Campionat AGVPS - 2015

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oliviu orhei

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de oliviu orhei »

petre iulian scrie:
oliviu orhei scrie:
petre iulian scrie:o intrebare pt. domnul Orhei

In caz ca se inscriu doar 6 loturi (chiar mai putine ) se mai tin doua etape ?
Nu stim inca modul de desfasurare al cn-ului in acest caz .

Normal si logic ar trebui una din variante :

-o singura etapa (finala)
-a doua etapa (finala) sa fie cu 3 loturi

ps. nici noi nu suntem de cord cu cei 500 euro "intr-un cont ". Ori nu platim nimic pt lotul castigator ori platim " cu banii jos " dar cei care castiga pleaca cu banii in mana la finalul CN-ului . E culmea ca pe banii nostrii dicteaza altii ca sa facem cu ei :( .

Dl. Iulian,

-1 Din discutiile avute la telefon vor fii cel putin 7 loturi.
-2 Suma de 5000 euro din accest an a fost cheltuita pe:
- 1500 euro - taxa de participare la C.M.
- 3500 euro - au fost transferati prin banca catre Carp United

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania

Oliviu Orhei
----------

-1 domnule Orhei eu am pus o intrebare simpla la care vreau raspunsul .Nu merge pe "discutii la telefon" . Daca pe data de 9 octombrie sunt doar 5-6 loturi platite ? Ce facem ? Vreau sa stiu inainte sa platesc taxa ce se intampla atunci ... Cer mult ?

-2 nu am intrebat cum au fost dati banii nicaieri . Am propus doar ca banii stransi (daca se strang) sa fie dati castigatorilor in mana la finalul campionatului si sa faca ce vrea lotul cu ei (ca o premiere ) :wink:

Domnule Iulian,

Se respecta hotararile luate la datele de 15.10.2013, 06.06.2014 si 29.06.2014.

Oliviu Orhei

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Procesul verbal din data de 06.06.2014 il gasiti pe pagina mea de facebook - Lucian Orhei
Dl. Vladut nu doreste al puna, motivele poate le aflam la o anumita data.

Oliviu Orhei

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

oliviu orhei scrie:
petre iulian scrie:
oliviu orhei scrie:

Dl. Iulian,

-1 Din discutiile avute la telefon vor fii cel putin 7 loturi.
-2 Suma de 5000 euro din accest an a fost cheltuita pe:

Oliviu Orhei
----------

-1 domnule Orhei eu am pus o intrebare simpla la care vreau raspunsul .Nu merge pe "discutii la telefon" . Daca pe data de 9 octombrie sunt doar 5-6 loturi platite ? Ce facem ? Vreau sa stiu inainte sa platesc taxa ce se intampla atunci ... Cer mult ?

-2 nu am intrebat cum au fost dati banii nicaieri . Am propus doar ca banii stransi (daca se strang) sa fie dati castigatorilor in mana la finalul campionatului si sa faca ce vrea lotul cu ei (ca o premiere ) :wink:

Domnule Iulian,

Se respecta hotararile luate la datele de 15.10.2013, 06.06.2014 si 29.06.2014.

Oliviu Orhei
----------

:D :D bine ,bine dar pana la urma raspundeti la intrebare ?Poate nu mai tin minte ce sa hotarat in aceste `sedinte in cazul in care sunt doar 5-6 loturi inscrise si vreau sa-mi amintiti .

Sa stiti ca eu nu am nimic cu dumneavoastra si vreau doar niste informatii referitoare la modul de desfasurare ca sa stiu ce vorbesc cu lotul .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Domnule Iulian,
Campionatul AGVPS - 2015 va avea loc astfel:
Et.1: 16 - 19.10.2014
Et.2: 30.10 - 02.11.2014

Termenul de inscriere, de achitare a taxei de participare 09.10.2014

Data comunicarii listelor cu loturi (lotul format din 10 pescari) :09.10.2014

Taxa de participare este de 5400 ron (1200 euro) din care :
- 500 euro raman pentru lot.
- 700 euro pentru organizare.

Dupa data de inscriere se va hotara de cei care sau inscris daca vor fii doua sau o etapa.

Oliviu Orhei

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ok . Multumesc :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

Adi Forest scrie:
oliviu orhei scrie:
petre iulian scrie:o intrebare pt. domnul Orhei

In caz ca se inscriu doar 6 loturi (chiar mai putine ) se mai tin doua etape ?
Nu stim inca modul de desfasurare al cn-ului in acest caz .

