu uitati Campionatul AGVPS nu este o braila.
Din bani care revin campioanei se plateste taxa de participare la C.M. de crap. Diferenta este cheltuita de club pentru echipament, transport si altele. In caz contrar suma trebuie impozitata si se pierd o suma.
Te rog, intelegeti atat dumneavoastra cat si alte persoane Campionatul AGVPS 2015 se tine in accest an asa cum a fost stabilit.
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei