Campionat AGVPS - 2015

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de Cristi Y »

Dragos Sinca scrie:Trei saptamani este un interval destul de scurt.
campionatul AGVPS a fost anuntat in data de 10 iunie !!! adica cu 4 luni inaintea evenimentului !! majoritatea au asteptat proptiti in doua luntrii evolutia federatiei versus AGVPS acum ajungand in situatia de a se vedea in criza de timp ... cei care se simt stramtorati au varianta campionatului national al federatiei :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

Dragos Sinca scrie:@Marius,

Sunt multe lucruri de prost gust in pescuitul romanesc, dar pe alea nu le vede nimeni se pare.

Evident ca atat noi, cat si alte cluburi din cate vad, vom participa doar daca consideram ca putem sa o facem in conditii decente. Trei saptamani este un interval destul de scurt. Asa ca nu vad unde este "prostul gust" in afirmatia mea. Mi se pare chiar deplasata exprimarea folosita de tine. La data sedintelor de care pomenesti, noi nu eram organizati ca si club. Insa vad ca sunt mai multe cluburi care sustin ideea desfasurarii in primavara a CN-ului.

Totul depinde de ce se urmareste, o organizare buna cu o participare cat mai numeroasa sau un CN facut pe graba si in urma anumitor presiuni.
1. CN este anuntat din iunie
2. Afirmatia cu "de prost gust nu iti este adresata
3. Se doreste seriozitate in primul rand, daca va fi vom avea pe viitor si organizari mai bune si participari mai numeroase.
4. Nu e vina nimanui ca in iunie tu nu aveai club facut ca sa poti paricipa la discutii. Altfel zis daca ar fi CN la anul in iunie si in luna mai "x" face club trebuie sa schimbam datele ca altfel nu paricipa.

PS Nu iti irosi energia dialogand cu mine, pregateste-te ca mai ai timp sa vii la CN. :D

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Din postarea lui Cristi vad ca ei sunt pregatiti de CN , desi vin dupa un Campionat Mondial si toate pregatirile pt acesta. Deci daca se vrea se poate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:Despre astea se mai aude ceva ???
Vladut Mateianu scrie:Exista varianta ca taxa de participare ptr CN 2015 sa fie undeva in jur de 600 euro/lot !!!!!!

O sa facem o simuare de costuri ptr o prima etapa cu 12 loturi si o finala cu 6, sper ca daca taxa va fi de bun simt ( si, sa fim seriosi, 600 euro/lot 2 etape la Corbu, este de f mult bun simt, 60 euro/pescar) sa fie minimum 12 loturi participante !

De asemenea, daca sunt firme(magazine de pescuit, importatori, producatori de nada, etc ) care vor sa fie sponsori la CN 2015 ( cu siglele direct pe vestele de concurs obligatorii, precum si pe bannerul oficial, locul in care se vor face pozele cu loturile participante) sunt rugate sa ma contacteze pe mail vladutmateianu@yahoo.com
+++
oliviu orhei scrie:In sedinta subcomisiei de pescuit la crap din data de 29.06.2014 s-au stabilit urmatoarele:
1. S-a hotarat infiintarea unui post de DIRECTOR de imagine in cadrul Subcomisiei de pescuit la crap.
2. Persoana desemnata a fost votata in unanimitate iar persoana desemnata este D-nul Vladut Mateianu.
3. S-a stabilit rediscutarea taxei de participare la CPC al AGVPS 2015.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania

Oliviu Orhei
Director de imagine, sponsori, taxa MICA...

???
Povesti.... se pare ca iar o luam de la capat si trebuie sa ascultam ceea ce ne dicteaza Agvps-ul, eu luptam ptr a ne hotara singuri soarta, pe baza de vot ! (noi platim, deci noi trebuie sa hotaram)
Cat timp nu va fi asa, nu ma mai intereseaza subiectul. :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

petre iulian scrie:parca se renuntase la 500 Euro pt. lot considerand ca au timp suficient sa stranga banii necesari ?
Asa au votat presedintii de cluburi prezenti la sedinta !!!!