Normal si logic ar trebui una din variante :

-o singura etapa (finala)
-a doua etapa (finala) sa fie cu 3 loturi

ps. nici noi nu suntem de cord cu cei 500 euro "intr-un cont ". Ori nu platim nimic pt lotul castigator ori platim " cu banii jos " dar cei care castiga pleaca cu banii in mana la finalul CN-ului . E culmea ca pe banii nostrii dicteaza altii ca sa facem cu ei :( .

Dl. Iulian,

Din discutiile avute la telefon vor fii cel putin 7 loturi.
Suma de 5000 euro din accest an a fost cheltuita pe:

Oliviu Orhei
Sub ce forma au fost viratii in banca cei 3500 euro clubului Carp United?
Sub forma de plata a unei facturi? Domnule Orhei la banii aia se plateste impozit 16%, se plateste alt impozit pe dividente la sfarsitul anului iar de 16%, si pana la urma numai ajutor nu este?
De ce complicam lucrurile asa de rau daca nu necesita?
Daca toate cluburile vor sa ridice bani in cazul in care castiga la finalul competitiei, de ce nu vreti sa facem asa?
Platim in contul mentionat cei 700 euro, iar cei 500 euro iistrangem separat la dvs. si la finala ii inmanati castigatorului
sub forma de premiu. Daca sunt bani nostri e atat de greu de inteles acest lucru????
Va rog astept pozitia dvs. oficiala in aceasta problema delicata, pe care de altfel puteti simplu sa o dezamorsati.
O seara buna.
Domnul Orhei imi raspundeti si mie la aceasta problema??
si lasati-ma cu procesul verbal din data de 29.06.2014?
Asta e o problema care vad ca nu numai eu am semnalizat-o, si Iulica si dl. Barbu, chiar
ne sfidati nu putem sa rezolvam o problema de o asemenea importanta pentru viitoarea campioana?
Ce inseamna asta, o da-ti intruna cu procesele alea verbale, ok aveti dreptate trebuie sa se plateasca
cei 500 euro pentru lot ca ajutor, dar de ce nu ne putem ajuta asa cum vrem noi?
De ce ne bagati sula in coaste sa ii platim in contul respectiv?
Cat mai dureaza sa ne raspunde-ti la dorinta noastra?
Pana la urma dvs. ale caror intereseze le aparati...ale noastre, pescarilor...ale AGVPS...sau ale dvs.???

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Intrebare:
"Pana la urma dvs. ale caror intereseze le aparati...ale noastre, pescarilor...ale AGVPS...sau ale dvs.???"

Din punctul dumneavoastra oare ce interese apar?

Din punctul meu de vedere apar LEGALITATEA , CORECTITUDINEA SI INTERESELE PESCARILOR.

NU SUNT DE ACORD CU INTERESELE PERSONALE ALE UNEI PERSOANE.
ATATA TIMP CAT A FOST STABILIT SI SEMNAT UN PROCES VERBAL PRIVIND DESFASURAREA CAMPIONATULUI, NU DORESC A AJUNGE IAR LA TRIBUNAL SI JUSTITIA SA STABILEASCA CINE ESTE CAMPIOANA AGVPS.

Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra:
In cazul in care un Club care nu a semnat accest proces verbal si se inscrie la Campionatul AGVPS iar eu anunt cu cateva zile anularea accestuia si actioneaza in instanta AGVPS cine va raspunde oare?

Oliviu Orhei

Adi Forest

Mesaj de Adi Forest »

[quote="oliviu orhei"]Intrebare:
"Pana la urma dvs. ale caror intereseze le aparati...ale noastre, pescarilor...ale AGVPS...sau ale dvs.???"

Din punctul meu de vedere apar LEGALITATEA , CORECTITUDINEA SI INTERESELE PESCARILOR.

Dl. Orhei nu stiu care interese ale pescarilor le aparati daca din moment ce cluburile de pescuit,
prin reprezentanti lor va cer ceva si dvs. va feriti sa da-ti un raspuns la aceasta problema,
care ii doare, nu mai stiu ce sa cred? Chiar asa de greu este rezolvarea acestei probleme!!!!
Daca bani aia apartin echipei campioane, pentru ca asa am stabilit noi cluburile atunci sa
mearga la echipa campioana nu sa stea prin conturi de persoane juridice sau fizice (de care
or fi) si sa se foloseasca un an de zile aproape altcineva de ei decat clubul campion.

