Campionat AGVPS - 2015

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de gabrielcalin »

oliviu orhei scrie:
Adi Forest scrie:
oliviu orhei scrie:Intrebare:
"Pana la urma dvs. ale caror intereseze le aparati...ale noastre, pescarilor...ale AGVPS...sau ale dvs.???"

Din punctul dumneavoastra oare ce interese apar?

Din punctul meu de vedere apar LEGALITATEA , CORECTITUDINEA SI INTERESELE PESCARILOR.

Dl. Orhei nu stiu care interese ale pescarilor le aparati daca din moment ce cluburile de pescuit,
prin reprezentanti lor va cer ceva si dvs. va feriti sa da-ti un raspuns la aceasta problema,
care ii doare, nu mai stiu ce sa cred? Chiar asa de greu este rezolvarea acestei probleme!!!!
Daca bani aia apartin echipei campioane, pentru ca asa am stabilit noi cluburile atunci sa
mearga la echipa campioana nu sa stea prin conturi de persoane juridice sau fizice (de care
or fi) si sa se foloseasca un an de zile aproape altcineva de ei decat clubul campion.

NU SUNT DE ACORD CU INTERESELE PERSONALE ALE UNEI PERSOANE.

Care interese personale ale unei persoane dl. Orhei, cand aici pe acest topic toate cluburile sustin ideea de a da bani in mana la finalul campionatul echipei campioane numai dvs. nu vreti? Intradevar interesul unei persoane, dar nu cred ca din randul cluburilor!!!!!!!!!!

ATATA TIMP CAT A FOST STABILIT SI SEMNAT UN PROCES VERBAL PRIVIND DESFASURAREA CAMPIONATULUI, NU DORESC A AJUNGE IAR LA TRIBUNAL SI JUSTITIA SA STABILEASCA CINE ESTE CAMPIOANA AGVPS.

Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra:
In cazul in care un Club care nu a semnat accest proces verbal si se inscrie la Campionatul AGVPS iar eu anunt cu cateva zile anularea accestuia si actioneaza in instanta AGVPS cine va raspunde oare?

Clubul care nu a semnat la momentul respectiv Procesul Verbal si se inscrie la campionatul AGVPS trebuie sa se subordoneze regulilor stabilite de catre membri afiliati la momentul semnarii procesului verbal, asadar nu are nimeni de ce sa va dea in judecata decat dintre cei care si-au pus semnatura pe acel proces verbal.Si va spun eu ca nu se pune problema de dat in judecata, mai degraba aici vorbim de o problema pe care va sta la indemana sa o rezolvati simplu si elegant, dar nu inteleg de nu vreti????

Va rog inca odata raspunde-ti la aceasta doleanta a cluburilor, nu mai da-ti citate din povesti si procese verbale ca asa nu rezolvam nimic?????????????

Domnule Visan Adrian,

Ce usor este din punctul dumneavoastra de vedere. Eu trebuie sa respect in totalitatea o hotarare care a fost votata si publicata.
Procesul verbal a fost semnat de 10 Cluburi si aprobata hotararea respectiva de catre AGVPS.
Cate din cele zece au de comentat?
Eu din cate vad numai doua cluburi.
Va rog nu uitati Campionatul AGVPS nu este o braila.
Din bani care revin campioanei se plateste taxa de participare la C.M. de crap. Diferenta este cheltuita de club pentru echipament, transport si altele. In caz contrar suma trebuie impozitata si se pierd o suma.

Te rog, intelegeti atat dumneavoastra cat si alte persoane Campionatul AGVPS 2015 se tine in accest an asa cum a fost stabilit.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

oliviu orhei scrie:
Adi Forest scrie:
oliviu orhei scrie:Intrebare:
"Pana la urma dvs. ale caror intereseze le aparati...ale noastre, pescarilor...ale AGVPS...sau ale dvs.???"

Din punctul dumneavoastra oare ce interese apar?