Nu se tine cont de asta, ptr ca banii vor intra de acum in contul Agvps, care probabil ca va face ca anul acesta, adica nu-i va da cash castigatorului CN......

@ oly

Ar trebui sa nu uiti ca esti reprezentantul pescarilor in cadrul Agvps, nu invers... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

Taxa de particiare se plateste in contul :

As. Club Sportiv Pescuit la Crap – Corbu CCC
CIF 30553576
Cod IBAN: RO29.RZBR.0000.0600.1487.2493
Banca: Raiffeisen Bank
Taxa de participare este de 5400 ron (1200 euro) din care :
- 500 euro raman pentru lot.
- 700 euro pentru organizare.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania

Oliviu Orhei

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

parerea mea este ca daca in 2015 campionatul se va desfasura in spania pe ebru ........mai aproape de realitate ar fi sarulesti ...

puteti trage cat vreti .........este parerea mea .....iar corbu nu cred ca poate intra in ecuatia de comparatie cu ebru decat poate ca rima !!!!!!!!!altfel ne trezim ca anul asta la pietrafitta !!!!!!!!!

intai rumegati-o bine si pe urma incepeti atacul cu argumente ......chestia cu ce bine e la corbu si ca pescuiesti cu 3 milioane trei zile .......adica 600 euro 2 etape
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oanavictor scrie:parerea mea este ca daca in 2015 campionatul se va desfasura in spania pe ebru ........mai aproape de realitate ar fi sarulesti ...
eu pot pune pariu oricat ca pe Sarulesti la aruncat din mana , din 30 de echipe cel putin 15 termina concursul cu 0 ( zero )

deasemenea , pe Sarulesti , sunt locuri pe care daca ai picat , poti sa dai din start drumul la table si gratar

se poate face o statistica a rezultatelor la concursurile de aruncat din mana care au avut loc de-a lungul timpului pe Sarulesti si trage apoi o concluzie , un exemplu de inceput - 2002 , prima editie a Cupei Romaniei castigata de Pantaru , echipe participante 109 , au punctat 21 !!! 88 echipe 0 ( zero )

in conditiile astea se poate trage la sorti echipa reprezentativa folosind biletele si o caciula , cheltuiala mai mica , timp mai scurt iar sansele de calificare sunt aceleasi ca pe balta :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Cristi Y scrie:
oanavictor scrie:parerea mea este ca daca in 2015 campionatul se va desfasura in spania pe ebru ........mai aproape de realitate ar fi sarulesti ...
eu pot pune pariu oricat ca pe Sarulesti la aruncat din mana , din 30 de echipe cel putin 15 termina concursul cu 0 ( zero )

deasemenea , pe Sarulesti , sunt locuri pe care daca ai picat , poti sa dai din start drumul la table si gratar

se poate face o statistica a rezultatelor la concursurile de aruncat din mana care au avut loc de-a lungul timpului pe Sarulesti si trage apoi o concluzie , un exemplu de inceput - 2002 , prima editie a Cupei Romaniei castigata de Pantaru , echipe participante 109 , au punctat 21 !!! 88 echipe 0 ( zero )

in conditiile astea se poate trage la sorti echipa reprezentativa folosind biletele si o caciula , cheltuiala mai mica , timp mai scurt iar sansele de calificare sunt aceleasi ca pe balta :wink:
La ultimul concurs de aruncat din mana de la Sarulesti (Best 5) doar 12 din cele 70 de echipe participante nu au punctat. La 12 loturi participante sunt 36 de standuri si cred ca balta are 36 de standuri de pe care se poate puncta pescuind aruncat din mana.
Clubul Sportiv Green Lake

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu va mai chinuiti .... e stabilit de 4 luni , chiar daca e total nepotrivita selectia pe Corbu cu ceea ce urmeaza sa faca lotul viitor sau de ce nu , cel actual daca reusesc din nou , in Spania . Va raciti gura de pomana . Stati cuminti ca va iau corifeii tare de tot )))))) si nu sunttei tabaciti ca mine . :P
Oricum ne-am invatat cu mediocritatea ....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”