Care interese personale ale unei persoane dl. Orhei, cand aici pe acest topic toate cluburile sustin ideea de a da bani in mana la finalul campionatul echipei campioane numai dvs. nu vreti? Intradevar interesul unei persoane, dar nu cred ca din randul cluburilor!!!!!!!!!!

ATATA TIMP CAT A FOST STABILIT SI SEMNAT UN PROCES VERBAL PRIVIND DESFASURAREA CAMPIONATULUI, NU DORESC A AJUNGE IAR LA TRIBUNAL SI JUSTITIA SA STABILEASCA CINE ESTE CAMPIOANA AGVPS.

In cazul in care un Club care nu a semnat accest proces verbal si se inscrie la Campionatul AGVPS iar eu anunt cu cateva zile anularea accestuia si actioneaza in instanta AGVPS cine va raspunde oare?

Clubul care nu a semnat la momentul respectiv Procesul Verbal si se inscrie la campionatul AGVPS trebuie sa se subordoneze regulilor stabilite de catre membri afiliati la momentul semnarii procesului verbal, asadar nu are nimeni de ce sa va dea in judecata decat dintre cei care si-au pus semnatura pe acel proces verbal.Si va spun eu ca nu se pune problema de dat in judecata, mai degraba aici vorbim de o problema pe care va sta la indemana sa o rezolvati simplu si elegant, dar nu inteleg de nu vreti????

Va rog inca odata raspunde-ti la aceasta doleanta a cluburilor, nu mai da-ti citate din povesti si procese verbale ca asa nu rezolvam nimic?????????????

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Adi Forest scrie:
oliviu orhei scrie:Intrebare:

Dl. Orhei nu stiu care interese ale pescarilor le aparati daca din moment ce cluburile de pescuit,
prin reprezentanti lor va cer ceva si dvs. va feriti sa da-ti un raspuns la aceasta problema,
care ii doare, nu mai stiu ce sa cred? Chiar asa de greu este rezolvarea acestei probleme!!!!
Daca bani aia apartin echipei campioane, pentru ca asa am stabilit noi cluburile atunci sa
mearga la echipa campioana nu sa stea prin conturi de persoane juridice sau fizice (de care
or fi) si sa se foloseasca un an de zile aproape altcineva de ei decat clubul campion.

Care interese personale ale unei persoane dl. Orhei, cand aici pe acest topic toate cluburile sustin ideea de a da bani in mana la finalul campionatul echipei campioane numai dvs. nu vreti? Intradevar interesul unei persoane, dar nu cred ca din randul cluburilor!!!!!!!!!!

Clubul care nu a semnat la momentul respectiv Procesul Verbal si se inscrie la campionatul AGVPS trebuie sa se subordoneze regulilor stabilite de catre membri afiliati la momentul semnarii procesului verbal, asadar nu are nimeni de ce sa va dea in judecata decat dintre cei care si-au pus semnatura pe acel proces verbal.Si va spun eu ca nu se pune problema de dat in judecata, mai degraba aici vorbim de o problema pe care va sta la indemana sa o rezolvati simplu si elegant, dar nu inteleg de nu vreti????

Va rog inca odata raspunde-ti la aceasta doleanta a cluburilor, nu mai da-ti citate din povesti si procese verbale ca asa nu rezolvam nimic?????????????

Domnule Visan Adrian,

Ce usor este din punctul dumneavoastra de vedere. Eu trebuie sa respect in totalitatea o hotarare care a fost votata si publicata.
Procesul verbal a fost semnat de 10 Cluburi si aprobata hotararea respectiva de catre AGVPS.
Cate din cele zece au de comentat?
Eu din cate vad numai doua cluburi.
Va rog nu uitati Campionatul AGVPS nu este o braila.
Din bani care revin campioanei se plateste taxa de participare la C.M. de crap. Diferenta este cheltuita de club pentru echipament, transport si altele. In caz contrar suma trebuie impozitata si se pierd o suma.

Te rog, intelegeti atat dumneavoastra cat si alte persoane Campionatul AGVPS 2015 se tine in accest an asa cum a fost stabilit.

Oliviu Orhei

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Si uite asa incet,incet se pune saua si zabala.
Stima
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”