Din punctul meu de vedere apar LEGALITATEA , CORECTITUDINEA SI INTERESELE PESCARILOR.

Dl. Orhei nu stiu care interese ale pescarilor le aparati daca din moment ce cluburile de pescuit,
prin reprezentanti lor va cer ceva si dvs. va feriti sa da-ti un raspuns la aceasta problema,
care ii doare, nu mai stiu ce sa cred? Chiar asa de greu este rezolvarea acestei probleme!!!!
Daca bani aia apartin echipei campioane, pentru ca asa am stabilit noi cluburile atunci sa
mearga la echipa campioana nu sa stea prin conturi de persoane juridice sau fizice (de care
or fi) si sa se foloseasca un an de zile aproape altcineva de ei decat clubul campion.

NU SUNT DE ACORD CU INTERESELE PERSONALE ALE UNEI PERSOANE.

Care interese personale ale unei persoane dl. Orhei, cand aici pe acest topic toate cluburile sustin ideea de a da bani in mana la finalul campionatul echipei campioane numai dvs. nu vreti? Intradevar interesul unei persoane, dar nu cred ca din randul cluburilor!!!!!!!!!!

ATATA TIMP CAT A FOST STABILIT SI SEMNAT UN PROCES VERBAL PRIVIND DESFASURAREA CAMPIONATULUI, NU DORESC A AJUNGE IAR LA TRIBUNAL SI JUSTITIA SA STABILEASCA CINE ESTE CAMPIOANA AGVPS.

Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra:
In cazul in care un Club care nu a semnat accest proces verbal si se inscrie la Campionatul AGVPS iar eu anunt cu cateva zile anularea accestuia si actioneaza in instanta AGVPS cine va raspunde oare?

Clubul care nu a semnat la momentul respectiv Procesul Verbal si se inscrie la campionatul AGVPS trebuie sa se subordoneze regulilor stabilite de catre membri afiliati la momentul semnarii procesului verbal, asadar nu are nimeni de ce sa va dea in judecata decat dintre cei care si-au pus semnatura pe acel proces verbal.Si va spun eu ca nu se pune problema de dat in judecata, mai degraba aici vorbim de o problema pe care va sta la indemana sa o rezolvati simplu si elegant, dar nu inteleg de nu vreti????

Va rog inca odata raspunde-ti la aceasta doleanta a cluburilor, nu mai da-ti citate din povesti si procese verbale ca asa nu rezolvam nimic?????????????

Domnule Visan Adrian,

Ce usor este din punctul dumneavoastra de vedere. Eu trebuie sa respect in totalitatea o hotarare care a fost votata si publicata.
Procesul verbal a fost semnat de 10 Cluburi si aprobata hotararea respectiva de catre AGVPS.
Cate din cele zece au de comentat?
Eu din cate vad numai doua cluburi.
Va rog nu uitati Campionatul AGVPS nu este o braila.
Din bani care revin campioanei se plateste taxa de participare la C.M. de crap. Diferenta este cheltuita de club pentru echipament, transport si altele. In caz contrar suma trebuie impozitata si se pierd o suma.

Te rog, intelegeti atat dumneavoastra cat si alte persoane Campionatul AGVPS 2015 se tine in accest an asa cum a fost stabilit.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Dl. Orhei imi dati dovada ca dvs. sunteti mai rau decat acel DL. POPESCU de la federatie.
Ce zicem noi si ce ziceti dvs? Sau intelegeti numai ce vreti dvs.?
Nu am spus nici un moment ca, Campionatul AGVPS 2015 sa nu se tina anul asta. Respect
aceasta decizie cu sfintenie ca doar si eu am fost cel care am votat asta primavara.
Dar nici eu, nici Iulian, nici Barbu si nici celelate cluburi care vor sa participe
(si apropo vede-ti ca nu suntem numai doua cluburi, daca nu puteti sa numara-ti va cumpar un abac, ca sa tineti evidenta mai usor)
vrem doar ca bani care revine campioanei, (vedeti ca asta primavara la sedinta dl. Oana a precizat foarte clar ca bani sunt un ajutor pentru echipa campioana din partea pescarilor) nu pot sa inteleg de ce aparati cu atata indarjire ca acesti bani sa ajunga in conturi private si dupa aceea inapoi la clubul campion.
Chiar daca sa zicem ca asa sa inteles la momentul respectiv este atat de greu sa o remediem acuma?????

