Campionat AGVPS - 2015

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de oanavictor »

RB Baits scrie:
oanavictor scrie:Baricada si Claumar cred ca ar trebui mai intai sa depuna actele de afiliere la agvps si abia pe urma sa se inscrie la competitie.
Cunosc lumea CN de prea multi ani sa nu inteleg mesajul dar cred ca daca cautam nod in papura o sa il gasim asta nu justifica declaratiile lui Victor Oana si Vladut Mateianu de acum 3 luni in privinta organizarii acestui CN nu noi l-am programat in octombrie noi doar am facut eforturi sa putem participa.
radule ,adevarat ........cunosti lumea .........problema e ca nu prea teai implicat pana acum ..........iar de barbu nici nu mai e cazul sa deschidem discutia cat a fost el de implicat sau cat vrea el sa se implice de acum incolo !!!!!!!!!!

usor baieti cu acuzele si procesele de intentie .......in fond participa cine vrea si cine poate si voteaza cine se implica ......asta e principiul democratiei !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Nea Victore, lamureste-ma cu implicarea asta, dar ceva concret nu basme. Apropo referitor la implicare cred ca si statul deoparte e mai mult decat bagatul betelor in roate.
Sa auzim de bine si sa lasam asa ce a fost stabilit, nu de alta dar sa nu creada lumea ca mereu sunt unii care isi baga coada :wink:
PS Nu bat apropo-uri. :D :D

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Inca ceva pt curiosii care nu stiu de ce ma bag in vorba. Mi-am luat concediu in octombrie pt ca unii care se "implica" au stabilit ca atunci va avea loc CN.
Daca s-au razgandit puteau incepe prin a-si cere scuze.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie:Inca ceva pt curiosii care nu stiu de ce ma bag in vorba. Mi-am luat concediu in octombrie pt ca unii care se "implica" au stabilit ca atunci va avea loc CN.

mai bine facem in noiembrie cand incepe postul cu nuntile ...........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:Inca ceva pt curiosii care nu stiu de ce ma bag in vorba. Mi-am luat concediu in octombrie pt ca unii care se "implica" au stabilit ca atunci va avea loc CN.
serios ? :D pai daca nu ai serviciu, cum sa-ti iei concediu mai mariuse ? :lol:

noi de exemplu trebuie sa anuntam perioada de concediu cu o luna inainte, deja este greu sa mai rezolvam ceva.....
apropo, nu este nicio echipa care sa fi platit taxa, ceea ce spune multe....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

oanavictor scrie:

mai bine facem in noiembrie cand incepe postul cu nuntile ...........
M-am pensionat. Ma apuc de pescuit.

Dan Badarcea

Campionat AGVPS - 2015

Mesaj de Dan Badarcea »

Pezevenghilor :) . Mare minune daca cn-ul nu s-o tine in 2016 pentru 2015. :) Cum nu vii tu Tepes doamne?............. :)

Sent from my iPad using Tapatalk
Ovidius Constanta

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Vladut Mateianu scrie:
serios ? :D pai daca nu ai serviciu, cum sa-ti iei concediu mai mariuse ? :lol:

noi de exemplu trebuie sa anuntam perioada de concediu cu o luna inainte, deja este greu sa mai rezolvam ceva.....
apropo, nu este nicio echipa care sa fi platit taxa, ceea ce spune multe....
N-ai vrut sa vii ca de stiut stiai de acum 4 luni. Oricum tu fa bilele ca vb eu cu seful tau:))

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Despre astea se mai aude ceva ???
Vladut Mateianu scrie:Exista varianta ca taxa de participare ptr CN 2015 sa fie undeva in jur de 600 euro/lot !!!!!!

O sa facem o simuare de costuri ptr o prima etapa cu 12 loturi si o finala cu 6, sper ca daca taxa va fi de bun simt ( si, sa fim seriosi, 600 euro/lot 2 etape la Corbu, este de f mult bun simt, 60 euro/pescar) sa fie minimum 12 loturi participante !

De asemenea, daca sunt firme(magazine de pescuit, importatori, producatori de nada, etc ) care vor sa fie sponsori la CN 2015 ( cu siglele direct pe vestele de concurs obligatorii, precum si pe bannerul oficial, locul in care se vor face pozele cu loturile participante) sunt rugate sa ma contacteze pe mail vladutmateianu@yahoo.com
+++
oliviu orhei scrie:In sedinta subcomisiei de pescuit la crap din data de 29.06.2014 s-au stabilit urmatoarele:
1. S-a hotarat infiintarea unui post de DIRECTOR de imagine in cadrul Subcomisiei de pescuit la crap.
2. Persoana desemnata a fost votata in unanimitate iar persoana desemnata este D-nul Vladut Mateianu.
3. S-a stabilit rediscutarea taxei de participare la CPC al AGVPS 2015.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania

Oliviu Orhei
Director de imagine, sponsori, taxa MICA...

???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”