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Deci in perioada octombrie 2014- septembrie 2015, banii acestia vor sta in contul Club Carp Corbu? CCC va plati taxa pentru CM si deplasarea echipei nationale?

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

A baut apa de Alba?
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Dragos Sinca scrie:Deci in perioada octombrie 2014- septembrie 2015, banii acestia vor sta in contul Club Carp Corbu? CCC va plati taxa pentru CM si deplasarea echipei nationale?
Da Dragos, cica asa se procedeaza, dar CCC poate sa faca ce vrea cu ei un an de zile, sa ii ruleze,
sa ia dobanda la ei, banii se cheltuie la anu in septembrie.De ce sa nu se gospodareasca clubul
campion singur, Dragan zicea ca din 4000 - 5000 euro investiti bine acuma el poate la anu
in septembrie sa aibe 6000-7000. Si asa este, are dreptate daca tot am hotarat noi pescarii
sa ne ajutam intre noi ca altcineva nu are, sa ne lase sa hotaram noi nu Orhei sau mai stiu eu cine????

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cred ca usor,usor sa deviat de la adevaratele motive pentru care sa deschis acest acest topic .
principala problema a topicului este daca vom mai contribui cu cei 500 euro ,eu unul tin minte ca nu ,iar acesta este principalul motiv pentru care aceste calificari se vor desfasura in aceasta toamna [daca se vor desfasura si cu cate cluburi se vor desfasura ]
in plan secundar daca totusi vom hotara sa dam o suma de bani ca premiere ,ajutor,respect sau ce vrem noi ........atunci in mod sigur nimeni nu ne poate obliga sa-i depunem intr-un cont oricare ar fi acela sau sa-i dam in mana la sfarsitul concursului echipei campioane .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Lotul Carp United a achitat astazi taxa de participare prin op.

Rep

Mesaj de Rep »

Cred ca problema banilor, a fost ridicata doar de dragul discutiilor.
Carp United s-a lovit de aceleasi probleme pe care le ridicati. Precedentul a fost creat.
Cum am rezolvat noi problemele cu banii,sunt sigur ca le vor rezolva si altii.
Banii se pot scoate repede.Cum? S-a discutat la sedinta de la etapa finala.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Problema este ca reprezentantul nostru, auto propus si ales, Oliviu Orhei, hotareste de capul lui pe banii nostri ! Ba mai nou hotareste totul de unul singur, de pe pozitii de forta. Ceea ce poate duce la anul la migrarea tuturor cluburilor catre federatie, asta bineinteles daca acolo se vor rezolva problemele si cineva va reusi sa scape de ciumatul mustacios....

Ganditi-va mai bine ce facem daca consumam acum mii de euro ptr CN, iar la anul Agvps nu va mai putea inscrie echipa la CM ! Cine ne va da banii inapoi ? Orhei ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Acum am venit de pe Corbu unde am participat la un concurs (Cupa Litoralului)
Apa este foarte scazuta si la unele pontoane trebuie sa cobori sa poti baga minciogul+ca nu prea ai unde sa pui pestii de la sac .
In 48 ore pe `B-uri am prins fix 8 pesti :D ...si eu am fost un norocos pe langa altii care nu au avut nici un tzac ....Noaptea este foarte ,foarte frig din cauza vantului ...
O sa ne gandim in urmatoarele zile daca vom participa la CN in aceste conditii...
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”